- Konu Sahibi brunettella
-
Suan hakli haksiza girmeden bi yorum yapacagim kendini sanki dis dunyaya cok kapatmissin hayat esin ve oglundan ibaret degilkizlar iyi aksamlar
Az once nisana gittik uzaktan kuzenimin. Herkes ordaydi.
Iceriye girdik esim ve oglumla. Ben yakin ailemle tokalastim oturdum. Karsimda akrabalarim oturuyordu. Hic selam vermedim. Nedeni bilmiyorum. Yada zaman olmadi oglumla ugrasirkene. Ondan sonrada onlar beni gormezden geldi.
Sonra iste sinir oldugum konu ise, ogluma sut veriyorum o arada. Icmedi sutunu, annem elimden aldi. Dedim dursun kucagimda dinlemedi. Onun kucagindada agladi geri verdi.
Sonra ise kas goz ediyorlar ki kalk oyna cocuguda ver biz bakariz falan. Ben istemedim. Oglum benim icin onemli. Cunku agliyordu huysuzdu uykusu vardi
Ve hala israrlari devam kalk oyna.
Ben sonra cok skildim kalktim esim erkeklerin yaninda arkalarda oturuyordu. Gittim yanina oturdum. Dayimda vardi.
Annem yine gelio pesimden kalk oyna diye.
Ben bilmiyorum ama sinirlendim ve bellide ettim. Sonra demesin mi tam dayaklisin diye.
Annemin tavirlarindan hoslanmiyorum. Milletin anneleri sakin sakin kizlari hayir derlerse tamam derler sen bilirsin derler.
Ben aslinda evim esim oglum evimdende cikasim yok Kimseyi sevemiyorum artik.. normalmiyim sizce bilmiyorum kendimi biraz suclu hisediyorum
Akrabalarına selam vermemeni garipsedim açıkcası. Hikayenin geri kalanında bi sorun yok. Kimse kalkıp göbek atmak zorunda değil.
Kalk oyna kalk oyna kulağa hoş gelmiyor haklisin.Sen benim yerime de oyna deseydin.Ne bu annenin seni oynatma meraki.Kızım çok mutlu catlayın a dostlar bakın kalkip oynuyor gibi birsey mi acaba
Utangaclikta var mi biraz?
kizlar iyi aksamlar
Az once nisana gittik uzaktan kuzenimin. Herkes ordaydi.
Iceriye girdik esim ve oglumla. Ben yakin ailemle tokalastim oturdum. Karsimda akrabalarim oturuyordu. Hic selam vermedim. Nedeni bilmiyorum. Yada zaman olmadi oglumla ugrasirkene. Ondan sonrada onlar beni gormezden geldi.
Sonra iste sinir oldugum konu ise, ogluma sut veriyorum o arada. Icmedi sutunu, annem elimden aldi. Dedim dursun kucagimda dinlemedi. Onun kucagindada agladi geri verdi.
Sonra ise kas goz ediyorlar ki kalk oyna cocuguda ver biz bakariz falan. Ben istemedim. Oglum benim icin onemli. Cunku agliyordu huysuzdu uykusu vardi
Ve hala israrlari devam kalk oyna.
Ben sonra cok skildim kalktim esim erkeklerin yaninda arkalarda oturuyordu. Gittim yanina oturdum. Dayimda vardi.
Annem yine gelio pesimden kalk oyna diye.
Ben bilmiyorum ama sinirlendim ve bellide ettim. Sonra demesin mi tam dayaklisin diye.
Annemin tavirlarindan hoslanmiyorum. Milletin anneleri sakin sakin kizlari hayir derlerse tamam derler sen bilirsin derler.
Ben aslinda evim esim oglum evimdende cikasim yok Kimseyi sevemiyorum artik.. normalmiyim sizce bilmiyorum kendimi biraz suclu hisediyorum
Konuyu annenizden herkese nasil getirdiniz, onu anlamadim(son paragraf). Anneyle gecmisten gelen bir seyler var mi? Cekirden aile evde kalip disari cikmama isteginiz, kimseyi sevememe... Bunalimli bir donem sanirim. Sebep ne ki? Daha once boyle olmadiginizi anladim yazidan.
Kim olursa olsun huzursuz edenden uzak duruyorum.
Olabilir insanlik halidir.Bazen kendimizi toplumdan hatta aileden bile soyutlariz kabugumuza cekiliriz.Hislerimize deger verilmesini isteriz.Belki kimse seni zorlamasa kendi isteginle kalkip oynardin bile.Suçluluk hissetme bu senin ruh halin ve herkes saygi duymak zorunda.Yapmacikligida sevmiyorsun belli kiOda var , boyle kendi dunyami kurmusum iste..
Bu başlık ne allasen
Olabilir insanlik halidir.Bazen kendimizi toplumdan hatta aileden bile soyutlariz kabugumuza cekiliriz.Hislerimize deger verilmesini isteriz.Belki kimse seni zorlamasa kendi isteginle kalkip oynardin bile.Suçluluk hissetme bu senin ruh halin ve herkes saygi duymak zorunda.Yapmacikligida sevmiyorsun belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?