- 8 Nisan 2017
- 57.256
- 306.098
- 698
Koclarda da var miymiy enerji yutan yaBen aslanım yükselenim koç her türlü burçla anlaşıyorum genelde sadece enerji emici mıy mıy insanları çekemem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koclarda da var miymiy enerji yutan yaBen aslanım yükselenim koç her türlü burçla anlaşıyorum genelde sadece enerji emici mıy mıy insanları çekemem![]()
Benim de görümcem kovaEşimde kova çok anlaşırızz![]()
Balık burcu en yakın bir arkadaşım var kardeş gibiyiz afhjkAslanlar bence teraziye benziyor. Yengeçlerle ve balıklarla anlaşamazsınız o zaman![]()
Kadını nasıl bilmiyorim ama erkeği çok esprilli kafa adam en azından benimki öyleBenim de görümcem kova.
Ay bende yok mıy mıylık ve nefret ediyorum enerjimi ruhumu emiyorlarKoclarda da var miymiy enerji yutan yaben hiç anlasamiyorum miymiy tiplerler
Bence aslanların en iyi anlasabildgii burçlar balıklar benim 3kardesimde balık hepsi ile iyiyimBalık burcu en yakın bir arkadaşım var kardeş gibiyiz afhjk
Nokta atışı yorum gerçekten de öyle herkesle oturup sohbet ederim şeytan tüyü var aslanlarda derler ya hee işte o bizizBence aslanların en iyi anlasabildgii burçlar balıklar benim 3kardesimde balık hepsi ile iyiyimgerçi aslanın kötu olup anlasamayacagi kimse yok ya varsa da aslanın değil karşı tarafın sorunudur o
![]()
Yükseleni falan farklıdır senin kocanın, ne bileyim biz çok iyi anlaşamayız kendisi ileKadını nasıl bilmiyorim ama erkeği çok esprilli kafa adam en azından benimki öyle
Biz aynı dilden konuşuyoruz birbirimizin esprisini anlayıp bayağı güleriz mesela![]()
Çevremde hep aynı yorumu alıyorum senle kafam uyuyor diyorlar .Nokta atışı yorum gerçekten de öyle herkesle oturup sohbet ederim şeytan tüyü var aslanlarda derler ya hee işte o biziz![]()
Yükseline bakacaktim annesi saati bilmiyormuş bakamadikYükseleni falan farklıdır senin kocanın, ne bileyim biz çok iyi anlaşamayız kendisi ile.
Beni de yeni tsnıştığım herkes sever,hemen dert anlatmaya başlıyorlar.Dert babası gibi bir tipim var herhalde, oysa ki benim kendi derdim dağları delerÇevremde hep aynı yorumu alıyorum senle kafam uyuyor diyorlar .
Mesela geçen 3 aile toplandık diğer 2arkadasin aile yapısı biraz bizden farklı
Biri bana göre daha raha diğeri daha otoriter bı aile.mesela her ikisi birbirinden bağımsız sen bana daha yakın geliyorsun diyorlar içten içe sevindim nedense
Her insanla aynı seviyeyi yakalamak çok zor bence biz aslanlar bu işin piriyiz de kiymetimiz bilinmiyor![]()
Bende bu durumu yaşıyorum hatta ninelerle bile oturup sohbet ederim. Eşimin iş arkadaşının ailesinin yanına gitmiştik inekleri doğum yapacaktı diye sezaryen gerekiyordu. Ben içerde ninesiyle oturdum. Durmadan torununu darlıyormuş elektrayı getirin telefonunu verin konuşayım diye. Şimdi domatesleri var diye gel sana 100 kilo domates ayırdım gel çabuk diyor bak bedavaya domates alıyorum nasıl etki ettiysemÇevremde hep aynı yorumu alıyorum senle kafam uyuyor diyorlar .
Mesela geçen 3 aile toplandık diğer 2arkadasin aile yapısı biraz bizden farklı
Biri bana göre daha raha diğeri daha otoriter bı aile.mesela her ikisi birbirinden bağımsız sen bana daha yakın geliyorsun diyorlar içten içe sevindim nedense
Her insanla aynı seviyeyi yakalamak çok zor bence biz aslanlar bu işin piriyiz de kiymetimiz bilinmiyor![]()
Heh işte bak bende böyleyim gittiğim yerde sevdiklerini soyleyip o hissi bana yansitiyorlarBende bu durumu yaşıyorum hatta ninelerle bile oturup sohbet ederim. Eşimin iş arkadaşının ailesinin yanına gitmiştik inekleri doğum yapacaktı diye sezaryen gerekiyordu. Ben içerde ninesiyle oturdum. Durmadan torununu darlıyormuş elektrayı getirin telefonunu verin konuşayım diye. Şimdi domatesleri var diye gel sana 100 kilo domates ayırdım gel çabuk diyor bak bedavaya domates alıyorum nasıl etki ettiysem![]()
Heh tam da bu konuyu bekliyordum minikom
Kendisi kocamdır. 12 burç içinde, en egoist, en ben bildim, en çok ben merkezci burçtur. Her zaman herşeyi bilme potansiyeli vardır. Bilmese de fikri vardır. Ona göre mükemmelliğin vücut bulmuş hali onlar. Çok doluyum aslan burcuna. Gidiyorum burdan.Ben aslanları severim çok linç etmeyin.![]()
Bilmesek bile duymusuzdur bir yerden illaki ufakta olsa fikrimizi söylemekten çekinmeyiz yiaa niye cekinelimKendisi kocamdır. 12 burç içinde, en egoist, en ben bildim, en çok ben merkezci burçtur. Her zaman herşeyi bilme potansiyeli vardır. Bilmese de fikri vardır. Ona göre mükemmelliğin vücut bulmuş hali onlar. Çok doluyum aslan burcuna. Gidiyorum burdan.
Özellikle Ağustos aslanları..
Ayyy üstüme iyilik sağlıkKendisi kocamdır. 12 burç içinde, en egoist, en ben bildim, en çok ben merkezci burçtur. Her zaman herşeyi bilme potansiyeli vardır. Bilmese de fikri vardır. Ona göre mükemmelliğin vücut bulmuş hali onlar. Çok doluyum aslan burcuna. Gidiyorum burdan.
Özellikle Ağustos aslanları..
Bilmesek bile duymusuzdur bir yerden illaki ufakta olsa fikrimizi söylemekten çekinmeyiz yiaa niye cekinelim![]()
Ağustos aslanları nasıl da kendini belli ettilerAyyy üstüme iyilik sağlık.
Hani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorumBen burcumu seviyorum oğlumla aynı burç olmamıza rağmen o bambaşka biri aslan burcununu erkeği de çekilmeyecek sankiTurunc chemist oğlumu dusununce sana hak verdm gözümün içine baka baka tamam deyip yine bildiğinu okuyor
![]()