• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmaz dediğim sevgilim beni aldatıyor ne yapmalıyım yardım :(

Söyleyince alacağın cevapları söyleyeyim:

-Sen nasıl beni denersin? Ben sen olduğunu anlamıştım da ondan yaptım bla bla...
-Falanca arkadaşımdı o konuşan ben değildim...

kendi suçluyken seni suçlu durumuna düşürecek bence...
Ben olsam face şifresini isterdim. Girdiğinde mesajları silmişse diğer hesaptan mesaj atardım...Silmemişse zaten her şey ortada olurdu.

Öncelikle arkadaşınız nasıl oluyor da siz hayır dedikten sonra "ne olursa olsun ben bunu yapıcam" diyebiliyor? Çok yanlış ya. Ona ne ki?

Konunuza gelirsek, erkek arkadaşınızdan şifresini isteyin. Verirse, mesajları silmediyse sizin oyun yaptığınızı anlamıştır, sildiyse geçmiş olsun. Ayrılık yolu görünür. Şifresini vermez, üzerine de agresifleşirse bi haltlar yiyor demektir.

sen demedinmi bi kız eklemişsin kim o kız diye

canım arkadaş listesi gizli ve hiç aç ta demedim açıkcası
ne saçma, bunlar lisede yapılan şeylerdi.

ayrıca sen istemedikten sonra arkadaşın nasıl ısrar ediyor dahası hangi cüretle profil açıp sevgilini ekliyor ve konuşuyor.

sevgilimden önce o arkadaşı def ederdim hayatımdan
. :19:

biliyorum bizim yaptığımızda hoş birşey değil ama sonuçta haklı çıktı arkadaşım. bu onun yaptığı yanlışı hafifletmezki
Bu arada, asla yapmaz dedığımız ınsanlardan korkmamız gerekır aslında.
Benım babam bıle yaptıysa yuh artık dıyorum yanı her erkek yapar.

Çok sınırlıydım bugün şu erkek mılletıne üstüne senın konuyu gördüm, patladım :ssz:

çok üzüldüm sizin adınıza da ama maalesef bir şekilde yapıyolar işte istisnalarda vardır tabi ona bişey diyemem

bunun için böyl bir şeye gerek yok ki sevgisinden şüphe duyduysan yalanları çoğaldıysa ilgisi azaldıysa vs vs bunlar oldu mu?
bir de canım yaşınız kaç?

yok ilgisi hiç bir zaman azalmadı aksine son zamanlarda daha da bir ilgili olmuştu

Son düzenleme:
canım bence soyle böyle bırsey yaptığını gerızekalı bu çocuk ya ilk defa nette tanıştığı bır ınsana böyle seyler yazıyor sen hayatında olmasan bıle bu bence normal degıl bence sen yol yakınken kurtulmuşsun bu yalancıdan

Böyle bı adam mesajları vs sılmeden face şıfresı verır mı kı??
Bence o en son eklenen kadını sılebılır hatta engelleyebılır bıle şıfreyı vermeden önce..

Sonra elınde sıfır ıspat :44:

kaba bi tabır ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek deyimi bu durum için çok uygun ne luzum vardı bunlara aldatıyor demekte bu durum için uygun değil bence herşeyi siz planlıyorsunuz elıne verıyorsunuz sonrada aldatıldım

canım arkadaş listesi gizli ve hiç aç ta demedim açıkcası

biliyorum bizim yaptığımızda hoş birşey değil ama sonuçta haklı çıktı arkadaşım. bu onun yaptığı yanlışı hafifletmezki

çok üzüldüm sizin adınıza da ama maalesef bir şekilde yapıyolar işte istisnalarda vardır tabi ona bişey diyemem

yok ilgisi hiç bir zaman azalmadı aksine son zamanlarda daha da bir ilgili olmuştu

kusura bakma ama bence senin olduğunu anladığını söyleyecek.
bir süre süründürsende affedeceksin.

tabi tamamen benim düşüncem bu :31:

arkadaşa katılıyorum şifreyi isteyin bakalım vericek mi? sizin yaptıgınızı nerden anlıcak ki benim asıl kafama takılan şey arkadaşınız sevgilinizin neyini gördü de böyle ısrar ediyo demekki birşey biliyo bu da garp neden size açıkca söylemiyo da böyle işler çeviriyo yok hesap acmak msj atmak garip geldi bana

o zaten yaşadığı bazı şeylerden dolayı hiç bir erkeğe güvenmez..benimkinede başından beri hiç güvenmedi...Biliyorum yapmaması gerekirdi kızdımda zaten ona ama gerçekleri görüncede hak veriyorum iyi ki yapmış diye

Senin işlettiğini söyleme.

Şöylede bi yol yapabilirsin.
Aradan bi zaman geçsin yani 2 3 gün.
Sonra de bişeyler duydum ben falan diye napıyorsun sen de ?
Ne duydun der kesin
Benim bi arkadaşım işletmiş seni benim bile haberim yoktu sende oltaya gelince söyledi de
Sonra konuşmaları okuttu falan de.
Sonrası çorap söküğü :34:

Birde bunun ilişki durumu boş mu ?!

erkek milletinin doğası bu

şimdi sorsanız senin olduğunu anlamıştım canım diyecek ama yersen.

siz daha fazla kendinizi üzmeden ayrılın bence.bazen kendi elimizle zorlaya zorlaya huzurumuzu,mutluluğumuzu bozuyoruz

yapılmaması gereken bir deneme ama sonucuda erkek arkadaşınızın kişiliğini ortaya çıkardı

Bence arkadasin onu deneyerek cok iyi yapmis, ne karakterde oldugunu ögrenmis oldun.

Simdi tabiki klasik laflar, sen oldugunu anlamistim bidi bidi..
Artik yersen, ki umarim inanmassin :10:

Senin işlettiğini söyleme.

Şöylede bi yol yapabilirsin.
Aradan bi zaman geçsin yani 2 3 gün.
Sonra de bişeyler duydum ben falan diye napıyorsun sen de ?
Ne duydun der kesin
Benim bi arkadaşım işletmiş seni benim bile haberim yoktu sende oltaya gelince söyledi de
Sonra konuşmaları okuttu falan de.
Sonrası çorap söküğü :34:

Birde bunun ilişki durumu boş mu ?!

evet var da yazmıyor yokta...benimkide öyledir..

bu kaçıncı faceBOK vakası ya:ssz:eskıden boyle degıldı ınsanlar bırbırıne guvenırdı aldatmak bukadar kolay degıldı ogrenmekte:5:
kımsenın kımseye guvenı kalmadı nasıl bır dunyada yasıyoruz ALLAHIM sen bıze yardım et:50:
bırılerıyle tanısmak hemen sevgılı olmak ne kolay bır hal aldı bu teknolojının bukadar ılerlemesı bence ınsanları derınden sarstı guven sorunu olşturdu bıze yaramadı bu faceBOK B.K etti herşeyi b.k

Son düzenleme:
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek mi ?
Eşekse zaten yol alsın bir zahmet. Onlar onu denemiş, oda geçememiş sınavı.
Aklına karpuz kabuğu düşürtmeyecek adamlar da var. Kabul etmezdi, konuşmazdı.
Hanımlar bunu diyenlere de şok geçirdim. Şimdi suçlu bu kız mı oldu yani ? :53:
Pes. Bu kadar ataerkil olunmaz.
Onun dışında lisede yapıyorduk diyenler olmuş, deneme denemedir. Şimdi zaman sosyal ağlar devri dikkatinizi çekerim.
İlişkilerin sadakati en çok buralarda ortaya çıkıyor bu da bir gerçek.
Konu sahibini eleştirmek neden? Bunu anlayamadım ben.
Sonuçta bu kız napsın onu soruyor ? Taktiğim nasıl dememiş . Ne kadar kolay küçümseniyor artık insanlar pes.
Canım benim, sen bu çocuğa bunu söylediğinde senin olduğunu anladım diyebilir.
Ama değer verip seviyorsa o da bu oyunu kaldırmasaydı, sen sonuçta inanmayabilirsin yani.
Nerden bileceksin, senin olduğunu anlayıp anlamadığını ? Böyle bir riske girmez bence seven bir erkek.
Ayrılmanı öneriyorum. Ama dur bakalım, biraz daha konuşmaya devam et bence.

Aklıma bir taktik geldi; bence bu fake profilden kendini ekle.
Kendinle konuş işte vs vs.
Sevgiline bu isim beni ekledi. Ve bana sevgilinin sana sadık olduğuna emin misin? diye soru sordu.
Eminim dedim ama bana aranızdaki konuşmayı anlattı de. Bunu bana açıkla! de.

Hani sanki, erkek arkadaşının eski sevgililerinden biri , aranızı bozmak isteyen biri gibi.
Sevgilinin tepkisini bir böyle ölç. Yalan söylüyor, işte eski sevgililerimden biridir o benim filan gibi kıvırıyorsa.
Print screen le konuşmayı çek gönder. Ayrıl ;)

Son düzenleme:
şu kadarını söyleyeyim, bu taktik kullanılarak arası bozulamayacak bir çift yok!
kız arkadaşınızdan şüphelendim ben.
sakın sizin ilişkinizi kıskanmış olmasın?

bu işletmeyi arkadaşlarımın hangisi yapsa sonuç hep aynı oluyo bütün erkekler aynı ben böyle bişeye kalkışamam :50:

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek mi ?
Eşekse zaten yol alsın bir zahmet. Onlar onu denemiş, oda geçememiş sınavı.
Aklına karpuz kabuğu düşürtmeyecek adamlar da var. Kabul etmezdi, konuşmazdı.
Hanımlar bunu diyenlere de şok geçirdim. Şimdi suçlu bu kız mı oldu yani ? :53:
Pes. Bu kadar ataerkil olunmaz.
Onun dışında lisede yapıyorduk diyenler olmuş, deneme denemedir. Şimdi zaman sosyal ağlar devri dikkatinizi çekerim.
İlişkilerin sadakati en çok buralarda ortaya çıkıyor bu da bir gerçek.
Konu sahibini eleştirmek neden? Bunu anlayamadım ben.
Sonuçta bu kız napsın onu soruyor ? Taktiğim nasıl dememiş . Ne kadar kolay küçümseniyor artık insanlar pes.
Canım benim, sen bu çocuğa bunu söylediğinde senin olduğunu anladım diyebilir.
Ama değer verip seviyorsa o da bu oyunu kaldırmasaydı, sen sonuçta inanmayabilirsin yani.
Nerden bileceksin, senin olduğunu anlayıp anlamadığını ? Böyle bir riske girmez bence seven bir erkek.
Ayrılmanı öneriyorum. Ama dur bakalım, biraz daha konuşmaya devam et bence.

sanırım bana yazdın leonela ben suçsuz demedim ama durup durukende özelliklede arkadaşın ısrarlıyla yapılacak şey değil benım gibi düşünmuyor olabılırsın bu benım fıkrım konu sahıbı farklı bı pencereden bakmak ister belki oyuzden herkes yorum yapıyor

Ayrıl gitsin.
Daha ilk denemede oltaya takılan sazanla evlenilmez...

Ayrıca iyi ki denemişsin, ne olduğunu görmüş oldun en azından...

Back
X