erkek milletinin doğası bu
şimdi sorsanız senin olduğunu anlamıştım canım diyecek ama yersen.
siz daha fazla kendinizi üzmeden ayrılın bence.bazen kendi elimizle zorlaya zorlaya huzurumuzu,mutluluğumuzu bozuyoruz
yapılmaması gereken bir deneme ama sonucuda erkek arkadaşınızın kişiliğini ortaya çıkardı
evet çıkardı maalesef
Bence arkadasin onu deneyerek cok iyi yapmis, ne karakterde oldugunu ögrenmis oldun.
Simdi tabiki klasik laflar, sen oldugunu anlamistim bidi bidi..
Artik yersen, ki umarim inanmassin![]()
tabikide inanmıyorum diyorum ya benim için hemen eklemesi bile başlı başına yanlış bir davranış.
Dediğim gibide yapabilirsin
sağol canım önerin için burdan aldığım yorumları düşünücem ve ona göre bir yol izlliycem
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek mi ?
Eşekse zaten yol alsın bir zahmet. Onlar onu denemiş, oda geçememiş sınavı.
Aklına karpuz kabuğu düşürtmeyecek adamlar da var. Kabul etmezdi, konuşmazdı.
Hanımlar bunu diyenlere de şok geçirdim. Şimdi suçlu bu kız mı oldu yani ?
Pes. Bu kadar ataerkil olunmaz.
Onun dışında lisede yapıyorduk diyenler olmuş, deneme denemedir. Şimdi zaman sosyal ağlar devri dikkatinizi çekerim.
İlişkilerin sadakati en çok buralarda ortaya çıkıyor bu da bir gerçek.
Konu sahibini eleştirmek neden? Bunu anlayamadım ben.
Sonuçta bu kız napsın onu soruyor ? Taktiğim nasıl dememiş . Ne kadar kolay küçümseniyor artık insanlar pes.
Canım benim, sen bu çocuğa bunu söylediğinde senin olduğunu anladım diyebilir.
Ama değer verip seviyorsa o da bu oyunu kaldırmasaydı, sen sonuçta inanmayabilirsin yani.
Nerden bileceksin, senin olduğunu anlayıp anlamadığını ? Böyle bir riske girmez bence seven bir erkek.
Ayrılmanı öneriyorum. Ama dur bakalım, biraz daha konuşmaya devam et bence.
çok sağol canım yorumun için ne güzel ifade etmişsin. Fakat ben arkadaşlarada kızmıyorum herkesin görüşü farklı oluyor işte yapıcak birşey yok.
şu kadarını söyleyeyim, bu taktik kullanılarak arası bozulamayacak bir çift yok!
kız arkadaşınızdan şüphelendim ben.
sakın sizin ilişkinizi kıskanmış olmasın?
oladabilir artık kimseye güvenilmediğini bir kez daha anladım zaten