Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burçlarının Fiziksel Özellikleri ?

beni tarif etmişsin canım yaa özellikle saç kısmı tam ben aslan yelesi gibi kabarık ve gür kaydirigubbakcemile5

benim burcum aslan aslanla yaşayan ve yaşayacak olan erkeklere allahu taala yardımcı olsun ben çok fenayım eşim oğlak çok zıtız ama o bana göre daha ılımlı ben tam aslan birden parlayıp geç sönüyorum buda benim zararıma oluyor evliliğim çıkmaza giriyor inşallah değişirim selamlar

evet dalgalı saçlarım var fön çektirmediğim zaman her yerde farkedilirim dik yürürüm kendimden eminimdir.

bende bir aslan olarak erkek ark çok acıyorum çok çekiyo benden annem bile diyo çok çektiriyon o çocuğa diye:roflol::roflol:

doğru zor bir burç ilişkiler açısından baskın ve tembel olduğunu biliyorum lüksü de sever sanırım bencillik de var biraz benim oğluş 23 ünde doğdu bazı yerde aslan bazı yerde yengeç bir erkeğin ezilmesi kötü olur diye düşündüm arklardan da duydum yengeç erkekleri duygusal ilişkilerde ezilen tipler hatta arkadaşın abisi eşinden ayrıldı ay ne bileyim insan çocuğu için en iyisini istiyor ezilmesin yane

valla ben aslanım,kocemm de yengeçç,
gerisini sen düşünnnn:roflol:

oğlaklarda çok realist oluyor benim eşim ve kızımda oğlak mesela eşim bana bi tane bile şiir yazmadı gülüyo bana ben böyle diyince çok mu şey istiyorum çokmu komik

lmaz:sen aslanmısın gerçekten selenimo çok merak ettim söyle hadi çatlatma gıcıklık yapma sanki dalga geçiyosun benle oysa ben dürüst davranıp açıklama yapıyorum oynamam bak senle hadi ama...lmaz:

lmaz:sen aslanmısın gerçekten selenimo çok merak ettim söyle hadi çatlatma gıcıklık yapma sanki dalga geçiyosun benle oysa ben dürüst davranıp açıklama yapıyorum oynamam bak senle hadi ama...lmaz:

kız neden dalga geçtiğimi sandın Sofiam,
bak kalbimi kırdın şimdi,
durduk yere neden öyle bişey yazıyım ki,
En hakiki,öz aslanım yawwss,
12 ağustosss bacımmm, sence ne burcu olii.

Kaslimiyim bilmiyorum olabilir atletik bir yapim var
Büyük basli deglim ama eskiden cok sacim vardi simdi azaldi maalesef stres hayatin verdigi zorluklardan vs...
Genis omuzluyum ve acik tenliyim
Dik yürürüm her zaman
Havali bir halim var napim dogamda var bu cok karizma oldugumu biliyorum kahretsin
Kemiklerim iri degil incedir

yari yariya tuttu diyelim

yükselen burç falan etkilemiyomu ya biraz fiziki tahmini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…