- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
Ben yazicagimi yazdim, son mesajimi oku ablacim. Kendin bilirsin. Git evlen, cebinde 50tlden fazla parayla gezersen gel yuzume tukur. Bu adam sana para koklatmaz, etrafimdaki sizin tip evliliklerden biliyorum. Ister begen, ister begenme durum bu.
Son paragraf biraz yanlis olmus sanki, madem calismicaksin senin gibi egitimciler zaten dogal seleksiyonla elenmis olmuyor mu?
Bende celisen bir sey goremiyorum, afedersin bu adam ortalama geliri olan bir eleman olsaydi onun icin mesleginden feragat eder miydin? Adam calistirmam diyor, adam maddi konularda adam yerine koyup tenezzul etmiyor bile ama sen yazmissin ki kirada oturcakmisiz. Burdan bakinca adamin seni adam yerine koymamasi derdin degil ama para derdin gibi duruyor acikcasi. Ba tekrar yaziyorum, bu adam kadinlari insan gormuyor. Sen boyle bir hakareti kabuledeceksen, omurboyu bu kronun eline bakayim zengin olsun yeter diyeceksen git evlen. Ama evlenince daha da zonk olacaksin, kiralik ev ne ki yani, dedigim gibi kredi kartini alayim AVMde gezeyimm stili hayallarin varsa olmasin. Yok yani, etrafimdan biliyorum. Pesinen yazdim ister begen, ister begenme. Umarim tez zamanda aklini basina alirsin.
Geç kaldınız 2 sene toplamda 40 küsür öğrenci yetiştirdim bile elenmeden:) "adam beni adam yerine koymuyor" olsa ya da evlenince daha çok "zonk" olsam bu "kro" beni aldatsa 50 tl ye ev geçindirsem çok memnun olurdunuz biliyorum ama ne desem boş size şimdi , benim ailem eğitimli insanlar , beni belki genç ve toy buluyorsunuz, fakat koskoca anne babam var başımda sizin kadar gerilmediler bu mevzuya. Hayatın söykediğiniz gibi ne getreceği hiç belli olmuyor. Önceden önlem almak şart. Önlemimi aldım, ister çalışırım dışarıda üretirim ister evimde üretirim. İster keyif yaparım artık gerisi bana kaldı fazla argo yrumlarınız için teşekkür ederim :)
Bir de yorum beğenip ağzına sağlk vs yazıyorlar. En şaşırdığım Bu bayanların hepsi eğitimli ve kadının ekonomik özgürlüğünü savunuyorlar.?Eğitimlisinin üslubu yaklaşımı buysa eğitimsizleri düşünmek istemiyorum. Ya da belki bu değerler eğitime bakmıyor :) sevgiler size de