• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmaz dediğim sevgilim beni aldatıyor ne yapmalıyım yardım :(

erkek milletinin doğası bu

şimdi sorsanız senin olduğunu anlamıştım canım diyecek ama yersen.

siz daha fazla kendinizi üzmeden ayrılın bence.bazen kendi elimizle zorlaya zorlaya huzurumuzu,mutluluğumuzu bozuyoruz

yapılmaması gereken bir deneme ama sonucuda erkek arkadaşınızın kişiliğini ortaya çıkardı

evet çıkardı maalesef

Bence arkadasin onu deneyerek cok iyi yapmis, ne karakterde oldugunu ögrenmis oldun.

Simdi tabiki klasik laflar, sen oldugunu anlamistim bidi bidi..
Artik yersen, ki umarim inanmassin :10:

tabikide inanmıyorum diyorum ya benim için hemen eklemesi bile başlı başına yanlış bir davranış.

Dediğim gibide yapabilirsin

sağol canım önerin için burdan aldığım yorumları düşünücem ve ona göre bir yol izlliycem

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek mi ?
Eşekse zaten yol alsın bir zahmet. Onlar onu denemiş, oda geçememiş sınavı.
Aklına karpuz kabuğu düşürtmeyecek adamlar da var. Kabul etmezdi, konuşmazdı.
Hanımlar bunu diyenlere de şok geçirdim. Şimdi suçlu bu kız mı oldu yani ? :53:
Pes. Bu kadar ataerkil olunmaz.
Onun dışında lisede yapıyorduk diyenler olmuş, deneme denemedir. Şimdi zaman sosyal ağlar devri dikkatinizi çekerim.
İlişkilerin sadakati en çok buralarda ortaya çıkıyor bu da bir gerçek.
Konu sahibini eleştirmek neden? Bunu anlayamadım ben.
Sonuçta bu kız napsın onu soruyor ? Taktiğim nasıl dememiş . Ne kadar kolay küçümseniyor artık insanlar pes.
Canım benim, sen bu çocuğa bunu söylediğinde senin olduğunu anladım diyebilir.
Ama değer verip seviyorsa o da bu oyunu kaldırmasaydı, sen sonuçta inanmayabilirsin yani.
Nerden bileceksin, senin olduğunu anlayıp anlamadığını ? Böyle bir riske girmez bence seven bir erkek.
Ayrılmanı öneriyorum. Ama dur bakalım, biraz daha konuşmaya devam et bence.

çok sağol canım yorumun için ne güzel ifade etmişsin. Fakat ben arkadaşlarada kızmıyorum herkesin görüşü farklı oluyor işte yapıcak birşey yok.

şu kadarını söyleyeyim, bu taktik kullanılarak arası bozulamayacak bir çift yok!
kız arkadaşınızdan şüphelendim ben.
sakın sizin ilişkinizi kıskanmış olmasın?

oladabilir artık kimseye güvenilmediğini bir kez daha anladım zaten :(

şu kadarını söyleyeyim, bu taktik kullanılarak arası bozulamayacak bir çift yok!
kız arkadaşınızdan şüphelendim ben.
sakın sizin ilişkinizi kıskanmış olmasın?

Var, misal arkadaşımın ilişkisi.
her erkek "gel" diyene gitmiyor, ekleyene koşmuyor, selam diyene yazmıyor. Kimileri gerçekten kendini biliyor...Kimileri de böyle uyduruk oyunlarda bile tongaya düşüyor. Kız olsun, nefes alsın yeter mantığı işte.

Bence ayrıl hemen.ilerde bunun daha beterini yapar bu adam .bak ben 2yasındaki küçücük bebekle kaldım ayrıldım .niyemi sanal ortamdadefalarca aldattığı için.affedersen evlenince dahada ileriye gider eminim

Erkek milletinin doğası bu diyerek,
''dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek hırlamaz''
mantığını savunduğumuz sürece, erkekler her daim aklanır...
Aklayan da her ne hikmetse yine biz kadınlar oluyoruz...

Son düzenleme:
Aklıma bir taktik geldi; bence bu fake profilden kendini ekle.
Kendinle konuş işte vs vs.
Sevgiline bu isim beni ekledi. Ve bana sevgilinin sana sadık olduğuna emin misin? diye soru sordu.
Eminim dedim ama bana aranızdaki konuşmayı anlattı de. Bunu bana açıkla! de.

Hani sanki, erkek arkadaşının eski sevgililerinden biri , aranızı bozmak isteyen biri gibi.
Sevgilinin tepkisini bir böyle ölç. Yalan söylüyor, işte eski sevgililerimden biridir o benim filan gibi kıvırıyorsa.
Print screen le konuşmayı çek gönder. Ayrıl ;)
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

bence bunun üstüne denilcek başka bi laf yok bunu yap ve bitir işii:ssz::ssz:

Sevgiline bu isim beni ekledi. Ve bana sevgilinin sana sadık olduğuna emin misin? diye soru sordu.

Hani sanki, erkek arkadaşının eski sevgililerinden biri , aranızı bozmak isteyen biri gibi.
Sevgilinin tepkisini bir böyle ölç. Yalan söylüyor, işte eski sevgililerimden biridir o benim filan gibi kıvırıyorsa.

bence bunun üstüne denilcek başka bi laf yok bunu yap ve bitir işii:ssz::ssz::ssz:

kızlar şimdi çıkmak zorundayım yardımcı olan ve olucak olan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Hepsini düşünücem değerlendircem ve konuştuktan sonrada ilk sizle paylaşıcam...zaten bu işin sonu az çok belli ben sadece benim üzüldüğüm kadar onunda üzülmesini istiyorum kaybetme acısını yaşamasını :(

Son düzenleme:
sanırım bana yazdın leonela ben suçsuz demedim ama durup durukende özelliklede arkadaşın ısrarlıyla yapılacak şey değil benım gibi düşünmuyor olabılırsın bu benım fıkrım konu sahıbı farklı bı pencereden bakmak ister belki oyuzden herkes yorum yapıyor

Yok Katiee'm senin yorum yaptığını bile görmedim ben :50:
Uzun bir yorum gözüme çarpmıştı.Ona cevaben yazdım. Seni görsem sana alıntılardım. :)

[/COLOR][/SIZE][/FONT]

bence bunun üstüne denilcek başka bi laf yok bunu yap ve bitir işii:ssz::ssz:[/QUOTE]

bence fake hesaptan konuşsun çocuk illaki buluşmak isteyecektir buluşmaya da kendisi gitsin yazıklar olsun sana diyip ayrılsın en iyisi bu bence

Leonelaya sonuna kadar katiliyorum.
Su esegin aklina karpuz sokma lafida moda oldu artik.
Esek zaten herzaman esekligini yapar.

Kötümü oldu yani, bu kiz adamin karakterini evlenince ögrenseydi ozaman dahami iyiydi :20:

bence bunun üstüne denilcek başka bi laf yok bunu yap ve bitir işii:ssz::ssz:

bence fake hesaptan konuşsun çocuk illaki buluşmak isteyecektir buluşmaya da kendisi gitsin yazıklar olsun sana diyip ayrılsın en iyisi bu bence[/QUOTE]

ama o zamanda senin olduğunu biliyordum diyebilir :44:

Aynen, benim dediğim taktik dışında hiçbirinde kendini ele vereceğine inanmıyorum.
Görüşmeye gelir, sen olduğunu biliyordum der ;)

Son düzenleme:

Aynen, benim dediğim taktik dışında hiçbirinde kendini ele vereceğine inanmıyorum.
[/QUOTE]

kesinlikle, seninki çok zekicee:34:

Valla bende senden özendim b face hesabı açıp mesaj yolladım benimkine bakalım ne yapacak ..
Bence sormak yerine çek fotoğrafını konuşmalarınızın göster öyle sor .

kızarır,bozarır,eli ayağına dolanır o anda ne diyeceğini şaşırır emin olun erkeklerde o kadar mantık yok canım yalan söyledikleri anda hemen anlaşılırlar...en iyi taktik bu bence çünkü sevgilisini karşısında anında görünce hiçbirşey söyleyemez, anında bir yalan uydurması imkansız hem uydursa bile yalan olduğu anlaşılır...aslında bu konuyu tartışmamız bile saçma arkadaşımız hiçbirşey demeden ayrılsın telefonunu değiştirsin,onu faceden silsin engellesin,erkek arkadaşı kızı arasada sorsada hiçbir yerde bulamasın bir erkeğe verilebilecek en büyük ceza bu bence hiç bir sebep göstermeden ortadan kaybolmak ...
anca o zaman anlarlar hatalarını hem de büyük bir ders vermiş olur ...

Ben olsaydim hiç sebep göstermeden onun hayatından çıkardım. En büyük ceza bu.. Yuzlessen kuzenimdi arkadaşımdı diyecek yada anladım sana oyun yaptım diyecek. Bende eşimden internette aldatma olayı yüzünden ayrilmistim. Ve hiç unutmam internetten yazistigi kadına utanmadan eşim beni aldattığı için bosandimm ck guvensizim kadınlara bile yazmis biz evliyken:-( yikilmistimm okuyunca.. Bu adamdan biran önce kurtul tatlım..

Evet kızlar daha önceki konularımı bilen biir çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok zorluklarla zaten beraber olduk ama bugün beni aldattığını anladım ve çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum size özet anlatayım.

benim bir arkadaşım aklıma girdi aslında... sen bu çocuğa bu kadar güveniyosun ama erkek milleti çok çakaldır senin haberin yok gel varsa böyle bişey ortaya çıkartalım dedi. ben karşı çıktım tabi ama arkadaşım ne oursa olsun yapıcam dedi ve fake bir profil oluşturdu ve benimkini ekledi. Ben arkadaşlık isteğini bile kabul etmez derken kabul ettiğini görünce ipler baştan koptu zaten. neyse bunlar konuştu felan ilk gün havadan sudan muhabbet ettiler. ertesi günün akşamına arkadaşım yine bizim eve geldi ve hem ben kendi facebookumu başka bir bilgisayardan açtım hemde fake profili. Bu hem bana aşkımlı canımlı konuşuyor hemde diğer profildekiyle muhabbet ediyor. sonra muhabbet erkek arkadaşın var mı ya döndü. arkadaşım da yok gibisinden bişeyler yazdı sen? diye sorunca. O da benimde yok bazı kızlara güven olmuyorki ama sen hiç öyle birine benzemiyosun çok hanım hanımcık bir görüntün(resimde) ve konuşman var gibisinden bişeyler yazmış. sonra bişey yazmadı faceden çıktı.

kızlar ben ne yapayım şimdi bana bir yol gösterin zaten bu saatten sonra asla birlikte olmam bu bir gerçek....fakat bunu nasıl dile getirmeliyim onu kestiremiyorum..Lütfen yardım edin düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne derslerime çalışabiliyorum :(

Ah be canim... basligi okuyunca ne biliyim telinde msjlari falan gordun ciddi ciddi seninle beraberken baska biriylede beraber sandim... bulusuyo vs yani.... simdi erkek arkadasin hatali tabiki ama bence seninde hatan var... ya sadece senin icin soylemiyorum ama zorla beni aldat diyosunuz.. bu biraz cocukca degil mi sana gore... tabi sende hata yok, aklini bulandiran arkadasinda hata.... uyuyan devi uyandirmissin bi nevi.. erkekler zaten uckuruna duskundur, meyillidir yani bu konulara.. benimde esime bi kadin cikarsan atiyorum yanassa falan farkli gelcek gozune aldatir demiyorjm ama mayisir yani... cunku erkek.. durup dururkende kafani bulandiran arkadasinada pes diyorum.. bu arada daha once feysinde vs kizla konusmuslugunu gordun mu? Basta istegi kabul etmis olabilir, acaba bu kim ilkokul arakadasi ortaokul arkadasi, arkadasimin kardesi vs hersey dusunebilir... ama ilk yazan sen miydn bilmiyorum ama umari deilsindir... kisacasi hata payi %60 sende %40 onda....

Evet kızlar daha önceki konularımı bilen biir çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok zorluklarla zaten beraber olduk ama bugün beni aldattığını anladım ve çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum size özet anlatayım.

benim bir arkadaşım aklıma girdi aslında... sen bu çocuğa bu kadar güveniyosun ama erkek milleti çok çakaldır senin haberin yok gel varsa böyle bişey ortaya çıkartalım dedi. ben karşı çıktım tabi ama arkadaşım ne oursa olsun yapıcam dedi ve fake bir profil oluşturdu ve benimkini ekledi. Ben arkadaşlık isteğini bile kabul etmez derken kabul ettiğini görünce ipler baştan koptu zaten. neyse bunlar konuştu felan ilk gün havadan sudan muhabbet ettiler. ertesi günün akşamına arkadaşım yine bizim eve geldi ve hem ben kendi facebookumu başka bir bilgisayardan açtım hemde fake profili. Bu hem bana aşkımlı canımlı konuşuyor hemde diğer profildekiyle muhabbet ediyor. sonra muhabbet erkek arkadaşın var mı ya döndü. arkadaşım da yok gibisinden bişeyler yazdı sen? diye sorunca. O da benimde yok bazı kızlara güven olmuyorki ama sen hiç öyle birine benzemiyosun çok hanım hanımcık bir görüntün(resimde) ve konuşman var gibisinden bişeyler yazmış. sonra bişey yazmadı faceden çıktı.

kızlar ben ne yapayım şimdi bana bir yol gösterin zaten bu saatten sonra asla birlikte olmam bu bir gerçek....fakat bunu nasıl dile getirmeliyim onu kestiremiyorum..Lütfen yardım edin düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne derslerime çalışabiliyorum :(

Yol yakınken kaç kaççççç:53:

Ah be canim... basligi okuyunca ne biliyim telinde msjlari falan gordun ciddi ciddi seninle beraberken baska biriylede beraber sandim... bulusuyo vs yani.... simdi erkek arkadasin hatali tabiki ama bence seninde hatan var... ya sadece senin icin soylemiyorum ama zorla beni aldat diyosunuz.. bu biraz cocukca degil mi sana gore... tabi sende hata yok, aklini bulandiran arkadasinda hata.... uyuyan devi uyandirmissin bi nevi.. erkekler zaten uckuruna duskundur, meyillidir yani bu konulara.. benimde esime bi kadin cikarsan atiyorum yanassa falan farkli gelcek gozune aldatir demiyorjm ama mayisir yani... cunku erkek.. durup dururkende kafani bulandiran arkadasinada pes diyorum.. bu arada daha once feysinde vs kizla konusmuslugunu gordun mu? Basta istegi kabul etmis olabilir, acaba bu kim ilkokul arakadasi ortaokul arkadasi, arkadasimin kardesi vs hersey dusunebilir... ama ilk yazan sen miydn bilmiyorum ama umari deilsindir... kisacasi hata payi %60 sende %40 onda....

aldatan ne kadar az hataya sahip herkes birbirini aldatsın o zaman sadakatin ne önemi var ,iyiliğin ,doğruluğun ne önemi var ...erkek yapar ,erkektir olur böyle şeyler,erkektir elinin kiridir;kusura bakmayında eğer ben sadakata ,iyiliğe,doğruluğa önem veriyorsam karşımdaki de bunun tam tersini yapıyorsa arkama dönüp bakmam bile bir anda silerim gururlu biri bunu yapar ...bunu tartışmaya bile gerek yok aslında kendi hayatınızın merkezine kendinizi değilde erkek arkadaşınızı koyarsanız bu gibi sorunlarda kararsız kalırsınız kendi hayatınızın merkezine kendinizi koyun başkalarını değil bu üç günlük dünya içinde kimseyi fazla takmayın...son sözüm bırak gitsin arkadaşım ...hiçbirşey için kendini üzmeye değmez hayat çok kısa ...

geçenlerde bir kitap çıkmış: bal tuzağı
kitapta kadınların kullanılarak erkeklerin nasıl tuzağa düşürüldüğü ve görüntülerinin alınarak nasıl şantaj yapıldığı anlatılıyor.
bu işi profesyonelce yapan ve istediği herkesi avlayan çeteler varmış meğerse.
mankenlik ajanslarına, masaj salonlarına varıncaya kadar bir çok şirketle ortak çalışıyorlarmış.
ama bu işi insanlardan para sızdırmak için yapmıyorrlar sadece.
daha çok siyasi vb. amaçlar vs. için.
mesela böylelikle elde ettikleri insanları ölene kadar kendilerine bağımlı yapıyorlar.
artık o insanlar bunların emrine giriyorlar.
erkeklerin imtihanı kadın ile, kadınların imtihanı ise mal ile derler.
çünkü erkeklerin en zayıf tarafı biz kadınlarız.

Back
X