Daha nice yıllara işallah katılıyorum size ikizler erkekleri gerçektn zorlar kendilri bunu asla kabul etmeselerde:roflol:ikizlerle evliyim.tam 15 sene oldu. iki yavrumuz var.bende aslan burcuyum.şunu söyleyebilirm biraz zordurlar..:)))
Yok çok tehlikeli değiller sevdim mi tam seviyorlar ah birde şu dengesizlikleri olmasaeski erkek arkadaşım ikizlerdi mükemmel bir aşk yaşandı fakat neticede çok zordu ve çok yıpratıcıydı
ikizler aslan için tam bi tehlike bence :)
ilk ve en uzun süreli ilişkimdi aslan
gururu beni bitirmişti
sonunda bende onu bitirdim
bende aslan burcuyum eşim ikizler. Çoğu zaman onun dengesizliği beni bitiriyor. AMa genelde çok çok iyi anlaşıyoruz. En azından benim kadar inatçı olmaması iyi. alkisalkisalkis
yok kız öyle deme. Tembel diyiliz biz. Belki birazcık da olsa kibir.. O da birazcık. Gerçi ben onada pek inanmıyorum. Hep aslan burçları kibirli olur derler. :1closedeyes:valla bende ikizlerim 2 gün sonra bi aslanla evleniyorum,şimdiye kadar bir problem görmedim,ama aslanlar gerçekten çok kibirli,gururlu ve de tembel oluyo...
Bende aslanım eşim ikizler burcu dengesizliklerine katılıyorum mesela şaka yaptığını bile anlayamıyorum bazen onun huyuna gidersen çok iyi anlaşıyorsun evet beni iyi idare ediyor hakkını yememem lazım -tatlicadiarzu-
eşim ikizler 11 senedir evli ve iki çoçuk sahibiyiz.Mükemmel bir baba ve eş tek kelimeyle HARİKA ondan çok memnunum alkisalkisalkis
ben aslan eşim ikizler 10 yıldır tanışıyoruz 6 yıldır evliyiz.
çok enerjik, çok uçuk kaçık snınır tanımayan, çok eğlenceli her ortamda eğlenmeyi tadını çıkarmyı bilen, çok aşırı dürüst ve açık bir insan. Çok iyi de baba oldu. Güzel anlaşıyoruz.
Birazcık asabi (burçtan mı bilmem babası da öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?