Aşşağılandım ..

Ya gercekten takacak bir sey mi ariyorsunuz? Cok mu bossunuz yoksa cok mu alingan anlamiyorum. Kadin istedigini dusunur, istedigini der, neden bu kadar buyutuyorsunuz

Ohooo elalemin kadını öyle dedi diye dert sahibi mi oldun ? Açıklamanı yap ,hem kadın da bilgilenmiş olur ,geç karşıya yani nedir ? Bebisin var ,bir sürü sorumluluğun var ,böyle ottan çöpten şeylere anlam yüklemeye devam edersen çok işin var ..

Bir tanidigimin ortaokul caginda kardesi var. Birazda toplu bir kiz. Bir gun okuld aogretmeni cagiriyor annesini diyor ki kiziniz obeziteye gidiyor lutfen onlemini alin. Sen anne eve gel terlikte kovala cocugu ben seni okula gonderiyorum sen nerelere gidiyorsun okuldan kacip diye. Abla durunu anlamis anlatmis annesine ama terligi yemis arada ufaklik. Buna cok gulmustum. Aklima geldikce gulerim. Bundan sonra sizin hikayeyede aklima geldikce gulecegim sanirim. Ayrica siz niye utanıyorsunuz. Cocuk sahibi olupta motor gelisim nedir bilmeyen utansin...

Ya elin cahiline ne diye açıklıyosun motor gelişimini falan. Kadın sana ne motoru dediğinde motor gelişim tatlım cahilsin sen bilmezsin deseydin

Kafanıza niye bu kadar taktınız..
Belliki hiç bir fikri yok bahsettiğinizden . Siz doğru olanı yapıyorsunuz eldiven takmamakla..

Ne çok buluttan nem kapıyorsunuz yahu...
Cahil cühelanın lafları sizi ne çabuk yaralıyor..
Ben olsam acırdım kadına ve bebeğine...

Canimi sıktı desen anlarim da bunun nesi aşağılama?

Dittirsn oradan... karışma sinnnn....!!!

O beben daha 4 aylık. Daha ne eleştiriler alacaksın. Ek gıdasına, abur cubur paketli ürün yedirmemene, yürüteç kullanmamana, tv izletmemene ve daha niceleri karışacaklar. Abartıyorsun, ne olacak vs vs daha neler duyacaksın. Bi annenin en vasfi görevi bunun gibi sözleri savuşturmaktır. Tanımadığın bi kadın için burda konu açacak kadar içine dert olursa hasta olursun.

Motor diyince aklina farkli seyler gelmis bellki bilmiyor ne oldugunu...
Cocugum yok ama oyuncak reklamlarinda veya bir doktorun konusmasinda bile motor gelisimi konusuna denk geldim ozellikle arastirmadigim halde. Bu kadar cahilligin bir anlami yok su devirde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…