Bence tek neden kadının çok sevmesi...
o kadar çok seviyor ki kadın, kendinden çok değer veriyor...
hayatın merkezine oturtuyor..
Erkek şımarık oluyor, kadın değersiz hissediyor kendini..
oysa dünyanın merkezi nedir? kimdir? kişinin kendisi...
Onun için yaşadığında iş bitiyor..
O kavramı eş de olabilir, çocuk da..
onlar neden o kımetin karşılığını vermiyolrlar acabaKatekate'ye kesinlikle katılıyorum..Özgüven eksikliği, kendinden daha değerli gçrüp gerektiğinden fazla kıymet vermek karşıdakine çok yanlış
Kendimizinde istekleri olduğunu unutuyoruz çoğu zaman.
onlar neden o kımetin karşılığını vermiyolrlar acaba
Bence tek neden kadının çok sevmesi...
o kadar çok seviyor ki kadın, kendinden çok değer veriyor...
hayatın merkezine oturtuyor..
Erkek şımarık oluyor, kadın değersiz hissediyor kendini..
oysa dünyanın merkezi nedir? kimdir? kişinin kendisi...
Onun için yaşadığında iş bitiyor..
O kavramı eş de olabilir, çocuk da..
doğru söylüyosun belkide herşyin temelinde bu yatıyor ama ne yapılır ki buna isteksizlik hakkında yapabilecek pek bişey yoktur seksi giyin bakımlı ol nereye kadar adam içindeki bazı şeyleri kaybettiyse bitti biter çevrede uyarıcı çok diyosunya çook haklısın belkide bazı şeyler cazibesini kaybetti özelliklede internet evliliklerin düşmanı oldu kadınlar nerdeyse cinsel yönden kocalarına naz yapamaz hale geldi çünkü internet insanlara bu yönden fazlaca şey sunuyor..bana ne kadar katılırsınız bilemiyorum ama benim de bazı tespitlerim var bu durumda.
daha çok yeni evliliklerde bile erkeğin soğukluğunu okuyoruz, duyuyoruz... istediğimiz kadar bakımlı, güzel, güler yüzlü olalım... adamlar soğuk. biz zorlarsak bir süre iyi ama hiç bir kadın da sürekli adamla ilgilenemez. sıkılır. hatta gururu kırılır "niye hep ben" diye.
tv, internet, stresli iş hayatı.... erkeklerde kadın-erkek ilişkisi anlamında da isteksizlik yapıyor. senelerce aynı yatakta abi-kardeş gibi yatan çiftler duyuyoruz. adamlar bu açıdan ilgisini kaybedince de kadının elinde "silahı" kalmıyor.
bence evliliklerde erkeğin cinsel soğukluğu kadında özgüven eksikliği yapıyor. kadın başka yönlerden ilgi görmek istiyor. erkeğin doğasında ince düşünmek yok.
çevrede çok fazla cinsel uyarıcı olması eski nesillere göre bizi daha isteksiz yaptı.
kim ne derse desin cinsel mutsuzluk var ise her şey 4*4 lük de olsa muhakkak bir yeder patlak verir.
doğru söylüyosun belkide herşyin temelinde bu yatıyor ama ne yapılır ki buna isteksizlik hakkında yapabilecek pek bişey yoktur seksi giyin bakımlı ol nereye kadar adam içindeki bazı şeyleri kaybettiyse bitti biter çevrede uyarıcı çok diyosunya çook haklısın belkide bazı şeyler cazibesini kaybetti özelliklede internet evliliklerin düşmanı oldu kadınlar nerdeyse cinsel yönden kocalarına naz yapamaz hale geldi çünkü internet insanlara bu yönden fazlaca şey sunuyor..
erkekleri para ve imkanlar değiştiriyor kadının parasal anlamda imkanı artsada değişmiyor en azından yuvasının düzenini bozmuyorbenim eşim imkanı yokken benden ayrı yatamazdı şimdi biraz naz yapıp ayrı yatmaya kaksam adam geceyi dışarda geçirerek beni cezalandırıyor.bu da elindeki imkanlardan kaynaklanıyor cebinde para altında araba.eskidenniye yapamıyorrdu.çünki ne parası vardı nede arabası,imkanı yokmuş meğerse ALLAH ÇOK VERİP AZDIRTMASIN AZ VERİP ŞAŞIRTMASIN AMİN.
ewet arzulanmamak psikolojisi insanı olumsuz etkiliyor cinsellik evliliğin bi parçası hemde önemli .....2, 5 haftalık evliyim ama pişman oldum.2,5 yıllık bir geçmişten sonra evlendik ve sürekli birlikteydik.Onu çok iyi tanıdığımı düşünüyordum ama balayı bitti bizimki şimdi hafta bir kez oda hafta sonları birlikte olalım (cinsel manada )diyor ve kendisi akrep burcu.Ben çok şaşırdım yanlış anlaşılmak istemem ama arzulanmayan bir kadın olarak görüyorum kendimi ve bu beni çok üzüyor.Evde sürekli tv seyrediyor ya da pc başında ben tek başıma uykuya dalıyorum.Yatağımın sol yanı ben uyurken hep boş.Çok üzgünüm.Bilseydim böyle donuk bir hayat yaşayacağım inanın asla ama asla evlenmezdim.Eskisi gibi ilgi örmek istiyorum ama sanırım artık bu bir hayal ve ben böyle bir hayatı asla yaşamak istemiyorum.Sonumuz çok hayırlı değil anlayacağınızz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?