- 14 Ekim 2016
- 7.249
- 49.158
- 548
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Yemin ederim ilk defa duyuyorum argodaki anlamınıArgoda popo demek aynı zamanda kaide. Belki sizi oraya bile takmıyorum demek istedi diyeceğim ama cıks![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemin ederim ilk defa duyuyorum argodaki anlamınıArgoda popo demek aynı zamanda kaide. Belki sizi oraya bile takmıyorum demek istedi diyeceğim ama cıks![]()
Kinayeyi anlayanları şöyle alalım :)Eşinizin numarasını mı değiştirdinizneyden korkuyorsunuz bu kadar yahu, neyse büyüük bir beladan kurtulmuşsunuz, tüm sorunlar çözülmüş..
Bir şeyler mi yapmış eşi? Başkaları da aynı cümleleri yazınca merak ettim. Eski konusunda bir şey göremedim eşine dair.Koca pür-i pak! Hey gidi hey
Aklımdan geçeni yazmissinizŞu konuda,aklı başında davranan bir
Allah'ın kulu yok.
Hepinizin davranışları birbirinden garip.
Burdaki bazı üyeleri de (kaide)
neye almadığınızı anlayamadım.
Avrupa yakası Makbule'nin lafı değil miydi o?Kaide mi![]()
Bana birazda katıyor gibi geldi. Belkide kız hiç mesaj bile atmamıştı. Konuşmalarda hiç bahsetmemiş baksanıza. Ve dediğiniz gibi servis işi yapan adamın birden numara değişmesi falan...Koskoca patron kocanız her yerde numara önemli iken pat diye nasıl numara değiştiriyor patron olmadan bile insan korkuyor kredi kartından tutun her yer numara ile işlerken bir anda pat diye değiştiriyorkızın numarasını engelleseymis daha iyiymis