asosyal lik:(

Arkadaş lar hayatı m boyunca sessiz ve sakin yapılı olduğum için çevre edin e me di m girdiğim çoğu ortam da arkadaş edin e mi yorum yeni öğretmen olarak atandım burda da aynı şeyi yaşıyorum arkadaş i m yok ve okulda çok sıkılıyorum öğrenci ler de çok itici bunaldı m valla
Ne öğretmenisin çok merak ettim. Türkçe dersi görmediniz sanırım??

Okulun buyuk bir okul ve ogretmen kadrosu kalabaliksa olur oyle.. zamanla gruplar olusur gruplar dagilir, iyiler kotuler ayrisir. Kafana yatan gruba cevirirsin yuzunu:)

C e v r e n i z d e k i i n s a n l a r i s e v m e y e b a s l a y a r a k b i r a d i m a t a b i l i r s i n i z o n l a r s i z e y a k i n d a v r a n m i s o l u r i l e t i s i m k u r a r s i n i z z a m a n l a.

Yarıldım gülmektennnn,babam döndü suratıma bakıyor neye gülüyo acaba diye:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ogroncolor cok otoco

Bir de öğrencilere sizi sormak lazım
Asosyalliginizin cezasini niye cocuklardan cikariyorsunuz. Adi üstünde çocuk da. Aile ile iş birliği yapip gelisimine katkida bulunamiyorsaniz o sizin sorununuz.
İşini beğenmeyen çıksın kasıyor

Bu kafayla asosyal olursunuz tabi

Gercekten cok garip insanlar var ya. Size ne kim nasil yaziyorsa yazar. Telefon hatasi oluyor benim eski telefonum da ayiriyordu harfleri ozellikle kadinlar kulubune yorum yaparken.
Her konuda bi fikriniz var en komik espriyi kim yapacak diye mi yarisiyosunuz
Kadin bi konu acmis konu ilk uc sayfada konuyla ilgili toplasan bes yorum yok

Gercekten cok garip insanlar var ya. Size ne kim nasil yaziyorsa yazar. Telefon hatasi oluyor benim eski telefonum da ayiriyordu harfleri ozellikle kadinlar kulubune yorum yaparken.
Aynen sağol valla beni anlayan biri çıktı kaç gündür etmedikleri laf kalmadı ya ne sinir bozucu insanlar var bilerek yapıyor lar bence istediğim gibi yazar ım cevap verme sin beğenme yen yorum yapmaz

Back
X