Rüya Yorumları Aslında basit ama sormak istedim...

Vivid

Para-Para-Paradise 🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
19.708
7.488
448
Ayrıntı hatırlamıyorum maalesef, art arda gördüğüm iki rüya var.
Birinde işten kovuluyordum, diğerinde ise bir güzel hazırlanıp tek başıma gezmeye çıkıyordum.
2. rüyamda süsleniyordum, sanırım siyah giyinmiştim, yalnız olduğum için bir yanım buruktu ama yine de mutlu hissediyordum. Hava kapalı gibiydi biraz ama gülümsüyordum.
Anlamları nedir? İkinci rüya özellikle.
Basit duruyor ama şu aralar işle ilgili sıkıntılarım var, bu gördüklerim ilgimi çekti sormak istedim.

Ruh haliniz ruyanıza kadar yansımıs besbelli.. 1. Bilincaltınızdaki korkularınız ve sıkıntılarınızın ruyadaki yansıması, negatif beklentiniz.
2. Ruyanız icin degisim icerisinde olacaksınız. Yani bu kabuk degistirmeyle es deger ve buna yasamınızdaki pekcok sey de dahil.. Pozitif bakımdan.. Bakmayın siyah renk icin cok sey soylense de bir bakıma gucu temsil eder. Siz bunu her anlamda elde edeceksiniz.

Ruh haliniz ruyanıza kadar yansımıs besbelli.. 1. Bilincaltınızdaki korkularınız ve sıkıntılarınızın ruyadaki yansıması, negatif beklentiniz.
2. Ruyanız icin degisim icerisinde olacaksınız. Yani bu kabuk degistirmeyle es deger ve buna yasamınızdaki pekcok sey de dahil.. Pozitif bakımdan.. Bakmayın siyah renk icin cok sey soylense de bir bakıma gucu temsil eder. Siz bunu her anlamda elde edeceksiniz.

Teşekkür ederim, inşallah :)

Bir rüya daha sorabilir miyim?
Harabe dicem de tam değil, biraz kasvetli bir ortam var ev gibi, sanki bazı döküntüler yıkıntılar var ama, şuan ki çalıştığım yerden bir insanı görüyorum benim için çok önemli biri değil aslında, şuan çok hatırlamıyorum ama tek hatırladığım onunla vedalaşıp(omuzuna dokunup dönüp gitmek) bir kapıdan geçip ya da bir alete binip farklı zaman dilimine geçiyordum, o geçişi hatırlamıyorum ama gidiyordum.
Küçük şeyler ama bazı rüyalarım farklı hissettiriyor.

Elbette. :) Bulundugunuz ortamı isteyerek terk edeceginizi soyleyebilirim. Sizi cok daha mutlu ve huzurlu hissetirecek bir gecis yapacaksınız. Bu gecis esnasında tereddut etmeyin lutfen..

Elbette. :) Bulundugunuz ortamı isteyerek terk edeceginizi soyleyebilirim. Sizi cok daha mutlu ve huzurlu hissetirecek bir gecis yapacaksınız. Bu gecis esnasında tereddut etmeyin lutfen..

İstediğim ve hissettiğim bu, inşallah öyle olur teşekkür ederim :)

Back
X