Asosyal hayat

evcihanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
2
0
1
30
Evet.. ilk once derdimi zten basliga yazdim asosyal bir hayatim var 5 yillik evliyim ve 4 yil cocugum
Olmadi daha sonra supriz bi sekilde hamile kaldim ve oglum suan 8 aylik aslinda hamileligimden bu yana 1 yildan fazla yani evden disari sadece hastane icin ciktim evimiz buyuk bahceli her imkanimiz var aslinda lakin yinede sosyal olmamiza yetmiyo devamli cocuk ev temizlik ve farkli hic bir insan gormuyoruz bu derdime eltilerimde ortak sadece birbirimizle gorusuyoruz ama bazen ev ve ayni insanlar hepimizi bunaltiyo evden disari cikmak degil aslinda derdimjz evi seven insanlariz anca nasil baska sekilde sosyallesebiliriz (disari cikmadan cunku disari cikmak icin ortamimiz uygun degil) site icinde komsularimiz var onlarlada ayda yilda bir gorusuyoruz aslinda hepsi samimi oldugumuz kisiler lakin bir araya gelip cay kahve faslimiz olmuyo kayinvalideyle oturdugumuz icin istedigimiz kisiler gelip gidemiyo kuaforu bile eve cagriyoruz cok uzun yazdim sadede geliyorum biz ne yapalim nasil daha keyifli daha sosyal bi yasam saglayalim kendimize yardimci olursankz sevinirim simdiden tesekkurlerrr:)

Dışarı çıkmadan, eve de kimseyi çağırmadan sosyalleşmenin bir yolunu bilmiyorum ben... Mümkün görünmedi gözüme.

Başlığı görünce ''aha ben'' dedim ama siz benden betermissiniz. Ben en azından çabalıyorum Ayda bir sinemaya gidin bari. Çocugu birakabilirmisiniz bilmiyorum ama yapabilirseniz bir günlügüne birine emanet edin. Sabah erkenden evden çıkın,günü birlik yakın çevredeki bir şehre gidin gezin. Bütün eltiler toplanan eslerinizle birlikte pikniğe gidin.

Kuaforu bile eve cagirmak mi
Pek bi kapali cevirim bi ailesiniz anlasilan.

Kimse gelmemek, siz gitmemek ama sosyal olmak istemek, bende devreler yanmak

Durumunuzu ve sebeplerini kafamda netlestiremedigim icin cozum de sunamiorum maalesef

Aksam detaylica anlatiyim en iyisi boyle isin icinden cikamkcaz :)

Ay okudukca darlandim. 1 gun evde dursam sikilirim. Bravo size. Ama bu isteginiz (sosyallesme) mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…