Maske Tarifleri Aspirinli - Ballı Yüz Maskesi..!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Sonsuzzzz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
3.934
333
373
tumblr_mcoqbzHHzh1rwy1hh.jpg

Ne işe yarıyor bu maske ?

- Sabah uyandığınızda hani cildiniz kırmızı kırmızı olur ya hani, hah işte o kızarıklıkları götürüyor..
- İçinde aspirin yani salisilik asit bulundurduğu için sivilce oluşumunu önlüyor..
- Yüzünüzü derinlemesine temizliyor..
- Cildinizi beyazlatacaktır..

Malzemeler :

- 3 adet büyük aspirin ( Çocuk aspirini değil, hani büyüğü varya ondan :KK1: )
- 2 tatlı kaşığı kadar su
- 1 tatlı kaşığı bal ( ne balı olduğu önemli değil, ister kara kovan balı, ister balderesi :KK9: )

Yapılışı :

- Aspirin'i temiz bir kaba alıyoruz.. üzerine suyu döküp erimesini bekliyoruz...
- Kaşığın arkasıyla aspirini iyice eziyoruz...
- Sonra balımızı da ilave ederek iyice karıştırıyoruz...
- Temiz cildinize ince bir tabak halinde sürerek 15 dk. bekleteceksiniz...
- Cildinizde hafif yanma hissi olabilir.. Bu maskenin cildinizle etkileşim halinde olduğunu gösterir... (Aspirin'e allerisi olan kullanmasın. :KK20:)
- Ilık su ile durulayacaksınız...
- Hafifçe kuruladıktan sonra güneş kremi le nemlendireceksiniz...

NOT : Eğerki sivilceli bir cilde sahipseniz haftada 2 kere banyodan sonra, eğer sivilce az ya da hiç yoksa haftada 1 kere banyodan sonra uygulayacaksınız...
-Bu maskeyi uyguladıktan sonra mutlaka ama mutlaka koruma faktörlü güneş kremi sürün.. Sabah veya akşam farketmez , ama kesinlikle sürün...
- Aspirin'e allerjisi olanlar yapmasın...

E tabi bu bakımı DOĞRU ZAMAN'da uygulamak daha olumlu sonuçlara sebep olacaktır.

GÜLE GÜLE KULLANIN BAYANLAAAR :)

NOT : ALINTIDIR..

Son düzenleme:
Benzer bi başlık vardı.

Neyse ben şunu sorucam akrepcik... Aspirinin şeker kaplı olmaması gerekiyormuş. Özel bi ismi var mı? Yoksa bildiğimiz beyaz aspirin olur mu?

Hazır diğer topikte konusu açılmışken buradan teşekkürümü edeyim bi. :21: Çok teşekkür ederim Akrepcik çok güzel bir maske bu. Çok beğeniyorum. İçerisine su yerine saf gül suyu koyuyorum ben bir de çok daha güzel oluyor. :21:

Hazır diğer topikte konusu açılmışken buradan teşekkürümü edeyim bi. :21: Çok teşekkür ederim Akrepcik çok güzel bir maske bu. Çok beğeniyorum. İçerisine su yerine saf gül suyu koyuyorum ben bir de çok daha güzel oluyor. :21:

Rica ederim canım :19: e yani böyle alternatifler de ekleyebilirsiniz :53: bende bir deneyeyim :44:

şimdi bu aspirin lekelerin rengini mi açıyor yoksa cildin tamamının mı bende toplu iğne başı kadar kahverengi sivilce izleri var onların rengini açarmı acaba zaten beyaz tenliyim boşu boşuna iyice beyazlamayayım:)

şimdi bu aspirin lekelerin rengini mi açıyor yoksa cildin tamamının mı bende toplu iğne başı kadar kahverengi sivilce izleri var onların rengini açarmı acaba zaten beyaz tenliyim boşu boşuna iyice beyazlamayayım:)

büyük oranda açmıyor canım, o sivilce lekeleri için her gece limon suyu sür kurusun ve yıkamadan yat, sabah kalkınca yıka yüzünü:34:

büyük oranda açmıyor canım, o sivilce lekeleri için her gece limon suyu sür kurusun ve yıkamadan yat, sabah kalkınca yıka yüzünü:34:

Akrepcik limon suyu gerçekten etkili fakat cilt için zararlı olduğunu söylüyor doktorlar. Ben de o yüzden saf c vitamini aldım onu kullanıyorum limonlu maske yapacağım zaman.:16:

Akrepcik limon suyu gerçekten etkili fakat cilt için zararlı olduğunu söylüyor doktorlar. Ben de o yüzden saf c vitamini aldım onu kullanıyorum limonlu maske yapacağım zaman.:16:

limonun zararını ÇİLEK başlığımda söyledim. Bu limona has birşey değil C vitaminine has birşey, yani kurutma özelliği var. Yapacaksan da az kullanmalısın ve sık sık yapmamalısın :8:

limonun zararını ÇİLEK başlığımda söyledim. Bu limona has birşey değil C vitaminine has birşey, yani kurutma özelliği var. Yapacaksan da az kullanmalısın ve sık sık yapmamalısın :8:

C vitaminini Lady Subaru 2-3 günde bir cildime uygulayabileceğimi söyledi. :44:

Back
X