• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile ilişkim:(

Rica ederim. Siz yine de paylaştığım takviyeyi, rutin olarak gittiğiniz hekime danışın 🙂
Danışırım tabiki ama çalışmasına da baktım yeni gelmiş sanırım türkiye ye deniycem çok sağolun🥰

Sizin gibi yardımsever insanlar iyiki varlar. Yeni bir ilaç önerisi de aldım hiç duymadığım bilmem birileri utanır mı @cilek.yagmuru @KudrAlobar
Çilek yağmuru belli ki sizinle konuşmaktan kaçınıyor niye sürekli laf atıyorsunuz

Sizin gibi yardımsever insanlar iyiki varlar. Yeni bir ilaç önerisi de aldım hiç duymadığım bilmem birileri utanır mı @cilek.yagmuru @KudrAlobar
Karaciğerini eline alacan bu gidişle.

Ne oldu ilgisiz mi kaldın? Etiketliyorsun hemen.

O zaman niye aynı şeyi yaşayan var mı diye sorup duruyorsun, milletten mr istiyorsun burda? Hastalığı yaşayan bilmiyorsa burada insanlara yapışıp bunaltmanın ne anlamı var? Bak @cilek.yagmuru fellik fellik kaçıyor kız senden 😂😂

Etiketlemesenize olm beni şu konuya 😂
Ben kitap, film seçerken bilimkurgu, fantastik vs tercih ediyorum.
Kireçli bir dizin inanılmaz dramı konulu bu esere daha fazla tahammül edemiciiim. Imdb 2,7 civarı zaten 🥲

Çilek yağmuru belli ki sizinle konuşmaktan kaçınıyor niye sürekli laf atıyorsunuz

Flörtün ilişkiye dönmemesini kabullenemeyen bazı erkekler vardır ya, o arayıp mesaj attıkça iyice soğur, "ne kadar doğru bir karar vermişim, iyi ki zamanında bitirmişim, rabbim beni ateşlerden almış" dersiniz hani, işte öyle bir şey 🥲

Flörtün ilişkiye dönmemesini kabullenemeyen bazı erkekler vardır ya, o arayıp mesaj attıkça iyice soğur, "ne kadar doğru bir karar vermişim, iyi ki zamanında bitirmişim, rabbim beni ateşlerden almış" dersiniz hani, işte öyle bir şey 🥲
Sevgili kireçdaşım. Flört gibi bişey olamaz sen istesen ben istemem 🤣 ben kendimi düşünerek hastalıkla ilgili bilgi almak istedim. Ve burada bir sürü üyeyle özelden konuştuk ilk defa sensin bu şekilde hakaret edip yardımcı olmayan. Hepi topu 3 cümleydi amacım kendim zaten kimseye bayılmıyorum :))

Etiketlemesenize olm beni şu konuya 😂
Ben kitap, film seçerken bilimkurgu, fantastik vs tercih ediyorum.
Kireçli bir dizin inanılmaz dramı konulu bu esere daha fazla tahammül edemiciiim. Imdb 2,7 civarı zaten 🥲
Espri anlayışımız da uyuşmuyor tebessüm bile oluşturmadı şakan

Son düzenleme:
Sevgili kireçdaşım. Flört gibi bişey olamaz sen istesen ben istemem 🤣 ben kendimi düşünerek hastalıkla ilgili bilgi almak istedim. Ve burada bir sürü üyeyle özelden konuştuk ilk defa sensin bu şekilde hakaret edip yardımcı olmayan. Hepi topu 3 cümleydi amacım kendim zaten kimseye bayılmıyorum :))
Bir tek @cilek.yagmuru buna bir miktar incindim işte 🥺

Yok incinme kireci olup demek istedim yoksa oooo :)
Anında konuma da yazdın Bibicim bekliyordun heralde beni :)
Yok beklemiyordum bildirim geliyor yazımca ya hani sen taa cuma günkü mesaja koşa koşa cevap verip ilgi istediğin için geldim annem 💋

Yok beklemiyordum bildirim geliyor yazımca ya hani sen taa cuma günkü mesaja koşa koşa cevap verip ilgi istediğin için geldim annem 💋

İşte bildirim gelmesini bekliyormuşsun demekki 🤣
Görüp geçedebilirdin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum anne🤣
Ben boşum annecim evde öyle yatıyorum malum raporluyum vakit çok ben de ;)
Sen niye koştun onu anlamadım🤣 konu da benim konumya hani cevap yazmamdan daha doğal ne olabilir ama konumdan çıkmayanlara şaşıyorum🫠

İşte bildirim gelmesini bekliyormuşsun demekki 🤣
Görüp geçedebilirdin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum anne🤣
Ben boşum annecim evde öyle yatıyorum malum raporluyum vakit çok ben de ;)
Sen niye koştun onu anlamadım🤣 konu da benim konumya hani cevap yazmamdan daha doğal ne olabilir ama konumdan çıkmayanlara şaşıyorum🫠
Bende boşum hatta en boş insanlardan biriyim artık öğren bunları 💋

Back
X