Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burçları

aslanlarım hepinizin doğum günü kutlu olsun benimde 16 sında valla okadar çok seviyorum ki burcumu gene doğsam gene aslan burcu olmak isterim yönetici gezegenimizin güneş olması sebebiyle biz aslanların güneş gibi parladığını düşünüyorum en kötü zamanlarımızda bile tekrar bi şekilde ayağa kalkmasını biliyoruz şimdi ben aslan burcunu övmeye başlıcam bak gene mütavazi olamıyorlar diyecekler bu yüzden biz anlatılmaz yaşanırız dimi aslan kızlarıııı :65:
selam aslanım hoş geldin süpersin aslan parçam :46::46::46::54:

benımde yükselen aslan :1: aslanlarım :21::21:
sende hoş geldin yükselen aslanım :34:

bugün benim doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:32::32::32:
ve o yüzdende aslan burcuyum:33:
sevdiğim özelliklerim neler bilmiyorum ama yufka yürekli oluşum en nefret ettiğim özelliğim!:57:

:70:
bugün benim doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:32::32::32:
ve o yüzdende aslan burcuyum:33:
sevdiğim özelliklerim neler bilmiyorum ama yufka yürekli oluşum en nefret ettiğim özelliğim!:57:
hoş geldin burçdaşım :34: geçmiş doğum günün kutlu olsun :71::70:

Bende aslan burcuyum anlattıklarınız aynı ben :) özellikle sevmediğim insana isterse çok mevkiili biri olsun seviyormuş gibi davranamıyorum :) ve çevremde benden güzel olduğunu düşündüğüm biri olursa içimden bak yaa ne giymiş ayy hiç olmamış derken buluyorum kendimi içten içe sanırım kıskancım ama fesatlık olsun diye değil :27:

üff ben daha burcumu bilmiyorum ya bazı yerlerde aslan olarak gösteriliyo bazende başak anlamadımki 22 ağustosta doğmuşum

Aynı gün doğmuşuz canım benim de 22 ağustos. Bir yerde ben şöyle okumuştum bu aslan burcunun son günü burç olarak aslanız yani ama akşam 18'den sonra doğanlarda bir sonraki burcun yani başağın da etkileri ve özellikleri görülürümüş. Bana uyuyor baya bu yorum.

burcumu çok seviyorum çünkü sürekli pozitifim.yenilgi bilmiyorum.karamsarlık yok. şu işe gireyim düşncesi var ama risk almıyayım düşüncesi yok. insan ilişkilerinde fesat değilim cömertim iyi niyetliyim içimde bişey saklamam hem yazarım hem söylerim saklarsam hastalanırım.herşeyim meydanda.terbiyesizlikten hoşlanmam bu yüzden her insanla samimiyetim yoktur onun dışında sıcakkanlıyım iki yüzlü değilim içm dışımdadır.beğenmediğim birşeyi karşımdaki kırılacak diye beğendim diyemem.adaletliyimdir haksızlığa gelemem.kendime yapılmasından hoşlanmadığım birşeyi karşımdakine yapmam.kendime davrandığım gibi karşımdakine davranmayı tercih ederim.insanalrın haklarını gözetirim.orta yolu bulucuyum yani uzlaşmacıyım.bana kalsa dünyadaki her sorunun bir çözümü mutlaka vardır.gururluyum,cömertim,sıcakkanlıyım,iyi niyetliyim,kin tutmam.bende böyle bir aslanım:)

fat - se süfersin!çünkü aslansın aynen beni anlatmışsın bu kadar olur ya!:32::54:

Kızdığımızda bile adiliz basit davranışlara tenezzül etmeyiz..Kafiyeli olmuş :17:

İyi Geceler Burçdaşlarım :3::3::3:

Çok İnatçıyım..:27:
Bir Şey Hayatımda Varsa Var..
Yoksa Yoktur.. :20:
Varsayımlarla Hareket Etmek Bana Göre Değil..:19:

aslanlar bi ara burda toplanmışlar bi selam vereyim dedim...bende bi aslan burcu olarak inanılmaz sabırsızım ya.herşey hemen olsun bitsin istiyorum
kendimi bazen fazla seviyorum

ben de aslan burcuyum,çok ilgi istiyorum ben,heralde en belirgin özellik bu bendeki,eksisozluk de aslan burcu kadını başlığını okudum da,orda birisi "istekleri şu sırayı takip eder: ilgi,ilgi,ilgi,para,para,ilgi,ilgi,para.." yazmış,para kısmına katılmasam da ilgi kısmına katılıyorum :9: bi de ben pek bi aşık olur bağlanırım :16:

Ben de bir aslan olarak hem ilgi isterim hem de çok sabırsızım. Biri önce ilgi gösterip sonra uzaklaşsın neler neler düşünürüm. :9:

Back
X