- 17 Kasım 2022
- 94
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sultan2805
-
Peki bebeğe Bir zararı olurmu aspirininDoktor olası bir tansiyon ihtimaline karşı aspirin kullanmanızı istemiş sanırım, ben olsam kullanırdım
Peki bebeğe Bir zararı olurmu aspirinin
1 hafta kadar bir gerilik var bebeğimdePeki bebeğe Bir zararı olurmu aspirinin
Bu çeltik hakkında bir fikrinz varmı peki bebeğimin gelişimi herşeyi tamam sadece 1 hafta geri ama ilerleyen zamanda gelişimi gerilermiDoktorunuz verdiğine göre olmaz
Bu çeltik hakkında bir fikrinz varmı peki bebeğimin gelişimi herşeyi tamam sadece 1 hafta geri ama ilerleyen zamanda gelişimi gerilermi
ilk hamileligimde doguma 1 hafta kalana kadar kullandim simdide 17.haftadayim yine kullaniyorum bi zarari olmaz tansiyon daha riskliPeki bebeğe Bir zararı olurmu aspirinin
Doktorumda öyle dedi gayet iyi bebeğin 3 haftaya kadar normal dedi ama korkuyorum işte ilerleyen zamanda birşey olur diyeOnu hiç bilmiyorum ama 1 hafta geri olması bence zarar vermez, doğuma kadar toparlayabilir, bazen 2-3 hafta geride olan bebeklerin sağlıklı doğduğunu okuyorum burada. Çok geçmiş olsun, siz perinatologunuzun yönlendirmelerini dinleyin
Ben de senin gibi olası bir durumdan korunmak adına 14 haftadan beri aspirin kullaniyorum kullanmakta fayda varHayırlı günler sol uterüste çeltik ckti bebeğe giden damarların birinde direnç gözlendi bebeğim de 1 haftalık bir gerilik var doktorum bu normal dedi fakat ilerleyen zamanda tansiyon yükselme ihtimali varmış doktor aspirin kullan dedi peteroloji doktoru fakat kendi doktorum şuan tansiyonun yoksa kullanma diyor ne yapmalıyım çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye şuan 23+0
Şuan kacnci haftadasin pekiBen de senin gibi olası bir durumdan korunmak adına 14 haftadan beri aspirin kullaniyorum kullanmakta fayda var
25e girdim bugünŞuan kacnci haftadasin peki
Yaşınız kaç 35 üstüne de veriyorlarmış bende başlayacağımHayırlı günler sol uterüste çeltik ckti bebeğe giden damarların birinde direnç gözlendi bebeğim de 1 haftalık bir gerilik var doktorum bu normal dedi fakat ilerleyen zamanda tansiyon yükselme ihtimali varmış doktor aspirin kullan dedi peteroloji doktoru fakat kendi doktorum şuan tansiyonun yoksa kullanma diyor ne yapmalıyım çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye şuan 23+0
25 yaşındayımYaşınız kaç 35 üstüne de veriyorlarmış bende başlayacağım
Gençmişsin bacım ama doktorunu dinle derim25 yaşındayım
Aynen vaşladim bende bakalım şuan bebekte bir gerilik yok ilerleyen zamanda ne olur bakalimGençmişsin bacım ama doktorunu dinle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?