- Konu Sahibi Halikarnas
-
yorumları okudum ilgimi çekti eşime aldırtmayı düşünüyorum bakalım
bugun siparişini verdim ve elime ulaştı bugun ilk tabletimi aldım bakalım nasıl olacam gelişmeleri yazarım
teşekkürler sardunyacım sivilcyi ergenlik dönemimde yaşamadım ama şidi ziyadesiyle var deniyelim bakalım eline saglık şekerim
aa ben niye görmedim bu konuyu hayret nasıl kaçtı benden..kıs nalan biliyonda niye aplana tavsiye etmiyon...
ben nette araştırdım bir tane kötü haber ,yan etkisi vs haber bulamadım..yerimseniben
bende alsammıki..almazsam bi yanım kesik kalır..delikafadulden.
şimdiden başlasak yaşlılığımızda süper olur gibime geliyor..
ben çok cigara içiyorum haliyle yüzüm solgun ..bana iyi gelir belkim..:kedi:
kırışık neyim yok emme bu kadar çok sigaraya kırışmaya başlarım heralde..:a015:
takipindeyim sarduş....
peki bu haplar doğum kontrol hapıyla aynı anda kullanılsa bir zararı olurmuki tavsiyesi olan? bende kist var hap kullanıyorum ne kadar kullanacağımda belli değil
zakkum cum,benim arasira sivilcelerim cosuyor,bu hap iyi gelirmi yaa,ayin 8 inde ankaradayim allah nasip ederse alayim diyorum.ama onlara faydasi yoksa yinede kullanayimmi.birde güneste lekelenme durumlarina da faydalimi canim ya,bi cevaaap yaziversen.
zakkum cum,benim arasira sivilcelerim cosuyor,bu hap iyi gelirmi yaa,ayin 8 inde ankaradayim allah nasip ederse alayim diyorum.ama onlara faydasi yoksa yinede kullanayimmi.birde güneste lekelenme durumlarina da faydalimi canim ya,bi cevaaap yaziversen.
bebek gibi bir cildin olur eğer günde 3 kez 1 er tablet düzenli olarak kullanırsan:ecrin_bebek:
70 yaşında aniden 30 kilo vererek çökmüş babam kullanmaya başladıktan sonra 15 güne kalmadan bebek gibi bir cilde kavuşunca ilk işim spirulina kullanmaya başlamak olduopuyorumnanaktan
ben solgar 100 lük alıyorum sürekli...fiyatı 35 tl.
mucize kremleri 8 e katlar üstüne de 100 ile çarpar:enbuyukkk:üstelik sadece cilt için değil...bacak ve kol kaslarınız dolacak sportif sağlıklı bir görürüm de kazanacaksınızkaydirigubbakcemile2
spirulina dan önce
spirulina dan sonra
Pardon ama affınıza sığınarak soruyorum bu 2 resim arasında kıyafetler dışında bir değişiklik göremedim ben
valla ben de denicem babanıza geçmiş olsun diyorum hakikaten çok ama çok değişiklik var yenilenmiş gibi maşallah
Dışarıda çekindiği için yüzü biraz daha parlak görünüyor olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?