Asmadim da kesmedim de 😁

Kız şizofreni galiba :skandal:
Elalemin kocasına sahura kalktin mi diyor sonra bunlari karin yaziyor diyor
Sonra ben kocana mi sarktim diye size bagrip sikayet edecegm diyor.
İlk konuda bu kadar cildirip ikidir bu kadar sakin kalmanızda garip olmuş.
Allah kolaylık versin vallahi. Kocani takipte kal hatta başka bi hatti var mi diye de kontrol et.

Koskoca patron kocanız her yerde numara önemli iken pat diye nasıl numara değiştiriyor patron olmadan bile insan korkuyor kredi kartından tutun her yer numara ile işlerken bir anda pat diye değiştiriyor :rapci: kızın numarasını engelleseymis daha iyiymis

Sizi üzmek için söylemiyorum ki bence burdaki çoğu insanda o yüzden söylemiyor ama esinizden hiç mi suphelenmiyorsunuz. Kız iyi Papuç değilmiş orası kesin haklısınız ama esinizde masum değil bence . Esinizin hattını kapattirmadan önce dokümanını falan alsaydiniz en azından ne bileyim .güven hayattaki en önemli şey evet ama bunlar güvenilir şeyler mi sizce eşiniz için ?

Koskoca patron kocanız her yerde numara önemli iken pat diye nasıl numara değiştiriyor patron olmadan bile insan korkuyor kredi kartından tutun her yer numara ile işlerken bir anda pat diye değiştiriyor :rapci: kızın numarasını engelleseymis daha iyiymis
Bana birazda katıyor gibi geldi. Belkide kız hiç mesaj bile atmamıştı. Konuşmalarda hiç bahsetmemiş baksanıza. Ve dediğiniz gibi servis işi yapan adamın birden numara değişmesi falan...

Kız suçlu tamam kabul ama eşinizi masum bulmanız hayretler içindeyim ..neyse bu durumdan bak Kocam beni seçti senide kovdu diye siz oh yırtık diye Eşiniz kurtarmışsınız yazınca farkettim siz birbirinize çok yakışmışsınız bencede kedidir o kedi..ayrılmayın salmayın böyle insanları ortalıklara sonra güzelim kadınlara yazık oluyor

Back
X