Aslan Burcu

Hani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum 🤫😂
Benimkinin yükseleni balikmis ondan demek ki hemen gözlerinin dolup ağlaması şimdi baktım 🥲

Ben burcumu seviyorum oğlumla aynı burç olmamıza rağmen o bambaşka biri aslan burcununu erkeği de çekilmeyecek sanki Turunc chemist Turunc chemist oğlumu dusununce sana hak verdm gözümün içine baka baka tamam deyip yine bildiğinu okuyor 😅
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere benim kızla aramda tam bir hafta var, normal doğum olsa aynı gün vermişti doğum tarihi olarak doktor.Nasıl böyle rast geldi bilmiyorum ama bu kız dik başlılığı ve tembelliği ile beni çıldırtıyor😬.

normalde takvimelrde 23 temmzu aslan cıkıyor ama me yengec hıssederım...:D
aslanlara yorumum sudur. merhametliler ama bır o kadar mıy mıylar yani :D
kendı canları malları cok gıymatlıdır.
cok ıyı arkadas olurlar, gecımı fedakarlıgı vardr. ama ep dıs gorunume onem verırler be ya

Hani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum 🤫😂
Temmuz aslanı selam 🤣🤣🤣

normalde takvimelrde 23 temmzu aslan cıkıyor ama me yengec hıssederım...:KK70:
aslanlara yorumum sudur. merhametliler ama bır o kadar mıy mıylar yani :KK70:
cok ıyı arkadas olurlar, gecımı fedakarlıgı vardr. ama ep dıs gorunume onem verırler be ya
Ayyy neler duyuyorum böyle 🫣.

Aaaa bende 23 temmuz ,ben aslan burcuyum ve aslan hissediyorum 🤣🤣

Dış görünüş bizim kırmızı çizgimiz 😂

Ağustos aslanı olarak şiddetle kınıyorum püğğğ😂😂

Canım aslanlar, aslan erkeğinde bir tık uyuzluk var kabul edebilirim ama kadını muhteşörrr💃🥰🥳😍🤩
Eltimde aslan. Kendisinden pek hoşlanmam kendisi bir tık sinsidir. O yüzden yorum yapamıcam tek tanıdığım aslan kadını o çünkü
Ağustos aslanı olarak şiddetle kınıyorum püğğğ😂😂
Erkeğinin huyu bu napalımmmmm😂😂

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere benim kızla aramda tam bir hafta var, normal doğum olsa aynı gün vermişti doğum tarihi olarak doktor.Nasıl böyle rast geldi bilmiyorum ama bu kız dik başlılığı ve tembelliği ile beni çıldırtıyor😬.
Senin kızla ben aynıyım 😅🤣 tembel ve dağınık senin kiz da zeki demek ki :D

Back
X