- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var![]()
Yüzsüzlüğe bakar mısınız? Bu kızdan herşey beklenir. Bu mesajları sakın silmeyin. Tabi kızın da işine son verin. Başka yapacak bir şey yok. Bir arkadaşın da dediği gibi. Ailesini düşünen elin evli adamını ayartmaya çalışmaz....