Aslında giden değil,Kalandır terkeden

masallal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
313
4
46
İstanbul
Kimdi giden, kimdi kalan
Aslında giden değil
Kalandır terkeden
Giden de bu yüzden gitmiştir zaten !

Yeni türkü grubunun çok güzel bir şarkısıdır.

Hep terkedilenler yazmış,
Bazen terketmek terkedilmekten daha zordur.
Peki siz hiç terketmedinizmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
terk ettim.şimdiyse bunun acısını çekiyorum.sevmediğim için değil bizimkisi imkansız bir aşk olduğu için o yapamadı ben yapmak zorunda kaldım.terk etmek terk edilmek kadar acı veriyormuş bunu öğrendim.içinden gelmediği halde olmuyor demek ne zor.aşkından vazgeçemek zorunda kalmasın kimse.:a015:

Terkettim evet..Yapacak başka birşey kalmamıştı,benim O'nu sevdiğim kadar sevmedi beni.Aşkla özgürlük arasında bir seçim yapması gerektiğine inandı zaten bu da neyi seçtiğini gösteriyordu.O zaten yapacaktı bunu,ben erken davrandım..

Terkettim evet..Yapacak başka birşey kalmamıştı,benim O'nu sevdiğim kadar sevmedi beni.Aşkla özgürlük arasında bir seçim yapması gerektiğine inandı zaten bu da neyi seçtiğini gösteriyordu.O zaten yapacaktı bunu,ben erken davrandım..

aynısını yaşadımmmm bende yaaaa. Benimki ailesinden kurtulup baska sehire gidince beni aradı ama dönmedim daha doğrusu tam dönücekken bukez face ine bakıp ben yokken gıcık olduğum kızları eklediğini gördüm ve ipler koptu .. Terketmek de zordur .

terkedilmek her zaman daha zor..terkeden birseyleri kafasıda bitirdigi icin gidiyor terkedilen kabullenemiyor oyuzden kalan insana daha zordur..hic terketmedim ben acısını bildigim icin yasatmak istemem baskasına eger aldatma,siddet varsa ozaman zaten haketmistir ama diger kosullarda cabalarım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende terkettim ama artık yorulmuştum ne yapıcağımı şaşırdım bilemedim...
bir çıkış yolu olmalı dedim ama olmadı.zaman her şeyin ilacı dedim artık zaman diye diye yoruldum gözümü karartıp BİTTİ dedim belki çok acı çekti karşı taraf ama ben daha çok acı çektim..içime ata ata psikolojim bozuldu insan geceleri ağlayıp sabah gözleri şişmiş bir şekilde kalkıp feci bir baş ağrısı çekmek en önemlisi sanki öylr bir yorgunsun ki hayattan bezmiş gibi işte ben bitirdim ama nasıl bitirdim..içim kan ağlarken sonra dayanamadım 20 gün sonra mail attım yapamıyorum diye sonrada zaten bıraktım artık artık ben kendimce gerekeni yapmıştım sıra ondaydı....

Aslında giden değil , kalandır terkeden sözüne gerçek anlamda karşıyım.

Acımasızca terk eden erkekler fakat aglayan kızlar burda bunları okuyoruz. ne yani kızlar mı terketmiş oluyor?
Saçma bir laf.

terkettim. terkedildim.

İkisini de yasadım ancak aşk canımı acıtabildi ve beni mutlu edebildi.

Bence de saçma bir laf. Terkedilince arkadan zır zır zırlayanlar ne oluyor peki? :umursamaz:

Back
X