Asosyal

Merhaba,

Bazen olur öyle herkesin. Benim bazen akrabalarımla 2-3 yıl görüşmediğim oluyor ve yokluklarını hissetmiyorum da. Başlarına kötü bir şey gelmesin ama sevmiyorum onları. Muhtemelen de onlar da beni sevmiyorlar. Aramızdaki kan bağından başka bir ilişkimiz yok. Mesela ben ne yapıyorum nelerle uğraşıyorum bir derdim mi var filan bilmezler. Ben niye bu insanlarla yakın olmak için kendimi zorlayım ki? Çocukken yaşattıkları travmalar da var. Klasik Türk ailesinde sürekli kayınvalide-görümce-gelin-elti çekişmelerinin çekirdek ailelere yansıması sendromu. Sorun olmayan çekirdek ailelerin karışması. Sevmiyorum zorla mı?

Benzer sebepten ben de bugün annemle tartıştım. Akrabamız bize gelecekmiş dedim siyahlale_ evde yok de. İnadıma siyahlale_ de evde dedi. Yani ben onların bana yaptıklarını bile bile bir de evde ağırlamak zorunda mıyım? Bence bu ikiyüzlülük. Ben de sinirlendim çektim kapıyı çıktım. Umurumda da değil yani.

Muhtemelen sizin geçmişten kalma nahoş anılarınız vardır. Suçlu ya da kötü hissetmeyin. Onlar sizde açtıkları travmalarla güveninizi zedelemişler ötesi mi var? Niye hep sorunu kendimizde arıyoruz ki? Ya sorunlular karşı tarafsa? O nedenle çok da takmayın. İnsanlar sizin arkanızdan 3 gün konuşur maksimum 4. gün dedikoduluk yeni malzeme bulurlar.

Sadece merak ettiğim arkadaşlarınızla ilişkileriniz nasıl?

Merhaba,

Bazen olur öyle herkesin. Benim bazen akrabalarımla 2-3 yıl görüşmediğim oluyor ve yokluklarını hissetmiyorum da. Başlarına kötü bir şey gelmesin ama sevmiyorum onları. Muhtemelen de onlar da beni sevmiyorlar. Aramızdaki kan bağından başka bir ilişkimiz yok. Mesela ben ne yapıyorum nelerle uğraşıyorum bir derdim mi var filan bilmezler. Ben niye bu insanlarla yakın olmak için kendimi zorlayım ki? Çocukken yaşattıkları travmalar da var. Klasik Türk ailesinde sürekli kayınvalide-görümce-gelin-elti çekişmelerinin çekirdek ailelere yansıması sendromu. Sorun olmayan çekirdek ailelerin karışması. Sevmiyorum zorla mı?

Benzer sebepten ben de bugün annemle tartıştım. Akrabamız bize gelecekmiş dedim siyahlale_ evde yok de. İnadıma siyahlale_ de evde dedi. Yani ben onların bana yaptıklarını bile bile bir de evde ağırlamak zorunda mıyım? Bence bu ikiyüzlülük. Ben de sinirlendim çektim kapıyı çıktım. Umurumda da değil yani.

Muhtemelen sizin geçmişten kalma nahoş anılarınız vardır. Suçlu ya da kötü hissetmeyin. Onlar sizde açtıkları travmalarla güveninizi zedelemişler ötesi mi var? Niye hep sorunu kendimizde arıyoruz ki? Ya sorunlular karşı tarafsa? O nedenle çok da takmayın. İnsanlar sizin arkanızdan 3 gün konuşur maksimum 4. gün dedikoduluk yeni malzeme bulurlar.

Sadece merak ettiğim arkadaşlarınızla ilişkileriniz nasıl?

Aynen ikiyuzluluge bende gelemem. Kendimi gercekten rahat hisedemedim.. Senide cok iyi anliyorum. Herkesin bir siniri var elbet. Birsey zorla olmaz.
Cok Az arkadasim var.. hep kotuluk gordum arkadaslarimdan ve cocukluk arkadaslarimdan. ama yanlizligi cok seviyorum. Kimseyi istemiyorum aslinda.. biliyorum normal degilim belkide

Selamlassan iidi akrabalarinla.. aman o oynama seysi her yerde var yani.. sey vardi.. sen oynamazsan kimsede senin dugunde oynamaz:) simdide sen oynamazsan kimsede senin cocuklarinkinde oynamaz diolar:) takmiyom basarim parayi tutarim bi grup oynatirim yaniii :)))

Selamlassan iidi akrabalarinla.. aman o oynama seysi her yerde var yani.. sey vardi.. sen oynamazsan kimsede senin dugunde oynamaz:) simdide sen oynamazsan kimsede senin cocuklarinkinde oynamaz diolar:) takmiyom basarim parayi tutarim bi grup oynatirim yaniii :)))

Aynen belki ozamana boyle dugunler mi kalir, bana cok monoton geliyor..
kucuk aile ve samimi dostlar arasinda dugunler olsa daha hos
Benim dugunde tanimadigim insanlar cok vardi cok sacma aslinda, ve okadar para harcaniliyor bence gereksiz afrikada acliktan olmek uzere cok insan var

Aynen belki ozamana boyle dugunler mi kalir, bana cok monoton geliyor..
kucuk aile ve samimi dostlar arasinda dugunler olsa daha hos
Benim dugunde tanimadigim insanlar cok vardi cok sacma aslinda, ve okadar para harcaniliyor bence gereksiz afrikada acliktan olmek uzere cok insan var
Maalesef kulturumuzun nadide parcasindan bir tanesi sadece : (

Yok bence aksine çok normalsiniz. O 18-25li yaşlardan sonra herkesin hayatında bir ayrışma oluyor. Özellikle 25 yaşından sonra bir aydınlanma olmuyor mu? Herkesin niyeti bir gözünüze gözünüze girmiyor mu? Bir de bence gerçekten bir dost olsa bile yeter. Gerçek esaslı bir dost gerisi merhaba merhabalık gibi geliyor bana. Siz ikiyüzlü değilsiniz. Dürüstsünüz. Anormal olan diğer ikiyüzlü insanlar. Hepsi çok sosyal aman aman herkes birbirini çok seviyor gibiyken bir saat sonra çat birbirlerinin arkasından atıp tutmalar başlıyor. Sizi rahatsız eden bu olabilir. Bu da anormallik değildir aksine dürüstlüktür.

Bence gayet normalsin sadece akrabalardan bıkmış ve mesafeli olmak istiyor gibisin, anneninizin bu ısrarnı gereksiz buldum kesin bir dille uyarsanız keske:/

Bende herkesle tokalasip opmekten oldu olasi nefret ederim yada yalandan nasilsin iyimisin muhabbetinden, malesef dugun dernek islerinde de selam vermezsen olmuyor en azindan basinizla selam verip gecseydiniz keske.. Oynama konusunda anneniz gereksiz israr etmis ama bu oynama isi de bizim toplumda karsilik beklenen bir adet oldu. Sen baskasinin dugununde oynayacaksin onlar senin dugununde oynayacak :) onlar sizin Dugun de oynadiysa annenin ondan israr etmis olabilir..

Aslında sizin ki asosyallik degil de yalan samimiyetleri sindiremiyor olmanız sanırım
Haklısınız bana göre
Ama icabeten bir selam nasılsınız deseydiniz olabilirdi sadece
Anneniz de fazla ısrar etmıs:(

Anneniz baskıcı biri galiba, ki oyna baskısı filan hoş değil. Siz de pek normal gelmediniz bana, birlikte aynı masada oturduğunuz akrabalara selam bile vermemeniz falan... Kimse selam vermekle iki yüzlü, samimiyetsiz vs olmaz, öyle yazmışsınız. İyi ve kötü davranışları ayırt edebilme probleminiz var sanırım. Pek insan içine de çıkmıyorsunuz galiba.
Ne bileyim, enteresan. Çok basit şeyler problem olduğuna göre , düğüne gitmeseymişsiniz daha iyi olurmuş.

Kalk oyna diyene, bana dansoz elbisesi getir oynayayim dersin. O da getirmeyecegi icin konu kapanir. :KK45:

Dipsiz not : Ben de dugunlerde oynamayi sevmem ve isrardan nefret ederim.

daha kendımı suclu hıssedıyorum normalmıyım dıye sormussun kıyamam ya :)
kesınlıkle normalsın
normal olan sensın
bende oynamam hıc hoslanmam hatta anlamda vermem
ısrar ettıler mı kalkıp gıttıgımı bılıyorum ortamdan nefret ederım ısraardan

bence sabırlısın
annen de tam dayaklıksın falan demıs
bırsey soyleyıp ayıp etmek ıstemıyorum ama
kendı annen bıle senı boyle ezmeye devam ederse ohoo
ezdırme kendını ne munasebet ! de mesela

Ne bu ya dansöz müsünüz siz canım kalk oyna diyip durmuş
Canın istemiyosa neden oynayasın

Back