aspiratör mü davlumbazmı?

Ekinoks

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
395
26
318
Kırklareli
aspiratörümü değiştirmek istiyorum.5 yıldır kullanıyorum.evde o taklıydı.sizce davlumbazmı aspiratörmü seçmeliyim.temizliği tak çıkarı kolay olsun istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.birde farkları nedir.?

Davlumbaz

Aspiratör devri geride kaldı artık..
Yeni bir apsiratör almaya kalkasınız da artık firmalarda zengin çeşit bulmanız çok zor.
Teknoloji geliştikçe firmalar da yeni ürünlere ağarlık verip eskileri yavaş yavaş bitirmeye yöneliyorlar..

Bütçenize uygun bir markadan hem kullanışlı,hem kolay temizlenebilecek hem de çekiş gücününe göre seçebileceğiniz bir çok davlumbaz bulabilirsiniz..

Davlumbaz montajı için;ocak üstünde dolap olmamalı,eğer varsa onu kaldırmanız gerekecek..

vala evdekı en onemlı esya bence davlumbaz helekı son cıkanlar muthıss kokuyu cekıyor...almısken en ıyısını almanı tavsıye ederımmm bır evın yemek kokmaması ferah kokması kadar guzel bısey yok cunku :))

sanırım yine aspiratör alırım bu durumda.çünkü eşim ordaki dolabı değiştirmez.zaten o dolap kesilirse yanlardakilerde düzeltme gerekir .

ama gerçekten aspiratör seçeneği fazla yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…