Asmadim da kesmedim de 😁

Dalga geçmenin edepsizce olduğunu ben de söyledim ama herkes kendinde her şeyi söyleme hakkını buluyor. Yine diyorum, sekilcilik yaptığınız. Konuyla adamın tipi ne alaka şimdi? Acımasız olmayın, sizler de birer Adriana Lima değilsiniz. Eminim esleriniz, sevgilileriniz de Brad Pitt değil. Konu sahibi çocukça bir hareketle koymuş fotoğrafı işte, fotoğraf koymasını elestirin tamam da ( o bile saçma gerçi) kocasının biyigiyla alay etmek falan ne bileyim, hiç hoş değil.

Bide şu o hoş değil bu hoş değil şu yaptıgınız yanlış öyle konusulmaz diye bilirkişilik yapanları da hiç sevmiyorum. Herkes kendisi bilir nasıl konusacagını. Size yanlış geliyorsa yapmazsınız olur biter. Karşınızda cocuk var sizde herseyin en doğrusunu biliyormussunuz gibi direktif vermeniz de bence hoş değil.

Benden mi bahsettiniz? Bahsettiğiniz üye bensem eger, ben alışigim mune hanimin mesaj kutuma düşen bildirimlerine. Goremeyince, özlüyorum.

Ama sizler gibi çok doğrucu, her konuda çıkıntılık yapan arkadaşları hiç ozlemiyorum. Ağız tadıyla yorum yaptirmiyorsunuz insana. Ben iki üç gün gitsem ne olacak yani, konu sahibinin kocası yakışıklı mı olacak :)
Diyelim ki konu fake. O zaman siz orda şikayet et var oraya tıklayacaksınız. Buraya konu sahte yazmak, konu sahibi ile alay etmek eğlenmek yasak. Ben sizi bilgilendirmek için yazıyorum, lütfen benimle polemiğe girmeyin. Kurallara riayet edin. Ayrıca tek siz değilsiniz biraz okursanız göreceksiniz.

Kimsenin hayatına müdahale etme hakkımız yok, olan kızcağıza da olmuş olsa kimseye burda kırıcı yorum yapamazsınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama konu sahibinin kendi hayatı. Sindiremedigimiz için hiç tanımadığımız eşine yorum yapma hakkı kazanmiyoruz
sindirilemeyen nedir açıklarsanız anlayalım

Hanımlar,
konuyu yorumlamayı bırakıp birbirinizi yorumlamaya başlamışsınız, konuyu kapatalım yoksa elimi ban'a bulamak zorunda kalacağım.
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane avatar ne diye sormuşsunuz, bendeki kuru kafa görseli, sizdeki R harfi birer avatar.

Konu sahibesinin koyduğu avatar çok eleştirilmiş, hanımlar yaş ortalamamızı hesaba katarsak bizlere göre toy bir insan var karşımızda, kendini deşifre edecek avatar koyması gizliliğini ortadan kaldırdığı için sakıncalı ama kimsenin dış görünüşüne laf etmemeliyiz değil mi?

Back
X