Aslında seviyormusum.yuvam yikiliyor.elden bişi gelmiyo

Alelade83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
2
1
1
42
Beş senelik yuva yikiliyo.ofke kontrol sorunu var.sinirlenince şiddete kadar vardiriyor.gecen yıl davayı babamın zoruyla açtım.sonrasinda ben evden gidince çıldırdı.kapilara dayandı vs.tatsiz şeyler oldu.
Sonrasında ailem sahip çıkmadı ben de onu özledim.
Şimdi öğrendim ki 700 km uzağa sürgün gidiyor.sebep arkadaşını darp ettiği için.yani evim resmen dağılıyor.o gidiyor artik.artik donmicek.cok ağladım.onu seviuyormusum.
Burada el memleketindeyim.kimsem de yok.ailem de yok.ben bir başıma nasıl yapacağım.ustelik çocuk ilkokula dahi başlamadı.
Kocamın gideceğini düşündükçe oynatacak gibi oluyorum.bosanma davası olsa da aynı ilcedeydik.yine bana çocuk konusunda destekti ama artık yok.
Bunu nasıl kabullenenilirim.ayrilik açısı hiç yaşamamışim ben ya.olum gibi bişi.temmuz 10 a kadar o gidecek.ben bisansam da aynı ilçede olur birbirimize destek oluruz.cocuga birlikte bakarız diuordum.
Evet daha önce gitmesini istemiştim ama şu an bu duygu bana çok ağır geldi.keske şaka olsa.tekrar aynı evde yasasak.bu duygularla nasıl baş edecek ben.ne yapiyim

Sizi döven birini özlüyorsanız bence siz şaka gibisiniz.

Esinin oturduğu eve cocugunla sen geç .Yuvan dagilmamis olur . Cunku artık yuva dediğin yer cocugunla huzurlu bir kap yemek yiyebildigin yerdir.Esinle bunun olmadığı ortada !! Bu arada Sarimanolya sin diye çok korkuyorum.
Yok değilim.o da teklif etti ama seneye o evin kirası 1000 lira olacak.beni aşar.bur de eşyaları o aldı.o düzen kurmalı gideceği yerde.ben burda bir şekilde hallederim

Allah allaaah bu kaçıncı konu hayırdır hanımlar erkek kıtlığı mı var? nedir bu döven erkek sevdası. çözemedim.

Adamlar sizi dövüyor, size sövüyor siz hala özlüyorum, unutamıyorum. Pes yani. Kocalarınız hasta zihniyetli o kesin de, sizlerin de pek normal olmadığı kesin.

Bisey dicem.. ben bi adami beni dovmesine ragmen ve olumsuzluklara ragmen hala sevebiliyor olsam bosanmazdim sanirim..yanii ama doven soven pislik yapan herife nasil sevginiz kaliyor, ben ona sasiriyorum cunku..

Madem bu kadar ozleyeceksin idare et o zaman bosanma.. yani dayak yediginde ayrilik yasadigin zamandan daha az aci cekeceksen ayrilma

Yok değilim.o da teklif etti ama seneye o evin kirası 1000 lira olacak.beni aşar.bur de eşyaları o aldı.o düzen kurmalı gideceği yerde.ben burda bir şekilde hallederim
Senin de geçmişte eşinle bir aile olarak yaşadığın yer o ilçe olduğuna göre iyi-kotu arkadaş edinmissindir .Bir şekilde yaşamını surdurursun sen de şu an bulunduğun yerde. Belki de şu an eşinin yaşadığı bu durum senin için hayırlı bir olaydır.Yoksa bosanmakta olduğun eşinin ofkelendiginde neler yapabileceğini çok acı bir tecrübe ile ogrenebilirdin.

Kör ölür badem gözlü olur derler ya o hesap. Aman sen de bosanacagina adam seni dövse nolacak ye dayağı kufru otur değil mi canım (!). Sonra buralarda agliyosunuz ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…