• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşşağılandım ..

Süper kendine zaman ayırmaya başlamışsın bile. Kilolarınıda takma kafana daha çok erken. Emzirirken verirsin zaten.
Bu arada insanlara verecek cevabın olsun hep böyle olma yavaş yavaş gereken cevabı ver çünküü burası türkiye! Herkes senin anneliğini sorgular, bebeğini sorgular, verdiğin eğitimi sorgular. Böyle kafaya takarsan 1 seneye sinir hastası olursun. Buraya bir konu açıp sorsan yeni doğum yapmış kadınlara söylenen sözler verilen akıllar nelerdir diye neler duyarsın neler..
Herşeyi yaşadım bile çoktannn ..
Artık insanlar haklılar gibi dinliyorum kendi bildiğimi uyguluyorum ( gecen yengemin çoçukla bu kadar uğraşılmaz koy televizyonun karşısına hem erken konuşur demesine bile maruz kaldım ) ya öylemi bilmiyordum hımm tamam diyip durdum daha neler neler ama bu sonuncu gerçekten sinirlerimi hoplattı teşekürler tavsiyelerini için :anne:

İyi akşamlar hanımlar ..:110:
Günün ikinci konusunu açıyorum ama resmen dışlandım ..
Benim bursada fazla arkadaşım yok arkadaşlarım hep İstanbul da çok sık görüşemiyoruz da..
Annem hastanede çalışıyor hastanede evime yakın ..
Canım skılıyordu annemin mesaisi bitmiş beni çağırdı yürüyelimmi bize geçeriz diye gittim bebek arabasını alıp ( 4 aylıkta bebeğim var )
Hastanenin bekleme salonunda oturuyorum ..
Benim gibi bir bayan geldi yanıma oturdu kucağındada bebeği benimkinden biraz daha büyük ..
Muhabbet etmek için yanaşınca bende cevaplar verdim annemi beklerken bebeklerimizi sorduk birbirimize ..
Sonra bebeğime baktı ( bebeğim suratını çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama genede bastırarak çiziyor )
Bana eldiven geçirsene eline yüzü çizilir böyle dedi bende
- Motor gelişimini desteklemek için eldiven kullanmak istemiyorum 20 günlükken çıkarttık eldiveni biz demeye kalmadan aşşağılar bir tavırda
Küçücük bebek ne anlar motordan dedi bişey diyemedim bön bön suratına baktım:işsiz:
Annem geldi tam çıkıyoduk yanındaki kadına beni gösterip delimi ne motor felan dedi çok utandım hemen çıktım annem de nolduu dedi böyle böyle dedim odaa araştırmamıştır takma kafana felan dedi ama resmen küçük düşürdü kafama takıldı kaldı aklımdan çıkmıyor eşime anlatıyorum gülüyor ..
Açıklamama bile izin vermedi resmen..

Valla bende çok güldüm :KK45:

Ben olsam araba motorundan bahsediyorum der alaycı gülüş atardım :D Sana ödev olsun motor gelişim neymiş araştır der giderdim :)

Aşağılanma yok da 4 aylık bebekle zorunda kalmadıkça hastane içine girmeyin türlü türlü insanlar mikrop bebek hastalanır açık hava daha iyidir dikkat edin bence.

Motor gelişimini bende bilmiyordum :deli:
Şimdi merak edip baktım ögrendim :dondurma:
Cahilim galiba o_O
Konudan Gidiyorum :KK42:
Genel anlamda söylüyorum.
Anne değilseniz, internetle çok bir bağınız yoksa ya da eski usül gidiyorsanız; bilmemeniz normal.
Ama maalesef bunlardan sonrası cahilliğe giriyor.
Bende bilmiyordum; hamile kaldıktan sonra araştırırken öğrendim.. :)

Aşağılanma yok da 4 aylık bebekle zorunda kalmadıkça hastane içine girmeyin türlü türlü insanlar mikrop bebek hastalanır açık hava daha iyidir dikkat edin bence.
Haklısınız hiç böyle düşünmemiştim daha dikkatli olucam hiç aklıma gelmedi ..
Gerçi bekleme salonunda durdum çıktım hemen ama suriyelilerden bir deri hatalığı bulaştığını duydum hava yoluyla gecen ..
Özellikle bebekler çok çabuk kapabilirler Allah korusun :anne:

Genel anlamda söylüyorum.
Anne değilseniz, internetle çok bir bağınız yoksa ya da eski usül gidiyorsanız; bilmemeniz normal.
Ama maalesef bunlardan sonrası cahilliğe giriyor.
Bende bilmiyordum; hamile kaldıktan sonra araştırırken öğrendim.. :)
Ben biraz esprili yaklaştım üzerime alınmadım yani :KK48:
Anne degilim bilmeyişim bu yüzden sanırım. :KK51:

Ben biraz esprili yaklaştım üzerime alınmadım yani :KK48:
Anne degilim bilmeyişim bu yüzden sanırım. :KK51:
Bende bilmiyordum yada derslerde vardı okadar üstünde durup önemsemedim oyüzden hatırlamıyorum bebeğimle ilgili kitap okurken öğrenmiştim :anneadayı:
Ama Abim üniversitede eğitim gördüklerini söylüyor ama ben hiç hatırlamıyorum gerçi abimle bölümlerimiz farklıydı ondanda olabilir o_O

Back
X