Normal şartlarda insan suratına bakmaz ama kadın konu açmış seviyorum ağlıyorum diyortüm kendini ifade etme becerisi o çünkü..
konuşmaya ne gerek var..
Heralde gül gibi onu seven karısı varken git başkasını döv akıl alır gibi değil...ya arkadaş desekii mecburum vs vs yine anlıcam hadi de seviyorum diyor ya.şimdi kocasına dicek ben seni seviyorum Ayrılmayalım falan o adamda demekki doğru yoldayım diyip devam edicekKim ister ki kocasının başkalarını dövmesini, ben olsam kıskanırdım
Heralde gül gibi onu seven karısı varken git başkasını döv akıl alır gibi değil...ya arkadaş desekii mecburum vs vs yine anlıcam hadi de seviyorum diyor ya.şimdi kocasına dicek ben seni seviyorum Ayrılmayalım falan o adamda demekki doğru yoldayım diyip devam edicek
Çok yüksek olasılıkla bu gün veya yarın barisacak zaten konu sahibi .Su an adım atmamak ,adamin kapısına dayanmamak için bu konuyu açtı.Ama konusunda kalıp yorum yapanlara herhangi bir cevap vermemesi bile bana adamı aradığı veya evine gittiği yönünde bir kuşku verdiCanım ya, duzenli dövmüyorsa barış bari..
Allah hayira çıkarsın ne diyelim..Çok yüksek olasılıkla bu gün veya yarın barisacak zaten konu sahibi .Su an adım atmamak ,adamin kapısına dayanmamak için bu konuyu açtı.Ama konusunda kalıp yorum yapanlara herhangi bir cevap vermemesi bile bana adamı aradığı veya evine gittiği yönünde bir kuşku verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?