Aspirin

Sultan2805

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
94
21
8
27
Hayırlı günler sol uterüste çeltik ckti bebeğe giden damarların birinde direnç gözlendi bebeğim de 1 haftalık bir gerilik var doktorum bu normal dedi fakat ilerleyen zamanda tansiyon yükselme ihtimali varmış doktor aspirin kullan dedi peteroloji doktoru fakat kendi doktorum şuan tansiyonun yoksa kullanma diyor ne yapmalıyım çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye şuan 23+0

Doktor olası bir tansiyon ihtimaline karşı aspirin kullanmanızı istemiş sanırım, ben olsam kullanırdım

Bu çeltik hakkında bir fikrinz varmı peki bebeğimin gelişimi herşeyi tamam sadece 1 hafta geri ama ilerleyen zamanda gelişimi gerilermi

Onu hiç bilmiyorum ama 1 hafta geri olması bence zarar vermez, doğuma kadar toparlayabilir, bazen 2-3 hafta geride olan bebeklerin sağlıklı doğduğunu okuyorum burada. Çok geçmiş olsun, siz perinatologunuzun yönlendirmelerini dinleyin

Anladım ilk gebeliğim benimde ister istemez insan korkuyor birde bu sol uterüste bebeğe giden damarlarn birinde çeltik göründü o yüzden doktor verdi ama bebeğimin kafa yapisi gelişimi iyi sadece 1 hafta geriliği var siz neden kullandindnz

Doktorumda öyle dedi gayet iyi bebeğin 3 haftaya kadar normal dedi ama korkuyorum işte ilerleyen zamanda birşey olur diye

Ben de senin gibi olası bir durumdan korunmak adına 14 haftadan beri aspirin kullaniyorum kullanmakta fayda var

Yaşınız kaç 35 üstüne de veriyorlarmış bende başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…