- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Herşeyi yaşadım bile çoktannn ..Süper kendine zaman ayırmaya başlamışsın bile. Kilolarınıda takma kafana daha çok erken. Emzirirken verirsin zaten.
Bu arada insanlara verecek cevabın olsun hep böyle olma yavaş yavaş gereken cevabı ver çünküü burası türkiye! Herkes senin anneliğini sorgular, bebeğini sorgular, verdiğin eğitimi sorgular. Böyle kafaya takarsan 1 seneye sinir hastası olursun. Buraya bir konu açıp sorsan yeni doğum yapmış kadınlara söylenen sözler verilen akıllar nelerdir diye neler duyarsın neler..
İyi akşamlar hanımlar ..
Günün ikinci konusunu açıyorum ama resmen dışlandım ..
Benim bursada fazla arkadaşım yok arkadaşlarım hep İstanbul da çok sık görüşemiyoruz da..
Annem hastanede çalışıyor hastanede evime yakın ..
Canım skılıyordu annemin mesaisi bitmiş beni çağırdı yürüyelimmi bize geçeriz diye gittim bebek arabasını alıp ( 4 aylıkta bebeğim var )
Hastanenin bekleme salonunda oturuyorum ..
Benim gibi bir bayan geldi yanıma oturdu kucağındada bebeği benimkinden biraz daha büyük ..
Muhabbet etmek için yanaşınca bende cevaplar verdim annemi beklerken bebeklerimizi sorduk birbirimize ..
Sonra bebeğime baktı ( bebeğim suratını çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama genede bastırarak çiziyor )
Bana eldiven geçirsene eline yüzü çizilir böyle dedi bende
- Motor gelişimini desteklemek için eldiven kullanmak istemiyorum 20 günlükken çıkarttık eldiveni biz demeye kalmadan aşşağılar bir tavırda
Küçücük bebek ne anlar motordan dedi bişey diyemedim bön bön suratına baktım
Annem geldi tam çıkıyoduk yanındaki kadına beni gösterip delimi ne motor felan dedi çok utandım hemen çıktım annem de nolduu dedi böyle böyle dedim odaa araştırmamıştır takma kafana felan dedi ama resmen küçük düşürdü kafama takıldı kaldı aklımdan çıkmıyor eşime anlatıyorum gülüyor ..
Açıklamama bile izin vermedi resmen..
Eşimde durup durup gülüyor motor motor diye diye sizi anlıyorumValla bende çok güldüm
Motor ince ve kaba motor olarak ikiye ayrılır. İnce motor çocuğun kalem tutabilmesi, örgü örebilmesdir. Kaba motor topu tutabilmesidir. Bu becerilere motor deniyor:)Çocuğum yok bende cahilim sanırm motor ne yaww
Diyemedim diyeeeeemedim ah ahhh ne güzel olurdu aslındaBen olsam araba motorundan bahsediyorum der alaycı gülüş atardımSana ödev olsun motor gelişim neymiş araştır der giderdim :)
Genel anlamda söylüyorum.Motor gelişimini bende bilmiyordum
Şimdi merak edip baktım ögrendim
Cahilim galiba
Konudan Gidiyorum
Haklısınız hiç böyle düşünmemiştim daha dikkatli olucam hiç aklıma gelmedi ..Aşağılanma yok da 4 aylık bebekle zorunda kalmadıkça hastane içine girmeyin türlü türlü insanlar mikrop bebek hastalanır açık hava daha iyidir dikkat edin bence.
Ben biraz esprili yaklaştım üzerime alınmadım yaniGenel anlamda söylüyorum.
Anne değilseniz, internetle çok bir bağınız yoksa ya da eski usül gidiyorsanız; bilmemeniz normal.
Ama maalesef bunlardan sonrası cahilliğe giriyor.
Bende bilmiyordum; hamile kaldıktan sonra araştırırken öğrendim.. :)
Bende bilmiyordum yada derslerde vardı okadar üstünde durup önemsemedim oyüzden hatırlamıyorum bebeğimle ilgili kitap okurken öğrenmiştimBen biraz esprili yaklaştım üzerime alınmadım yani
Anne degilim bilmeyişim bu yüzden sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?