• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmaz dediğim sevgilim beni aldatıyor ne yapmalıyım yardım :(

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
Evet kızlar daha önceki konularımı bilen biir çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok zorluklarla zaten beraber olduk ama bugün beni aldattığını anladım ve çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum size özet anlatayım.

benim bir arkadaşım aklıma girdi aslında... sen bu çocuğa bu kadar güveniyosun ama erkek milleti çok çakaldır senin haberin yok gel varsa böyle bişey ortaya çıkartalım dedi. ben karşı çıktım tabi ama arkadaşım ne oursa olsun yapıcam dedi ve fake bir profil oluşturdu ve benimkini ekledi. Ben arkadaşlık isteğini bile kabul etmez derken kabul ettiğini görünce ipler baştan koptu zaten. neyse bunlar konuştu felan ilk gün havadan sudan muhabbet ettiler. ertesi günün akşamına arkadaşım yine bizim eve geldi ve hem ben kendi facebookumu başka bir bilgisayardan açtım hemde fake profili. Bu hem bana aşkımlı canımlı konuşuyor hemde diğer profildekiyle muhabbet ediyor. sonra muhabbet erkek arkadaşın var mı ya döndü. arkadaşım da yok gibisinden bişeyler yazdı sen? diye sorunca. O da benimde yok bazı kızlara güven olmuyorki ama sen hiç öyle birine benzemiyosun çok hanım hanımcık bir görüntün(resimde) ve konuşman var gibisinden bişeyler yazmış. sonra bişey yazmadı faceden çıktı.

kızlar ben ne yapayım şimdi bana bir yol gösterin zaten bu saatten sonra asla birlikte olmam bu bir gerçek....fakat bunu nasıl dile getirmeliyim onu kestiremiyorum..Lütfen yardım edin düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne derslerime çalışabiliyorum :(

gerızekalı ya yemın ederım bu erkeklerın hepsı öküz

:47:

çık karşısına söyle böyle böyle yaptım dıye,
gerçı bu erkekler öyle bı varlık kı, onu bıle kendıne çevırebılır kendını haklı çıkarır:47:

Sor bakalım niye yaptığını.
Belki de anlamıştır senin işlettiğini.
Sonuçta yeni hesap açmışsınız o da bunu anladıysa sna oyun oynamak istemiş olabilir.

Acaba siz olduğunuzu anlamış olabilir mi? Eğer siz olduğunuzu anlamadan böyle birşey yaptıysa ayrılın yapacak başka birşey yok.

Ayrılırken ayrılma sebebini söylemeyin eğer söylerseniz ben onun sen olduğunu biliyordum diyip durumu kendi lehine çevirebilir.

yani şu erkekleri zorla dürtüp uyandırıyorsunuz ya pes valla!!

canım öyle deme lütfen ben asla böyle bişey yapmayacaktım ona o kadar güveniyodum ki anlatamam. Ama iyi kide yapmış diyorum arkadaşım yoksa asla böyle bir insan olduğunu anlayamıycaktım..Belkide kaç kere aldattı beni haberim yokmuş :(

gerızekalı ya yemın ederım bu erkeklerın hepsı öküz

:47:

çık karşısına söyle böyle böyle yaptım dıye,
gerçı bu erkekler öyle bı varlık kı, onu bıle kendıne çevırebılır kendını haklı çıkarır:47:

ne zaman söylemem gerekli onu da bilmiyorum

Sor bakalım niye yaptığını.
Belki de anlamıştır senin işlettiğini.
Sonuçta yeni hesap açmışsınız o da bunu anladıysa sna oyun oynamak istemiş olabilir.

Acaba siz olduğunuzu anlamış olabilir mi? Eğer siz olduğunuzu anlamadan böyle birşey yaptıysa ayrılın yapacak başka birşey yok.

Ayrılırken ayrılma sebebini söylemeyin eğer söylerseniz ben onun sen olduğunu biliyordum diyip durumu kendi lehine çevirebilir.

hayır anlasa bile kızlar tanımadığı bir kişiyi eklemesi bile başlı başına bir hata değilmidir bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum. Mesela ben aynısını yapsam elin herifini eklesem kıyameti koparcak bir insan kendisi.

hayır anlasa bile kızlar tanımadığı bir kişiyi eklemesi bile başlı başına bir hata değilmidir bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum. Mesela ben aynısını yapsam elin herifini eklesem kıyameti koparcak bir insan kendisi.

O zaman fake hesaptan konuşmayı sürdürün eğer anladıysa zaten söyler size yok anlamadıysa ayrılın. 2 gün konuştuğu kızla sizi aldatan adamdan zaten hayır gelmez.

canım öyle deme lütfen ben asla böyle bişey yapmayacaktım ona o kadar güveniyodum ki anlatamam. Ama iyi kide yapmış diyorum arkadaşım yoksa asla böyle bir insan olduğunu anlayamıycaktım..Belkide kaç kere aldattı beni haberim yokmuş :(

ne zaman söylemem gerekli onu da bilmiyorum

Daha neyı beklıyorsun kı? adam sence gelıp kendılığınden ıtıraf edecek mı sana ?

ahsen_16cığım, benı tanımadığım bı kadın ekledı faceden, ona bekar olduğumu ve hatunun hanım hanımcık bırşey olduğunu şımdıkı kızlara güvenımın kalmadığını söyledım. Ayrıca o anda senınle aşkımlı canımlı cıcımlı konuşuyordum,
Umarım senın ıçın bı sakıncası yoktur afedersın !!

mı dıcek???

Bak ben olsam en kısa zamanda hatta şımdı o adamın yanına gıder önce temız bı tokat atardım.
Sonrada o hatunun (ısmı neyse artık facede) ben olduğumu ve yaptığının ne kadar acız bırşey olduğunu anlatırdım.

Tabı bu arada beyfendı ben yazmadım onu kuzenım yazdı dıcektır :ssz:

Sonrasıda sana kalmış,
Dersen kı, devam etmek ıstıyorum bu ılışkıye, tekrarlancağını göz önünde bulundurarak devam et.
Ama yok unutamam afedemem dıyorsan, ayrıl.

Evet kızlar daha önceki konularımı bilen biir çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok zorluklarla zaten beraber olduk ama bugün beni aldattığını anladım ve çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum size özet anlatayım.

benim bir arkadaşım aklıma girdi aslında... sen bu çocuğa bu kadar güveniyosun ama erkek milleti çok çakaldır senin haberin yok gel varsa böyle bişey ortaya çıkartalım dedi. ben karşı çıktım tabi ama arkadaşım ne oursa olsun yapıcam dedi ve fake bir profil oluşturdu ve benimkini ekledi. Ben arkadaşlık isteğini bile kabul etmez derken kabul ettiğini görünce ipler baştan koptu zaten. neyse bunlar konuştu felan ilk gün havadan sudan muhabbet ettiler. ertesi günün akşamına arkadaşım yine bizim eve geldi ve hem ben kendi facebookumu başka bir bilgisayardan açtım hemde fake profili. Bu hem bana aşkımlı canımlı konuşuyor hemde diğer profildekiyle muhabbet ediyor. sonra muhabbet erkek arkadaşın var mı ya döndü. arkadaşım da yok gibisinden bişeyler yazdı sen? diye sorunca. O da benimde yok bazı kızlara güven olmuyorki ama sen hiç öyle birine benzemiyosun çok hanım hanımcık bir görüntün(resimde) ve konuşman var gibisinden bişeyler yazmış. sonra bişey yazmadı faceden çıktı.

kızlar ben ne yapayım şimdi bana bir yol gösterin zaten bu saatten sonra asla birlikte olmam bu bir gerçek....fakat bunu nasıl dile getirmeliyim onu kestiremiyorum..Lütfen yardım edin düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne derslerime çalışabiliyorum :(

ne saçma, bunlar lisede yapılan şeylerdi.

ayrıca sen istemedikten sonra arkadaşın nasıl ısrar ediyor dahası hangi cüretle profil açıp sevgilini ekliyor ve konuşuyor.

sevgilimden önce o arkadaşı def ederdim hayatımdan
. :19:

Bu arada, asla yapmaz dedığımız ınsanlardan korkmamız gerekır aslında.
Benım babam bıle yaptıysa yuh artık dıyorum yanı her erkek yapar.

Çok sınırlıydım bugün şu erkek mılletıne üstüne senın konuyu gördüm, patladım :ssz:

bunun için böyl bir şeye gerek yok ki sevgisinden şüphe duyduysan yalanları çoğaldıysa ilgisi azaldıysa vs vs bunlar oldu mu?
bir de canım yaşınız kaç?

Daha neyı beklıyorsun kı? adam sence gelıp kendılığınden ıtıraf edecek mı sana ?

ahsen_16cığım, benı tanımadığım bı kadın ekledı faceden, ona bekar olduğumu ve hatunun hanım hanımcık bırşey olduğunu şımdıkı kızlara güvenımın kalmadığını söyledım. Ayrıca o anda senınle aşkımlı canımlı cıcımlı konuşuyordum,
Umarım senın ıçın bı sakıncası yoktur afedersın !!

mı dıcek???

Bak ben olsam en kısa zamanda hatta şımdı o adamın yanına gıder önce temız bı tokat atardım.
Sonrada o hatunun (ısmı neyse artık facede) ben olduğumu ve yaptığının ne kadar acız bırşey olduğunu anlatırdım.

Tabı bu arada beyfendı ben yazmadım onu kuzenım yazdı dıcektır :ssz:

Sonrasıda sana kalmış,
Dersen kı, devam etmek ıstıyorum bu ılışkıye, tekrarlancağını göz önünde bulundurarak devam et.
Ama yok unutamam afedemem dıyorsan, ayrıl.

hayır asla sürdürmem de asıl söylemek istediğim şu canım. yani buluşupta gözlerinin içine bakıpta mı şerefsizliğini yüzüne vurayım yoksa msjla mı hemen bitireyim. Hangisi benim nefretimi biraz söndürür çok fena haldeyim

Bu erkeklerin hepsi aynı şeyi yapıyor maalesef..kafanın rahat olmasını istiyorsan denemeyeceksin ben bunu bilir bunu söylerim
Hee en dürüstü sadece ekliyor ama konuşmuyor:1: buradan erkeklere şunu söylemek istiyorum
madem öküzsünüz hayvan gibi sevin o zaman:31:

Bu arada, asla yapmaz dedığımız ınsanlardan korkmamız gerekır aslında.
Benım babam bıle yaptıysa yuh artık dıyorum yanı her erkek yapar.

Çok sınırlıydım bugün şu erkek mılletıne üstüne senın konuyu gördüm, patladım :ssz:

bir erkek zaten yapmak istese her türlü yapar.
facebook,msn vb. şeylere gerek yok ki sokaklarda bir sürü bayan var.

face şifresini iste bakalım ne diyecek

arkadaşa katılıyorum şifreyi isteyin bakalım vericek mi? sizin yaptıgınızı nerden anlıcak ki benim asıl kafama takılan şey arkadaşınız sevgilinizin neyini gördü de böyle ısrar ediyo demekki birşey biliyo bu da garp neden size açıkca söylemiyo da böyle işler çeviriyo yok hesap acmak msj atmak garip geldi bana

hayır asla sürdürmem de asıl söylemek istediğim şu canım. yani buluşupta gözlerinin içine bakıpta mı şerefsizliğini yüzüne vurayım yoksa msjla mı hemen bitireyim. Hangisi benim nefretimi biraz söndürür çok fena haldeyim

Tabıkı yüz yüze güzelım.
Hıç sanmıyorum, çünkü o anda benımlede konuşuyordu dıyorsun ama
en azından bı açıklamasını dınlersın hem.
Yapabılırse tabı..
Sakın mesajla bıtırme

bir erkek zaten yapmak istese her türlü yapar.
facebook,msn vb. şeylere gerek yok ki sokaklarda bir sürü bayan var.

Tabı öyle, eskıden facebook felan yoktu kı eskıdende aldatıyordu erkekler
ama eskıden bu kadar çabuk ortaya çıkmıyordu, şımdı teknolojı sağolsun hemen yakalanıyor saflar :ssz:

Back
X