canım ben de seneler önce tatile gittiğim yerde benden büyük ve en olmadık kişiye aşık olmuştum. döndüğümde odama girer girmez saatlerce ağlamıştım. ama unuttum zamanla. o kişinin senden yaşça büyük olması, senin yaşının daha 18 bile olmaması aranızda bir ilişkinin asla olamayacağını, olsa bile ailenin buna asla izin vermeyeceğini gösterir. biraz mantıklı düşünmeye çalış ve kendine uğraş bul, meşgul et kendini ki onu düşünme. en basitinden seni çok saran bir dizi olabilir, oyun olabilir.... yoksa böyle kendini üzdüğünle kalacaksın... bunu takıntı haline getirmemeye çalış...
aklıma geldi, ben de 15 yaşındayken acile yatmıştım. ordaki doktora aşık olmuştum ama unuttum gitti. ben çok aşık olmuşumdur öyle ama zaman ilerledikçe insan unutuyor ve geçmişe baktığında amaan onu mu bulmuşum aşık olacak diyor gerçekten
bu aşkın takıntı haline gelmesi çok tehlikelidir. çünkü mantık kullanamaz duruma gelir insan, çok kolay hata yapar. ben yaptım zamanında çünkü; ve şimdi çok pişmanım... yani gittim en alakasız insana aşık oldum sonra başım dert üstüne derde girdi... ben de çabuk aşık olmaya eğilimli bir insanım ama bir kere o hatayı yaptım şimdi bir söz vardır hani, yoğurdu üfleyerek yiyorum :S
umarım dediğiniz gibi olur.eğer takıntı haline getirirsem mahvolurum.teşekkür ederim )