• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asosyallik

Rica ederim. Sana bişey diyimmi ailen ayrılmış o kadar sıkıntı çekmişsin okuyorsun üstelik tek başına o kadar güçlüsün ki herkes yapamaz. Bunca şeyi yaşayıp ayakta kaldıysan insanlarla diyaloga da girersin sosyal de olursun. Öncelikle kendine bak bi güvenin gelsin. Kendine bakıp sürekli olumsuz özelliklerini görme. Üniversite okuyosun sanırım. Bak bunları gaza getirmek için yazmıyorum inan senden aldığım o enerji ile yazıyorum. Okul kazanmak için o kadar uğraşan varki sen bunu başardın. Kendi kendine bu geceden itibaren karar al. Değiştir kendini. Annende gelince güzel mutlu günler geçireceğini düşün.İnsanlarla diyaloga girerken nerde takılıyosun onu bul. Ne düşünecekler şunu söylesem acaba konuşurken benim hakkımda ne diyorlardır falan bunları düşünme insanlarla iletişime girerken içinden geldiği gibi konuş
Evet haklisiniz sonucta ailem beni okutmak icin ugrasiyor gerci son sene calismadim desem yeridir fakat yinede icime sinen bir bolume gittim insanlarin ne dusundugunu takiyorum acikcasi bide mesela ben instagram acmistim baktim ki kimse eklemiyo eski arkadaslarin bile aklina gelmiyorum kapattim sonrada insanlarin beni sevmedigini dusunuyorum acikcasi

21 yasindayim bende liseden ortaokuldan beri böyleyim cok mutsuzum hayati kaciriyormus gibi hissediyorum :KK43:
Evet bende ayni sekildeyim gunler su misali hiphizli akarken ben yerimde sayiyorum ve sanirim gelecekte cok pisman olucam gencligimi yasamadigima

Evet haklisiniz sonucta ailem beni okutmak icin ugrasiyor gerci son sene calismadim desem yeridir fakat yinede icime sinen bir bolume gittim insanlarin ne dusundugunu takiyorum acikcasi bide mesela ben instagram acmistim baktim ki kimse eklemiyo eski arkadaslarin bile aklina gelmiyorum kapattim sonrada insanlarin beni sevmedigini dusunuyorum acikcasi
Canım bakış açının değişmeye ihtiyacı var.Emin ol sana öyle geliyor. O instagram falan hikaye. Sen sanıyomusun ki ordaki insanlar gerçek hayatta çok sevilen sosyal insanlar. Adı üstünde sanal yani.Sen hepsini boşver herkes tarafından da sevilmek zorunda değilsin.Bak kulüpler var Üniversitelerde biliyorsundur onlara katıl ilgi alanına göre inanılmaz katkısı oluyor sosyalleşmeye.İnsanlarla konuşurken çekildiğini belli etme. Karşıdaki onu algılayıp o da iletişim kurmak istemiyor çünkü. İnsanlarla konuşurken göz teması kurmaya çalış

Canım bakış açının değişmeye ihtiyacı var.Emin ol sana öyle geliyor. O instagram falan hikaye. Sen sanıyomusun ki ordaki insanlar gerçek hayatta çok sevilen sosyal insanlar. Adı üstünde sanal yani.Sen hepsini boşver herkes tarafından da sevilmek zorunda değilsin.Bak kulüpler var Üniversitelerde biliyorsundur onlara katıl ilgi alanına göre inanılmaz katkısı oluyor sosyalleşmeye.İnsanlarla konuşurken çekildiğini belli etme. Karşıdaki onu algılayıp o da iletişim kurmak istemiyor çünkü. İnsanlarla konuşurken göz teması kurmaya çalış

Tekrar size tesekkur ediyorum tavsiyelerinizi yapmaya calisicam sanirim her seyi takmamak gerekiyor

Back
X