- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Kızlar dün geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin görmesi icn konu açıyorum. Bazı arkadaşlar yine saçma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise çıkmıştı eşimin odasına geçtim kız gelince odasına çağırttı işine son verildi dedi çıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin saçmalığın yüzünden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yürüyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hiç cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi açıkçası böyle ank bir patlama bana çok saçma geldi ve çok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip çağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse çıkışı verildi. Cikarkende mahkemede görüşürüz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı çekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı düşünüyorum