- Konu Sahibi Halikarnas
-
bu mesajından sonra doktora ve ilacı aldığım eczaneye sordum antidepresan ilaç kullananlar dikkat etmesi gerekir. ve zaten 3 aydan beri sprulina nın faydasını göremedim..sadece cildimde biraz canlılık oldu..ama ilacı bıraktıktan sonra yıne herşey silbaştan...ne olursa olsun vucuda giren her gıda kontrol altında olup bilinçli ve dr. tarafından onaylanması gerek..her bünye farlıdır ve herkesin kendine göre yapısı ve hastalıkları var....ben haşimato rahatsızlığından dolayı her zaman yorgun ve bitkin olduğumdan bu ilacın fayda sağlayacağını ümit etmiştim ama bende fayda etmedi. enerjik değilim halen ....ya ama ege üniversitesi doktor kontrolünde alınmalı demiş..siz de günde 3 kez 1 tablet alın demişsiniz kafamçokkarıştı kafam karıştı :1no2: napalım şimdi yani
Sibutramin, açlık duygusunu azaltmak üzere merkezi sinir sistemine etki eden bir kimyasal moleküldür. Ancak, doktor reçetesi ile ve tıbbi kontrol altında kullanılması gereken bir ilaçtır , çünkü uygun olmayan bir kullanım sonucu kalp ve damar sisteminde, gastro-intestinal sistemde, merkezi sinir sisteminde, deride, duysal organlarda ağır yan etkilere yol açabilmektedir. Ve özellikle, başka ilaçlarla birlikte (bazı anti depresanlar, bazı migren ilaçları, öksürük, nezle tedavisinde kullanılan bazı ilaçlar...) alındığında dikkatli ve hassas olmak gerekmektedir
kendi yanlış anlamamı kendim düzelttim :roflol: spirulina da sibutramin yok a.s.
....ama arkadaşımın alnındaki koyu lekeler açılmaya başladı. aynı etkiyi gören oldu mu hiç aranızda kızlar?
..
Hergün düzenli olarak kahve içen kişilerde de ALZHEIMER olma oranı çok düşükmüş dünya sağlık örgütünün araştırması. Ayrıca Cinsel olarak da etkisi varmış.
ayrıca 1 fincan kahvenin 40 yıl hatırı var.
içtiğin zaman 40 yaşında isen 40 yılda hatırı var ise (hatırı olmak hatıradan gelir ve hafıza yı çağrıştırır var ki ataların bildiği bir şey bunu demişler) 80 yaşında
ALZHEIMER olmayacağın garanti :lepi::lepi::lepi:
bazı yerlerde sigara içenlerde beta karotenin akciğer kanserini arttırdığı da yazıyor. Zaten aldığımız vitaminlerin hepsi işe yaramaz hale geliyor sigara yüzünden. Tek çare bu illeti bırakmak sanırım...
Daha önceden solgar marka spirulina kullanıyordum. Şimdi gnc kullanıyorum. İkisindende memnun kaldım. Yalnız solgar biraz mide ekşimesi yapıyordu çok değil ama. Gnc yapmıyor, midem daha rahat.solgar?? daha açıklayıcı yazarmısın arkadaşım
kızlar bende almak istiyorum. cildimde pek sorun yok ama 15 gün önce burnumdan ameliyat oldum ve cildim eski halini kaybetti. burnumda siyah noktalar olustu ve sisliklerin inmesinden sonra biraz sarkar gibi oldu yada ben yüzümü cok inceliyorum bana öyle geliyor :bbo: ben 47 kiloydum ve ameliyattan sonra 45e düştüm suan 1 kilo aldım ama en az 2 kilo daha ihtiyacım var. bu tabletleri kullandıktan sonra kilo vermekten korkuyorum. birde özellikle belden yukarısı cok zayıf. vucuda dolgunluk veriyor yazıyordu yüzümü ve gögüsleride dolgun gösterir mi ki:kedi:
Reçetesiz alabiliyorsunuz, eğer kilo vermek istemiyorsan yemeklerin hemen ardından al, aslında zayıflatmıyor aç karna alınca tok tutuyor biraz. Tokken alırsan bi sıkıntı olmazbende almak istiyorum ama reçetesiz alabiliyrmuyuz
birde zayuflattığını yazmışsınız ya zayıflatıyorsa kullanamamki benim kilo almam lazım =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?