Asmadim da kesmedim de 😁

Ay valla var böyle buldumcuk kadınlar... Adam evli gibi davransa hiç bir kadın yazmaya cesaret edemez, birde kadın yani, ilk adımı genelde hep erkekten beklerken bide kalkıcaz evli adama yürüyeceğiz! Kocan rahat durmuyorsa sen istediğin kadar kızı işten çıkart, gider başka yerde bulur ruhun bile duymaz. O pislesin sen temizle dur hep böyle.
Ya valla bazı kadınlar gerçekten o kadar gıcıklar ki, yanlarındaki erkeği nereye sokup saklayacaklarını bilemiyorlar. Başıma geldi öyle kalabalık yerlerde falan da, nan ben senin "kocca"nı ya da sevgilini napiim, farkında bile değilim, zorla farkettiriyorsun adamın ağzının içine düşmenle, sürekli sülük gibi yapışık, mucuk mucuk hareketlerinle. Yanımda erkek yok ya ayartmaya adam arıyorum tabi ben, o da senin süpper çekici erkeğin olacak mutlaka hahhaha :)) Konu sahibini bilemiyorum ama bu tipler gerçek yani.

Ver alttan Neşet babayı.
Mühür gözlüm seni elden. Sakınırım kıskanırım. Uçan kuştan esen yelden. Sakınırım kıskanırım :KK70:
Neşet baba olacağını sanmıyorum.
Daha çok ; para bizdeeeeğ, şöhret bizdeeeeğ sizde ne var ? :D gibisinden olabilir.

Arkadaşlar konu sahibinin resime hoş olmayan yorumlar yapmışsınız, isteyen istediği resmi koyar. Siz de kimsenin tipi ile dalga geçemezsiniz.

Mune Mune abla buraya bakar mısın burası çok çirkinleşmiş.
Kimsenin tipiyle dalga gecmiyorum tavrina tavrim.dalga da gecmek degil.kadin durduk yerde gecenin bir vakti mesaj atmaz.adamla bir dialogu olmasa.ama adam pür-ü pak.olan yine hem ese hem o kadina oldu.ben bunu cok hazmedemiyorum

Kimsenin tipiyle dalga gecmiyorum tavrina tavrim.dalga da gecmek degil.kadin durduk yerde gecenin bir vakti mesaj atmaz.adamla bir dialogu olmasa.ama adam pür-ü pak.olan yine hem ese hem o kadina oldu.ben bunu cok hazmedemiyorum
Diyelim ki konu fake. O zaman siz orda şikayet et var oraya tıklayacaksınız. Buraya konu sahte yazmak, konu sahibi ile alay etmek eğlenmek yasak. Ben sizi bilgilendirmek için yazıyorum, lütfen benimle polemiğe girmeyin. Kurallara riayet edin. Ayrıca tek siz değilsiniz biraz okursanız göreceksiniz.

Kimsenin hayatına müdahale etme hakkımız yok, olan kızcağıza da olmuş olsa kimseye burda kırıcı yorum yapamazsınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama konu sahibinin kendi hayatı. Sindiremedigimiz için hiç tanımadığımız eşine yorum yapma hakkı kazanmiyoruz

Diyelim ki konu fake. O zaman siz orda şikayet et var oraya tıklayacaksınız. Buraya konu sahte yazmak, konu sahibi ile alay etmek eğlenmek yasak. Ben sizi bilgilendirmek için yazıyorum, lütfen benimle polemiğe girmeyin. Kurallara riayet edin. Ayrıca tek siz değilsiniz biraz okursanız göreceksiniz.

Kimsenin hayatına müdahale etme hakkımız yok, olan kızcağıza da olmuş olsa kimseye burda kırıcı yorum yapamazsınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama konu sahibinin kendi hayatı. Sindiremedigimiz için hiç tanımadığımız eşine yorum yapma hakkı kazanmiyoruz
Ben konu sahte demedim dalga da gecmedim.alinti yapmissiniz diye cevap verdim

Esinin tipiyle alay ettigim falan da yok.kimsenin dis goruntusune cirkin demiyorum.adam gercekten gayet yakisikli.isi de var.mesaj atmaliyim kismi elbette ironi.

Bütün konularınızı ve cevaplarınızı okudum. Çocuklarınıza acıyorum sadece böyle kafayı kocişine takmış bir anne ile nasıl zor bir hayatları olacak . Allah akıl fikir versin .

Benden mi bahsettiniz? Bahsettiğiniz üye bensem eger, ben alışigim mune hanimin mesaj kutuma düşen bildirimlerine. Goremeyince, özlüyorum.

Ama sizler gibi çok doğrucu, her konuda çıkıntılık yapan arkadaşları hiç ozlemiyorum. Ağız tadıyla yorum yaptirmiyorsunuz insana. Ben iki üç gün gitsem ne olacak yani, konu sahibinin kocası yakışıklı mı olacak :)

Konu sahibi tam da bu olayın üzerine kocasıyla resmini koyuyorsa, ben asla iyi niyet aramam. Kadın resmen "kocişim çok yakışıklı, inanmayan baksın" der gibi koymuş eşiyle resmini. Biz de fikrimizi yazdık yani. Kimsenin kocasını beğenmek zorunda değiliz. Buraya resmini koyan her kadını beğenmesek de yorum yazmıyoruz. Bize ne ki milletin resimlerinden?

Benden mi bahsettiniz? Bahsettiğiniz üye bensem eger, ben alışigim mune hanimin mesaj kutuma düşen bildirimlerine. Goremeyince, özlüyorum.

Ama sizler gibi çok doğrucu, her konuda çıkıntılık yapan arkadaşları hiç ozlemiyorum. Ağız tadıyla yorum yaptirmiyorsunuz insana. Ben iki üç gün gitsem ne olacak yani, konu sahibinin kocası yakışıklı mı olacak :)
Konu sahibinin 6 aylık bebeği var daha lohusa sayılır, psikolojisi ne durumda bilemiyoruz, kocası da pek iyi biri gibi değil. O da eşini affedip kızı uzaklaştırmakta bulmuş çareyi. Sizin doğrularınızı uygulamıyor diye taşlayalım mi? Kocan bu muymuş diyerek incitelim, kendine mi getirelim?

Hiç bir faydası olmayacak yorumlara karşı evet doğrucu davutum.

Hiç bir faydası olmayacak yorumlara karşı evet doğrucu davutum.
Buna doğrucu davut denmez boş yere duyar kasmak denir. Tüm üyeler yanlış düşünüyor bir tek siz mi doğru düşünüyorsunuz?
Konuyu açan üye de olayın bal gibi farkında ama kocayı boşayamayacağı için kadını uzaklaştırmakta bulmuş çareyi. Kalkıp buraya kocasıyla resmini koyması da ayrı bir durum. Adamın yakışıklı olup olmamasını geçtim adamın tipi sağlam pabuç olmadığını çok güzel belli ediyor zaten. Üye de kocişim istediğimi hemen yerine getiriyor diye düşünüp kendini avutuyor. Bu ne ilk ne de son vukuatı olur bu adamın demedi demeyin!

Back
X