• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla Vazgeçme!

kelebeklerhepbekler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
489
21
118
Merhaba yeni günlüğüm yeni hayatım :3:
Başlıktan da anlayacağımız üzere bu sefer vazgeçmek yok bırakmak yok. Yapacağım.
2 Haftadır zayıflama yolundayım ve 93.6 ile başladığım yola şu an 90.7 ile devam etmekteyim. Sizler de yardımcı olursanız çok sevinirim. Özellikle yoldaş arkadaşlar bulursam çok daha sevinirim:1:
Başlangıç tarihi : 24 Ocak 2014 Kilo :93.6
Bugün : 10 Şubat 2014 Kilo : 90.7
Hedeflediğim kilo : 60

İlk HEDEF : 80 Hedef tarihi : 23 Nisan 2014

Sabah : 4 tatlı kaşığı höşmerim tatlısı, 1 dilim kepek ekmeği, 1 orta boy patates baharatlı , 2 dilim peynir , 4 zeytin , Tarçınlı limonlu 1 kupa yeşil çay.
Ara : 1 fincan sütlü kahve. (1 küp şekerli )

Şimdilik bu kadar yedikçe yazarım. Öğlene evde brokoli var onu nasıl pişirip yesem diye düşünüyorum.:44:

Günlüğün hayırlı olsun....

Davan da kolaylıklar diliyorum ;)

Başlıktan da anlayacağımız üzere bu sefer vazgeçmek yok bırakmak yok. Yapacağım.
2 Haftadır zayıflama yolundayım ve 93.6 ile başladığım yola şu an 90.7 ile devam etmekteyim. Sizler de yardımcı olursanız çok sevinirim. Özellikle yoldaş arkadaşlar bulursam çok daha sevinirim:1:

Merhaba, günlüğünüz hayırlı olsun :16: Başlangıç için 3 kilo gayet güzel, tebrik ederim :46::nazar::nazar:

Resim yüklemeye çalıştım fakat bir türlü olmadı. Her neyse ne yediğimi yazayım bare.

Öğle : 2 parça haşlanmış brokoli, 1 adet kırmızı biber , 1 kaşık yoğurt

Ara : 2 tane altın çilek , 1 kornişon turşusu ,1 tatlı kaşığı höşmerim ( biri şu tatlıyı çöpe atsın gözüme batıyor sürekli )
(ayrıca hepsini farklı saatlerde yedim o kadar midesiz değilim korkmayın )

Akşam : 1 kase yoğurt çorbası , 1 tabak yağsız akdeniz salatası, 1.5 dilim kep ekmek, yarım biber kızartması ( aklım kalmasın dedim ) 1 kaşık yoğurt , 1 kaşık makarna

Şu an suyumu içiyorum :42:

Merhaba! :3:

Yazılarını görünce bir sevindim, bir sevindim... Diyeceksin ki "Niye?"... :D
Açılan her günlüğü mutlaka okuyorum ama anlatış tarzının sönüklüğü takip etmemi engelliyor. Çok istiyorum birilerini keyifle okuyayım, içtenlikle onlara destek çıkayım ama ilgimi yeterince çeken biri olmuyor. Ama senin cümlelerinin içinde saklanmış olan ışıltılar bu günlüğü keyifle takip edeceğimi söylüyor. :16: Düzenli yazmaya devam etmeni diliyorum o yüzden. :)

Elimden geldiğince yardımcı olurum, yoldaş da olurum üstelik. :) 26 yaşımdayım, kilomu ve hedefimi çizelgemde görüyorsun. Mart başına 3 kilo verme hedefim var, onun dışında uzun vadede tarih koymuyorum. Çünkü aktif olarak 10 yıldır rejim yapan bünyem isyan bayrağını çekmiş durumda ve kolay kilo vermiyor. :9: Rica etsem sen de kendinden bahseder misin biraz? :)

Merhaba! :3:

Yazılarını görünce bir sevindim, bir sevindim... Diyeceksin ki "Niye?"... :D
Açılan her günlüğü mutlaka okuyorum ama anlatış tarzının sönüklüğü takip etmemi engelliyor. Çok istiyorum birilerini keyifle okuyayım, içtenlikle onlara destek çıkayım ama ilgimi yeterince çeken biri olmuyor. Ama senin cümlelerinin içinde saklanmış olan ışıltılar bu günlüğü keyifle takip edeceğimi söylüyor. :16: Düzenli yazmaya devam etmeni diliyorum o yüzden. :)

Elimden geldiğince yardımcı olurum, yoldaş da olurum üstelik. :) 26 yaşımdayım, kilomu ve hedefimi çizelgemde görüyorsun. Mart başına 3 kilo verme hedefim var, onun dışında uzun vadede tarih koymuyorum. Çünkü aktif olarak 10 yıldır rejim yapan bünyem isyan bayrağını çekmiş durumda ve kolay kilo vermiyor. :9: Rica etsem sen de kendinden bahseder misin biraz? :)

Sana da Merhaba:3:
Böyle düşünmene çok sevindim çok mutlu oldum gerçekten çok çok teşekkür ederim.Hatta daha bi motive olmamı sağladın.Ben 20 yaşımdayım. Üniversite öğrencisiyim. Böyle düşünme eminim vücudunun direncini kırdığında çok güzel kilolar verirsin.O zaman bu yolda birlikteyiz. Tekrar teşekkür ederim. Yolumuz açık olsun :16:

Merhaba efenim :16: Sabah şerifleriniz hayırlı olsun.

Cumaya kadar tartılmayacaktım fakat duramadım tartıldım 90.3 çıktım sevindim:9:

Sabah kahvaltım : 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim peynir , 2 dilim kepekli ekmek, 1,5 biber kızartması , 1 tatlı kaşığı höşmerim

Ara : 1 bardak nesquik( 120 cal filan ediyor)

Öğlene brokoli yemeyi düşünüyorum sonra da arkadaşlarla buluşmaya gideceğim. Hadi akşam görüşürüz:54:

Back
X