İnsanın bazen canı istemez bişey yapmak... Ama bu sureklı oluyorsa problem vardır demektir bence. Kafana göre arkadaş bulmak cok önemli ya... Mesela sakin bir insansan sakin yerlere gitmeyi sevıyorsan arkadaslarınıda ona gore seçmeni tavsiye ederim. Aşırı sosyal yerınde durayaman tipler sana gçre değil o zaman. mesela bende sevmem oyle eglence yerlerını sakin bi cafede oturmak sohbet etmek daha cazip b gelır ve cevremdekı ınsanlarda ona goredir. Dışarda hayat var ya biraz aş kendını evde oturmakda guzel oluyor bend evcimen bi insanımdır ama biraz da hayata karışmak lazım... Kendıde bi problem oldugunu düşünmen bile bir adımdır bence. Dunyaya bi kere gelıyoruz zaten çok ilerde istesende istediğin gibi gezip tozamayacaksın genclıgın tadını cıkar. sevgiler..
Ben Sizin 26'lık halinizim hani Sizi benim yaşımda sanıyorlarmış ya işte ondanım ben
Ve sadece bu yaşlarımda değil daha genç olduğum zamanlarda da o tarz ortamlarıi eğlenmeleri ve sosyalliği sevmiyordum.
Anlayışım değişmedi hala aynıyım.
Hayatımı izole ederim ve istemediğim bir ortama arkadaşlarım için girmem..
Genelin hoşlandığı şeyden hoşlanmamak asosyallik değil bana göre..
Kendi hayat görüşüme, yaşantıma paralel aktiviteler bana uygunsa ve bunlara katılıyorsam, hayatı bir yerinden yakalamaya çalışıyorsam sosyal olmasam da normalimdir diye düşünürüm..
Bence endişe etmeyin ve iyi hissetmediğiniz hiç bir ortama arkadaşsız kalmıyım diye girmeyin haddim olmayarak bunu tavsiye ediyorum..
benim şimdiki halimden bahsetmişsin... bende öleyim hiç biyere gitmiyorum evdeyim vala bakalım nekadar dayanabilecem test ediyorum kendimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?