Evet.. ilk once derdimi zten basliga yazdim asosyal bir hayatim var 5 yillik evliyim ve 4 yil cocugum
Olmadi daha sonra supriz bi sekilde hamile kaldim ve oglum suan 8 aylik aslinda hamileligimden bu yana 1 yildan fazla yani evden disari sadece hastane icin ciktim evimiz buyuk bahceli her imkanimiz var aslinda lakin yinede sosyal olmamiza yetmiyo devamli cocuk ev temizlik ve farkli hic bir insan gormuyoruz bu derdime eltilerimde ortak sadece birbirimizle gorusuyoruz ama bazen ev ve ayni insanlar hepimizi bunaltiyo evden disari cikmak degil aslinda derdimjz evi seven insanlariz anca nasil baska sekilde sosyallesebiliriz (disari cikmadan cunku disari cikmak icin ortamimiz uygun degil) site icinde komsularimiz var onlarlada ayda yilda bir gorusuyoruz aslinda hepsi samimi oldugumuz kisiler lakin bir araya gelip cay kahve faslimiz olmuyo kayinvalideyle oturdugumuz icin istedigimiz kisiler gelip gidemiyo kuaforu bile eve cagriyoruz cok uzun yazdim sadede geliyorum biz ne yapalim nasil daha keyifli daha sosyal bi yasam saglayalim kendimize yardimci olursankz sevinirim simdiden tesekkurlerrr:)