Aslında daha önce sormuştum ama

Abc1230

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
136
23
13
30
kızlar daha önce sevgilimin doğum günü için bir konu açmıştım ama şimdi o konuyu nasıl güncelliycem dikkat çekermi bilemesim oyüzden yeni bir konu açmak istedim.güzel bir kol saati aldım bileklik yaptım 3,4 tane birde ahşap bir kutu alıp boyadım.aslında kutunun içini mektuplarla doldurucaktım ama 1bucuk yıl boyunca ona o kadar çok sürpriz yaptımki artık sanki yazıcak bir şey bulamıyorum gibi geliyor.kutunun içine başka bir şey koyayım diyorum ne koysam bilemiyorum.zaten kutu geniş ama yüksekliği az saati kutusuyla sığdıramadım düşünün yani.her neyse sizden istediğim o kutunun içine ne koyabilirim ya da bir şey koymak yerine mektuplara ne yazabilirim yardımcı olursanız çoook sevinirim

birincisi devam niteliğinde konu açtığınız için kapanır.
ikincisi de çikolata falan koyabilirsiniz çok klasik ama küçük kutuya başka bir şey gelmedi benim aklıma

Ne kadar da BDV ye yakışan bi konu olmus ayrica tekrara düşüyo konu kapanır...
kutu hakkında çok kasma kendini vermesen de olur

birincisi devam niteliğinde konu açtığınız için kapanır.
ikincisi de çikolata falan koyabilirsiniz çok klasik ama küçük kutuya başka bir şey gelmedi benim aklıma
Ama kutunun genişliği fazla sadece yüksekliği az acaba mektup zarfından 5cm falan daha fazla mesela.benimde aklıma gelmiyor of

çikolata koy seviyorsa, mektup yazma bence, erkekler sandığınız kadar hoşlanmıyor bence bunlardan yani mektuplardan bunlar kadınların hoşlanacağı şeyler bence

çikolata koy seviyorsa, mektup yazma bence, erkekler sandığınız kadar hoşlanmıyor bence bunlardan yani mektuplardan bunlar kadınların hoşlanacağı şeyler bence
Mektuptan vazgeçiyim bari zaten çocuğa öğ gelmiştir sürekli

Kurumus gul yapraklari koy. Satin alabilirsin hem kokuyor felan güzel.

erkeğe böyle sürprizler yapmak bana çok saçma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…