asla olmaz dediğim şey şimdi benim başıma geldi ne yapıcam

tatlım bu bi kere de bana oldu öğretmenime aşık olmuştum resmen :) ben kimseyle cıkmamıştım yani bide ben de 17 yaşnda flandım ..ona şiirler falan yazıyordum ama kendi çapımd ayani kimse bişey bilmiyordu tabi..sonradan noldu ben kendi yaşıtlarımda birine aşık oldum o öğretmenin yerinde yeller esti yani :) merak etme geçici bir şey..aklını kurcalayan yaşıtlarında biri karşna elbet cıkacak o zaman anlarsın ;)

tabi ki bahsettiğiniz gibidir inanırım, bilmişlik zaten illaha şımarıklığı getirmez ki... uslu bir çocukluğunuz ve yetişkinliğiniz olduğuna inanırım...
bahsettiğinize göre ablasınız, sizden küçük bir kız kardeşiniz var bunun da hayatınıza etkisi olmuştur.. hep abla modunda yetişmişsinizdir.. sen ablasın.. sen ablasın.. dolayısıyla ister istemez sizde bir erken büyüme durumu oluşur... saçma hareketlerden kaçarsınız, benim bir kardeşim var ben örnek olmalıyım ablayım diyerek...

yani sizin bu dönemsel sorunlarınız sanırım daha çok kendi içinizde ki problemlerle geçecek.. görünürde her hangi bir fevri hareket olmayacak ama içinizde yaşadıklarınızla mücadele edeceksiniz..

ama bunların dönemsel olduğunu unutmayın...
sadece bu hislerin zamanla atlatabileceğiniz boyutta kalmasına dikkat edin...
üniversiteyi kazanmışsınız.. yeni bir ortama gireceksiniz, yeni arkadaşlıklar derken daha yaşınıza uygun birini bulacaksınızdır...

evet hep bir problemim olduğu zaman kendimi yiyip bitiririm etraftakilere belli etmem.aynı bedende 2 farklı insanın mücadelesi olur sanki böyle durumlarda.üniversite meselesi bir yandan canımı sıkıyor zaten.ona bile doğru dürüst sevinemedim.ben değişikliyi hiç sevmiyorum herşey hep aynı kalsın istiyorum şimdi nasıl alışıcam yeni hayat tarzına çevreye falan hiç bilmiyorum.hatta aynaya bakıp eski burnumu bile özlüyorum bazen.hatta ve hatta tamponlarım çıkacak ya nefesim açılacak doğal haliyle ben biliyorum ki burnumun tıkalı halinide özleyeceğim.kafayı sıyırıyorum galiba iyice

lise sonda bir arkadasım kanal tedavisi için gittiği doktoruna aşık olmustu... bir ay kadar dinlemiştik.... hem de ne dinleme dişçisinin ondan hoşlandığını bile düşünüyordu :) geçti gitti... sanırım seninki de böyle bir şey canım... okulunda yeni burnun da hayırlı olsun ...

şöyle bir düşünüyorumda bazen gidip alkolik,uyuşturucu kullanan,hani şu barlardan çıkmayan,kızlara bir et parçasıymış gibi bakan serserinin tekine tutulacağıma 20 yaş büyük birine ilgi duyarım daha iyi.sonra olmaz öyle şey diyorum mümkün değil.gerçekten bilemiyorum

lise sonda bir arkadasım kanal tedavisi için gittiği doktoruna aşık olmustu... bir ay kadar dinlemiştik.... hem de ne dinleme dişçisinin ondan hoşlandığını bile düşünüyordu :) geçti gitti... sanırım seninki de böyle bir şey canım... okulunda yeni burnun da hayırlı olsun ...

teşekkür ederim)) arkadaşınız nasıl oldu unuttu peki uzak falan durmayı mı denedi?

17 yaşında tarihçimize aşıktım. sayesinde tarihi öğrendim... tüh ya adam keşke matematikçi olsaydı:1:

unutmak için pek bir şey yapmadı canım... ama yurt dısına gitti üni. için belki etkili olmuş olabilir... sen de şimdi uni. ye başlayınca unutacaksın diye düşünüyorum... hayranlık/ begeni oluyor genelde biz bayanlarda kibar, centilmen, eğitimli erkeklere karşı... bir de onları evlerınde görmek lazım :))

canım hastası olduğun için seninle ilgilenmesi senin ona bişeyler hissetmeni belkide yanlış anlayıp onunda sana bişeyler hissettiğni sağlamış ondan bağlanmışsındır yaşın daha çok küçük kafanı meşgül edecek başka şeyler bul okullar açılı yo unutur gidersin

unutmak için pek bir şey yapmadı canım... ama yurt dısına gitti üni. için belki etkili olmuş olabilir... sen de şimdi uni. ye başlayınca unutacaksın diye düşünüyorum... hayranlık/ begeni oluyor genelde biz bayanlarda kibar, centilmen, eğitimli erkeklere karşı... bir de onları evlerınde görmek lazım :))

evet çok kibar çok centilmen hatta annemin dilinden bile düşmüyor bak evlendiğin zaman böyle birini bulmalısın falan diyor iyice gaz veriyor bana tabi farkında değil bilmiyor kızının kafasından geçenlerden.televizyonda falan gösteriyorlar doktoru farkında olmadan hemen gidip oturup izliyorum yüzünü göreyim diye.

canım hastası olduğun için seninle ilgilenmesi senin ona bişeyler hissetmeni belkide yanlış anlayıp onunda sana bişeyler hissettiğni sağlamış ondan bağlanmışsındır yaşın daha çok küçük kafanı meşgül edecek başka şeyler bul okullar açılı yo unutur gidersin

yoo yanlış anlama gibi birşey yok aramızda birşey olması ihtimali sıfır.umarım unuturum ama sanırım zor olacak çünki fazla takıntılıyım :14:

Olgun olmak erkekler hakkında konuşan arkadaşlarına "üf susun beee" demek değildir. Sen olgun olmayı çok yanlış anlamışsın. Bir yerlerden duymuşsun sanırım :)
Olgun olmak böyle muhabbetlere şahit olduğun zaman gülüp geçebilmektir.
Bir an önce bu çocukça saplantıdan kurtulmanı diliyorum.

Olgun olmak erkekler hakkında konuşan arkadaşlarına "üf susun beee" demek değildir. Sen olgun olmayı çok yanlış anlamışsın. Bir yerlerden duymuşsun sanırım :)
Olgun olmak böyle muhabbetlere şahit olduğun zaman gülüp geçebilmektir.
Bir an önce bu çocukça saplantıdan kurtulmanı diliyorum.

öyle dediğimi nerden çıkartdınız anlamadım terslemek derken aklınıza gelen o olabilir ama ben hiç bir zaman kimseyle o şekilde konuşmadım.yorum için teşekkürler

hayranlık canım birde hani demişsin ya yaşıtlarıma göre olgunum diye
dr yaşı gereği olgun olunca beğenmişsin biraz zaman geçsin gülüp geçeceksin inan bana

birde hava kararmaya başladığında iyice kafayı yiyorum sanki.kriz gibi geliyor ne yapıcam onu görmeden ne yapıcam ne yapıcam diyorum içimden.evdekilere belli etmek istemiyorum o yüzden iyice zor oluyor.Allah beni çok fena sınıyor sanırım.o doktorun yanına gitmek gibi bir düşüncem yoktu üstelik nasıl olduğunu anlamadan birde baktım ameliyat günü gelmiş.niye çıktı ki karşıma zaten sorunlarım bana yetiyordu :14::14::14:

o yaşlarda insan hoşlanır böyle kendinden büyüklerden. geçici birşey. sanki ondan başkasına aşık olamayacakmışsın gibi hissedersin ama birkaç ay sonra unutursun. özellikle üniversiteye başladığında, senle yaşıt arkadaşların olunca, aralarında da hoşlandığın biri olunca unutursun :ssz:

yazılan hiç birşey beni sakinleştirmiyor sanki aksine iyice kafamın içine yerleşiyor.nefesim daralıyor sanki düşündükce.bir ameliyatın başıma getirdiği şeylere bakın.fiziksel acı bile bu kadar canımı yakmıyor:14:

yazılan hiç birşey beni sakinleştirmiyor sanki aksine iyice kafamın içine yerleşiyor.nefesim daralıyor sanki düşündükce.bir ameliyatın başıma getirdiği şeylere bakın.fiziksel acı bile bu kadar canımı yakmıyor:14:

canım ben de seneler önce tatile gittiğim yerde benden büyük ve en olmadık kişiye aşık olmuştum. döndüğümde odama girer girmez saatlerce ağlamıştım. ama unuttum zamanla. o kişinin senden yaşça büyük olması, senin yaşının daha 18 bile olmaması aranızda bir ilişkinin asla olamayacağını, olsa bile ailenin buna asla izin vermeyeceğini gösterir. biraz mantıklı düşünmeye çalış ve kendine uğraş bul, meşgul et kendini ki onu düşünme. en basitinden seni çok saran bir dizi olabilir, oyun olabilir.... yoksa böyle kendini üzdüğünle kalacaksın... bunu takıntı haline getirmemeye çalış...

aklıma geldi, ben de 15 yaşındayken acile yatmıştım. ordaki doktora aşık olmuştum ama unuttum gitti. ben çok aşık olmuşumdur öyle ama zaman ilerledikçe insan unutuyor ve geçmişe baktığında amaan onu mu bulmuşum aşık olacak diyor gerçekten

bu aşkın takıntı haline gelmesi çok tehlikelidir. çünkü mantık kullanamaz duruma gelir insan, çok kolay hata yapar. ben yaptım zamanında çünkü; ve şimdi çok pişmanım... yani gittim en alakasız insana aşık oldum sonra başım dert üstüne derde girdi... ben de çabuk aşık olmaya eğilimli bir insanım ama bir kere o hatayı yaptım şimdi bir söz vardır hani, yoğurdu üfleyerek yiyorum :S

Son düzenleme:
bu doktor nerde:))))))))))))))))))))))))

ben de burnumu yaptırayım :p şaka şaka bn evli barklı kadınım da seninki olsa olsa hayranlıktır geçer bi süre sonra grip gibi bişey:)

Back
X