olabilir canım

düşün ki ben böyle asistan doktorların fink attığı bir bölümde böyle 20 hasta falan var içeride( üniversite hastanesi) bunu gördüm ve o sırada diş taşlarım temizleniyor rezilliğimi sen düşüni yatmışım bildiğin kafamın üzerinden geçenlere bakıyorum sıkılmışım, bu doktor bir geçti ben gözlerimi alamadım sonra 2. gidişimde yine orda mı acaba diye bakarken bu sefer beni fark etti baktı suratıma ben de baktım öyle, sonra da içerde yatıyorum yine o rezil halimle ağzım bir karış açık adama bakıyorum hala sonra o kadar baktım ki geldi birden hastası olmadığım halde gelip muayene etti baktı

adam benim ağzımı okntrol ediyor ben onun yüzünü inceliyorum, fark etti zaten şöyle bir baktı ben hemen başka yere baktım, kalbim çıkcak zannettim suratımda koskoca dişçi spotu yüzümün bütün sivilceleri siyah noktaları ağzım zaten bi karış açık rezil oldum adama diye geçiriyorum üstüne bir de pancar gibi kızardım

sonra gülümsedi kaç yaşındasın sen dedi, 20 dedim, diş ipi kullanıyor musun dedi, kullanmıyorum dedim niye ama dedi güleerek azarlar gibi dişlerim çok yakın dedim birbirine, acıyor, bundan sonra o acıya katlan beni kırma kullan daha gençsin lazım sana o dişler dedi ben iyice kızar bozar

tamam dedim yarım yamalak kızarıp bozarıp yine, tabii içimdenseni hiç kırar mıyım seni ben ay canımm modunda, o günden beri de diş ipini hiç bırakmıyorum sayesinde hahah