Aşşağılandım ..

Herşeyi yaşadım bile çoktannn ..
Artık insanlar haklılar gibi dinliyorum kendi bildiğimi uyguluyorum ( gecen yengemin çoçukla bu kadar uğraşılmaz koy televizyonun karşısına hem erken konuşur demesine bile maruz kaldım ) ya öylemi bilmiyordum hımm tamam diyip durdum daha neler neler ama bu sonuncu gerçekten sinirlerimi hoplattı teşekürler tavsiyelerini için

Valla bende çok güldüm

Ben olsam araba motorundan bahsediyorum der alaycı gülüş atardım Sana ödev olsun motor gelişim neymiş araştır der giderdim :)

Aşağılanma yok da 4 aylık bebekle zorunda kalmadıkça hastane içine girmeyin türlü türlü insanlar mikrop bebek hastalanır açık hava daha iyidir dikkat edin bence.

Motor gelişimini bende bilmiyordum
Şimdi merak edip baktım ögrendim
Cahilim galiba
Konudan Gidiyorum
Genel anlamda söylüyorum.
Anne değilseniz, internetle çok bir bağınız yoksa ya da eski usül gidiyorsanız; bilmemeniz normal.
Ama maalesef bunlardan sonrası cahilliğe giriyor.
Bende bilmiyordum; hamile kaldıktan sonra araştırırken öğrendim.. :)

Aşağılanma yok da 4 aylık bebekle zorunda kalmadıkça hastane içine girmeyin türlü türlü insanlar mikrop bebek hastalanır açık hava daha iyidir dikkat edin bence.
Haklısınız hiç böyle düşünmemiştim daha dikkatli olucam hiç aklıma gelmedi ..
Gerçi bekleme salonunda durdum çıktım hemen ama suriyelilerden bir deri hatalığı bulaştığını duydum hava yoluyla gecen ..
Özellikle bebekler çok çabuk kapabilirler Allah korusun

Ben biraz esprili yaklaştım üzerime alınmadım yani
Anne degilim bilmeyişim bu yüzden sanırım.

Ben biraz esprili yaklaştım üzerime alınmadım yani
Anne degilim bilmeyişim bu yüzden sanırım.
Bende bilmiyordum yada derslerde vardı okadar üstünde durup önemsemedim oyüzden hatırlamıyorum bebeğimle ilgili kitap okurken öğrenmiştim
Ama Abim üniversitede eğitim gördüklerini söylüyor ama ben hiç hatırlamıyorum gerçi abimle bölümlerimiz farklıydı ondanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…