- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
Acınacak durumda olmayı konu sahibi ortaya attı adamın eşi için, ben de onun üzerine bu yorumu yazdım ki adamın gözünde iki kadının değeri şu anda bu, yalan yanlış bir şey yok. Ben bana göre sen o kadından değersizsin demedim yani, adama göre karısı daha değerli. Çapkın bir adamın gözünde değersiz olmak sizi aşağı mı kılar?
Adamın ne düşündüğünü, gözünde ne olduğunu yazdım, sen öylesin demedim, öyle olduğunu düşünsem de münasip dille söylerim, çekinmem. Kadın niye değersiz olsun? Her insanın, insan olduğu için değeri vardır. O cümlemi kavrayamıyorsunuz, tespit var sadece
Yani yüz kere aynı şeyi yazsam, anlamayacaksınız bence. Anlasanız hakaret olmadığını göreceksiniz ya da bilerek böyle yapıyorsunuz ki bu konu uzasın ve diğer dedin diye iddia ettiğiniz şeylere sıra gelmesin ki bunun öncesi sonrası olmaz, iddia ettiğiniz şeyleri bir kalemde dökün ortaya. :) Gergin olsam sinirim bozuldu derim, yahu ben size samimiyetle yazıyorum, fark edemiyorsunuz bile. Kıskanç yazdığım yeri bulun getirin, evet anlayarak okumuşsunuz beni diyip, susup, giderim.Ama siz daha mesleki olarak haksiz ciktiginizi bile kabul etmiyorsunuz ..
Hakaret üzerine yazdıklarıma cevabiniz nedir; ben cevabinizi göremiyorum.
Digerleri için de bircok kez alinti yaptim , ama gereksiz bir gerginliginiz var doğru bakamadiginizi düşünüyorum.
Kac kere daha alintilayacagim ki kac kere daha aciklama yapacağım.