Aspirin kullanıyordum

Ysmngkkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
15
11
3
44
Merhaba arkadaşlar.
Ben 36 yaşındayım ve 10+5 haftalık hamileyim. Yaklaşık beş ay önce bebeğim karnımda öldü ve dokuz haftalıkken kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım.
Doktorum düşük sebebinin kanın koyu olması büyük bir ihtimal dedi tabi gerekli testlere bakarak.

Ben iğneyi kabul etmedim ve bebe aspirini verdi Doktorum.Yaklaşık 20 gün aspirin kullandım ve 21. gün lekem geldi sabahtan geceye kadar ara ara devam etti. Doktorum bebek sağlıklı iğneye geri dönelim(bebeğim beş haftalıkken bi on gün kullanmıştım) aspirin kanı fazla durultmuş olabilir dedi.Kanama önleyici birde hap verdi.

Hiç başınıza geldi mi , yardımcı olur musunuz lütfen endişeliyim.

Bnde kan pihtilasmasi ve tek aspirinle olmas canm igne kullanman lazim korkma igneden bnde dokuz ay biyunca kullandm kendim vuruordm.. Hamilelikden once aspirine basladim ama hamile kalinca tek o kear etmedi bebegi kaybedecektm az kalsn bn hem aspirin hem igne kullandm kanama olmdi ama olani cok duydum ozaman aspirini kesiorlar yada igneyse dozunu azaltiorlar vs seni en ii doktorun bilir ama igneyi reddetme sakinnn

Buarda bn iki bebegime kaybettim bu kan pihtilasmasindan kan koyulugu senn tabirinle .. Ucuncu evladimi igneyle aspirinle cok sukir kucagima aldim suan 2 yasidna cok sukur darisi basinaaa

igneyi reddetme bende 2 dusuk 1 kimyasal gecirdim dr igne ve asprin verdi ben ignesiz olmaz mi dedim tehlikeye atamam dedi 4.gebeligim ilk baslarda cok agladim.igne buyuk bir fobim cunku nasil vurulcam derken 5 gun felan hemsireler vurdu sonra kendim basladim ve devam ediyorum korkulcak birsey yok

Cok gecmis olsun canm.hangi testlerden sonra kan pihtilasmasi kararina variliyor bilgi verirmisin.bende iki kimyasal bir kurtaj yasadim test yaptirdim sonucu bekliyorum ondan soruyorum...bide igneyi bacagina mi vuruyosun canm

sagol canim genetik test yapiliyor hem kromozom.hem de kan pihti icin bende bir deger yuksek cikti kesin var denmedi ama yapabilir dedi risk almak istemediler gobegime vuruyorum hastanede kollarima vurdurdum ama 5 aya kadar gobekten vurulabilir dediler bacakta olabiliyormus ama bnim kolayima gobek geliyot acimiyor oyle saniyelik

Hamileliginin sanirim daha 6 ci hafatsindasin igneye ne zaman basladin bn tekrar hamilelok dusunuorm korkuorm cunku oglum 7 ci haftada baslattilar cok gec kalmistm 7 haftaliken 2 haftalik gorunuordi 15 gn kullan gelismmes alicas dediler cok sukir o 15 gnde igneyle acigi kapatti kalp atislari duyuldu suan hala korkuom hadi gec kalirsam die

Cok gecmis olsun canm.hangi testlerden sonra kan pihtilasmasi kararina variliyor bilgi verirmisin.bende iki kimyasal bir kurtaj yasadim test yaptirdim sonucu bekliyorum ondan soruyorum...bide igneyi bacagina mi vuruyosun canm
Canm tahlil olcaginda sakin kimyalsali karostirma devlet maalesef uc dusukden snra bubtestleri yapio ozelde yaptirirsan bilmiormda genelde tip fakultuleridne yapilio bn uc kaybim oldu dedim olelikle yaptirabilmistm

Kimyalsali dusukden saymioar sanirim yinede tam emin diilmde kimyalsal deyince her kadin bilmeden yasiordur onu deyip gecistirebilio bazi kadindogumcular

Benmde bi kac degerim yuksek cikti canm ins hayirlisiyla kucagina alirsin yavrunu...

Canm tahlil olcaginda sakin kimyalsali karostirma devlet maalesef uc dusukden snra bubtestleri yapio ozelde yaptirirsan bilmiormda genelde tip fakultuleridne yapilio bn uc kaybim oldu dedim olelikle yaptirabilmistm
Allah razi olsun cok iyi bir dr a denk geldim dogrulari soyledim ve yapti cogu testimi bide akil verdi bana.genetikte yapilmasi gerekn testim varmis oraya gidince sunlari soyle dedi sagolsun.

Haklisin canm drdan dr a degisiyo..Kimyasal bile olsa bi kadin icin acidir o..ille uc dusukmu lazim bende bunu anlamiyorum..kimse keyfinden yaptirmazki.bnm iki kimyasal arka arkaya oldu..cok uzuldum..bir iki gun bile olsa orda bebis oldugunu bilmek ve kaybetmek cok acitiyor..

Ole canm maalsesf o bebis orda birgun bile dursa bize ahirette sefaatci olurmus bunlari dusun icini ferah tut basina gelmeyen anlayamas bizi bosvet Allah bilsn birdaha yasatmasn evlat acisi hic birimize ins.. Genetik kromozon testleri yapilio bn ikisini ayni anda yaptirmism cok sukur bi sikinti cikmadi onda asil o sikintiliymis zaten dua edelim temiz ciksn onlar geni naparsan yap degistermiorsn cunku

Ozaman tup bebek yapiliyomus canm druma sordugumda oyle de,misti..ilk gebeligimde drum kanin biraz yogun demisti.kan pihtilasmasi mi var nedir rabbim imtihanimizi kolaylastirsin cnm...

valla kizlar cagimizin hastaligi oldu kisirlik cogaldi resmen ya sorun yok olmuyor ya bunlar cikiyot eskiden bu testler bile yoktu ihmale gelmes tedbir alalim takdir allahin ne yapalim daha kotu sinavlardan korusun hepimizi

Dun igneye tekrar basladim. Igneden korkum yok. Endisem kanamanin devam etmesiydi. Oda gecer insallah.

Ilginiz için tesekkur ederim.

Allah yar ve yardimcin olsun insallah. Ben den bir hafta kadar sonra dogumun insallah. Rabbim hayirlisi ile saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…