Aslan Burcu

Balık burcu en yakın bir arkadaşım var kardeş gibiyiz afhjk
Bence aslanların en iyi anlasabildgii burçlar balıklar benim 3kardesimde balık hepsi ile iyiyim 🤪🤣 gerçi aslanın kötu olup anlasamayacagi kimse yok ya varsa da aslanın değil karşı tarafın sorunudur o 🤪

Bence aslanların en iyi anlasabildgii burçlar balıklar benim 3kardesimde balık hepsi ile iyiyim 🤪🤣 gerçi aslanın kötu olup anlasamayacagi kimse yok ya varsa da aslanın değil karşı tarafın sorunudur o 🤪
Nokta atışı yorum gerçekten de öyle herkesle oturup sohbet ederim şeytan tüyü var aslanlarda derler ya hee işte o biziz 🤭

Kadını nasıl bilmiyorim ama erkeği çok esprilli kafa adam en azından benimki öyle

Biz aynı dilden konuşuyoruz birbirimizin esprisini anlayıp bayağı güleriz mesela 🤣
Yükseleni falan farklıdır senin kocanın, ne bileyim biz çok iyi anlaşamayız kendisi ile🥲🤣.

Nokta atışı yorum gerçekten de öyle herkesle oturup sohbet ederim şeytan tüyü var aslanlarda derler ya hee işte o biziz 🤭
Çevremde hep aynı yorumu alıyorum senle kafam uyuyor diyorlar .
Mesela geçen 3 aile toplandık diğer 2arkadasin aile yapısı biraz bizden farklı

Biri bana göre daha raha diğeri daha otoriter bı aile.mesela her ikisi birbirinden bağımsız sen bana daha yakın geliyorsun diyorlar içten içe sevindim nedense 😍

Her insanla aynı seviyeyi yakalamak çok zor bence biz aslanlar bu işin piriyiz de kiymetimiz bilinmiyor :süslü:

Biri bana göre daha raha diğeri daha otoriter bı aile.mesela her ikisi birbirinden bağımsız sen bana daha yakın geliyorsun diyorlar içten içe sevindim nedense 😍

Her insanla aynı seviyeyi yakalamak çok zor bence biz aslanlar bu işin piriyiz de kiymetimiz bilinmiyor :süslü:
Beni de yeni tsnıştığım herkes sever,hemen dert anlatmaya başlıyorlar.Dert babası gibi bir tipim var herhalde, oysa ki benim kendi derdim dağları deler🥲.

Bende bu durumu yaşıyorum hatta ninelerle bile oturup sohbet ederim. Eşimin iş arkadaşının ailesinin yanına gitmiştik inekleri doğum yapacaktı diye sezaryen gerekiyordu. Ben içerde ninesiyle oturdum. Durmadan torununu darlıyormuş elektrayı getirin telefonunu verin konuşayım diye. Şimdi domatesleri var diye gel sana 100 kilo domates ayırdım gel çabuk diyor bak bedavaya domates alıyorum nasıl etki ettiysem😂😂😂😂

Bende bu durumu yaşıyorum hatta ninelerle bile oturup sohbet ederim. Eşimin iş arkadaşının ailesinin yanına gitmiştik inekleri doğum yapacaktı diye sezaryen gerekiyordu. Ben içerde ninesiyle oturdum. Durmadan torununu darlıyormuş elektrayı getirin telefonunu verin konuşayım diye. Şimdi domatesleri var diye gel sana 100 kilo domates ayırdım gel çabuk diyor bak bedavaya domates alıyorum nasıl etki ettiysem😂😂😂😂
Heh işte bak bende böyleyim gittiğim yerde sevdiklerini soyleyip o hissi bana yansitiyorlar 😍 biz güzel insanlarız bizi kirmasinlar :KK60::KK74::KK74::KK74:

Ben aslanları severim çok linç etmeyin. 😁🧿
Kendisi kocamdır. 12 burç içinde, en egoist, en ben bildim, en çok ben merkezci burçtur. Her zaman herşeyi bilme potansiyeli vardır. Bilmese de fikri vardır. Ona göre mükemmelliğin vücut bulmuş hali onlar. Çok doluyum aslan burcuna. Gidiyorum burdan.
Özellikle Ağustos aslanları..

Kendisi kocamdır. 12 burç içinde, en egoist, en ben bildim, en çok ben merkezci burçtur. Her zaman herşeyi bilme potansiyeli vardır. Bilmese de fikri vardır. Ona göre mükemmelliğin vücut bulmuş hali onlar. Çok doluyum aslan burcuna. Gidiyorum burdan.
Bilmesek bile duymusuzdur bir yerden illaki ufakta olsa fikrimizi söylemekten çekinmeyiz yiaa niye cekinelim :cool:

Ayyy üstüme iyilik sağlık😌.

Ben burcumu seviyorum oğlumla aynı burç olmamıza rağmen o bambaşka biri aslan burcununu erkeği de çekilmeyecek sanki Turunc chemist Turunc chemist oğlumu dusununce sana hak verdm gözümün içine baka baka tamam deyip yine bildiğinu okuyor 😅
Hani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum 🤫😂

Back
X