Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Amacım ortalığı bulandirmak değil ama ;
*4 günde ne ara senli benli konuşacak kadar samimi olmuş ,ben çalışırken mudurumle asla senli konusmadim konusturmam o da benimle öyle konuşamaz durusum biraz ciddidir o yüzden cesaret bulamaz
* Bizimde telefonumuzda karşı cins telefonları var ama abuk sabuk zamanlarda ,seni göremedim vs diye mesaj gelmiyor
* En çok kafama takılan " sabahtan beri bence karınla konuşuyorum " demesi .yani normalde gayet yakın konuşuyorsun ,terslemitosun demek bu
* Eşiniz blöf yapıp işten çıkarır el altından yine görüşür isterse bu sizin gözünüzü boyamak içinde olabilir ...
Bir dizi var,adam evin hizmetcisiyle ilişki yaşıyor karısı şüphelenmeye başlayınca kızı bir bahaneyle evden kovuyir ama el altından ev açıp yağdırıyor ona .Yani yapmak isteyene ortam farketnez .
Tabiki dilerim ki ben çok paranoyak olsyim .
Benim mantifim hep nasıldır biliyomusujuz ? Eşime hep derim ki eğer birgün benim rahatsız olacağım bir durum olursa beni aldatirsan vs elalemin kızıyla hiç muhatrao olmam çünkü yuvasına sahip çıkması gereken sensin ..Ha böyle birşey olursa 1 sn duramaz asla .Ama dediğim gibi olası bir durumda eşim tavrını koymsi gereken kişidir sorumlu olan o dur benim gözümde elin kızı değil

Eşimden büyük eşim 26 yaşında kız 33 yaşındaymış. Yarın gidip herşeyi öğrenicem artık nasıl sabah olacaksa bana
Büyük olması daha tehlikeli. Toy biri olsa hoşlanır geçer belki. tam peynir cesidi dediklerinden bu o zaman. Gaz vermek de istemiyorum da kadın resmen sinyalleri yakmış tam sopalık. Benim de uykum kaçtı valla suan sinirden. Uyumaya çalışın sabah size enerji lazim olacak.

buraya kadar sorun yok çünkü hepsini çok yakından tanıyorum ailecek görüşürüz bütün işçilerin aileleriyle. Birde baktim ki aralarında tanimadigim bir kız böyle 25 yaşlarında falan eşime bu kim diye sordum yeni servis ablamız dedi

işçiler var..

öğrenciler var,hastalar var.
eşinde bu iş yerinin sahibi..
Kız 1 günde 8 yaş çöktü desene. Bugün 33 yaşında

Belki de kız, konu sahibinin mesajları bildiğini gördüğünü düşünerek '' bence şu an karınla konuşuyorum '' diyerek konu sahibin içine kurt düşürmek istemiştir, belki de sadece bunun için öyle bir şey yazmıştır. Hani kesin eşi yanındadır, bari böyle yazayım da karısı yanında yokken benle farklı konuştuğunu düşünsün mantığı ile şüphe ettirmek maksatlı yazmış olabilir
Olabilir ama bunu yapan kişi kendi ipini çektiğini ve bunun sonucunda ıssız kalacağını bilmez mi ? Mesela dediğiniz türde niyetle bana veya eşime bir mesaj gelse ikimizde dar ederiz o kişiye dünyayı öyle mesajla filan değil direk arayarak ,şikayet ederek ,işten çıkararak ...kastettigim sey şiddet değil ama böyle bir şeytanlık yapan yaratık karşılığını görür

Siz eşinize yine de pek güvenmeyin bence.size haber vermeden aldığı bir personel siz gidip görmeseniz söylemeyecek bile.hem gece gece nasıl bir cesaretle mesaj atabiliyor? Esin yazıyor diyerek normalde aralarındaki muhabbet hakkında ipucu bile olabilir.bir araya gelmiyorlar diyorsunuz da geçen siz iş yerine gittiğimiz de bir aradaydılar değil mi? Hem ne malum eşiniz siz yanında mesajları okuyorsunuz diye kızı terslemedigini. Yapilacak şey çok net yarın derhal işten kovmalı eşiniz ve siz de bir müddet eşinizi takip etmelisiniz.esinize tepki vermiyorsunuz ama Allah korusun aynı durumu yaşasam ortalığı birbirine katarım galiba.

Amacım ortalığı bulandirmak değil ama ;
*4 günde ne ara senli benli konuşacak kadar samimi olmuş ,ben çalışırken mudurumle asla senli konusmadim konusturmam o da benimle öyle konuşamaz durusum biraz ciddidir o yüzden cesaret bulamaz
* Bizimde telefonumuzda karşı cins telefonları var ama abuk sabuk zamanlarda ,seni göremedim vs diye mesaj gelmiyor
* En çok kafama takılan " sabahtan beri bence karınla konuşuyorum " demesi .yani normalde gayet yakın konuşuyorsun ,terslemitosun demek bu
* Eşiniz blöf yapıp işten çıkarır el altından yine görüşür isterse bu sizin gözünüzü boyamak içinde olabilir ...
Bir dizi var,adam evin hizmetcisiyle ilişki yaşıyor karısı şüphelenmeye başlayınca kızı bir bahaneyle evden kovuyir ama el altından ev açıp yağdırıyor ona .Yani yapmak isteyene ortam farketnez .
Tabiki dilerim ki ben çok paranoyak olsyim .
Benim mantifim hep nasıldır biliyomusujuz ? Eşime hep derim ki eğer birgün benim rahatsız olacağım bir durum olursa beni aldatirsan vs elalemin kızıyla hiç muhatrao olmam çünkü yuvasına sahip çıkması gereken sensin ..Ha böyle birşey olursa 1 sn duramaz asla .Ama dediğim gibi olası bir durumda eşim tavrını koymsi gereken kişidir sorumlu olan o dur benim gözümde elin kızı değil
Eşimin tavrını koyduğunu düşünüyorum bence. Sabahtan beri konuşuyoruz demesi imkansız çünkü sabahtan beri eşimle disardsyiz

Geçen sefer bozdum bu sefer de aynı şeyi yapmak istemiyorum eşim gerekeni yapmazsa ben yaparım
Gayet sakin eşinizden emin sekilde konusun.. kışkırtırsa sizi , gülün kudursun zavallı 😂 seviyesine inmeden konusun baktınız ileri gidiyo çaktırmadan iki Tane giydirin ağzına cool bi şekilde uzaklaşın ordan 😂

Sakin olun. Buradaki insanların yazdıklarıyla gaza geliyorsunuz sonra da aksine kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Böyle mantıklı değerlendiremezsiniz olayı. Kıza mesaj atmak nedir? Eşinize de patlamayın. Bence yarın iş yerine gel gözünün önünde işten çıkaracağım, tavrı yeterli. Orada da üçünüz birlikteyken tavrını görürsünüz ikisinin de. Belki cidden kadının “peynir çeşidi”liği. Ama sürekli eşinizi haklı çıkaracak kanıt da bulup durmayın, biraz ortada durup bakmaya incelemeye çalışın.

Olabilir ama bunu yapan kişi kendi ipini çektiğini ve bunun sonucunda ıssız kalacağını bilmez mi ? Mesela dediğiniz türde niyetle bana veya eşime bir mesaj gelse ikimizde dar ederiz o kişiye dünyayı öyle mesajla filan değil direk arayarak ,şikayet ederek ,işten çıkararak ...kastettigim sey şiddet değil ama böyle bir şeytanlık yapan yaratık karşılığını görür

Bazı arkadaşlar demiş ya bunları göze alan para kazanacak yollar da bilir diye, Allah ıslah etsin valla bazı insanlarda her yol var

Kendisi işten çıkaracağını söyledi ve yarın iş yerine gel dedi bana yetti bu söylediği ama bi yandan acaba diyorum eşim konuşmuş olabilir mi diye
Bana öyle geliyor ki aralarında haddini aşan bir samimiyet olmuş. Bu samimiyetin b.ka sarmaya başladığını eşiniz görmüş, paniklemiş. Samimiyetten kastım, sadece muhabbet bu arada.

Ve kimseye kendinizden çok güvenmeyin. Eşimi 10 yıldır tanıyorum, dünyada en çok güvendiğim insandır ama neticede insandır deyip, bir yanılma payı bırakıyorum kendime. Bu sürekli acaba bana bir yanlış yapar mı paranoyalarıyla yaşıyorum demek değil. Ama mantığıma ters gelen durumları da sırf ona güveniyorum diye sorgusuz sualsiz kabullenmem.

şaşkınim esinizin başına böyle bir olay gelse durup karşıdan sadece takip edebilir misiniz gerçekten:KK57:
Acaba kiskancliga giden damari ameliyatla mi aldirdiniz nasil oluyor bu çünkü olay normal değil hani bariz sarkiyor 😀
Siz beni çooook feci yanlış anlamışsınız. Eşime sarkan kızın haddini bildirmek bana düşüyorsa, ne yapayım öyle eşi? Bana ters bu işler. Gururuma yediremem elalemin ahlaksızıyla düelloya girmeyi. Eşim olacak insana diğer insanlarla nasıl ilişkiler kurduğuna göre de saygı, sevgi duyuyorum çünkü. O ilişkilerin ayarını tutturamıyorsa, kendisini kıskanmama sebebiyet verecek davranışlarda bulunuyorsa, o eşi yolar, kapının önüne koyarım. Çok net bir insanım bu konularda.

şaşkınim esinizin başına böyle bir olay gelse durup karşıdan sadece takip edebilir misiniz gerçekten:KK57:
Acaba kiskancliga giden damari ameliyatla mi aldirdiniz nasil oluyor bu çünkü olay normal değil hani bariz sarkiyor 😀

Valla benim basima gelse tam da Loreth Loreth in dedigini yapardim. Asla kendim muhatap olmazdim kizla. Bakardim esim nasil halledecek diye. Is yerine gitmek, kizla konusmak, rezil etmek, mesaj atmak falan ne bileyim bana biraz garip geldi. Tabiki kiskanirim icten ice de kudururum kiskancliktan ama yine de o kizla ben yuz goz olup da kendimi kucultemem. Sokakta kavga eden cocugun annesinin elinden tutup diger cocugun ustune gitmesi gibi bisey bu 😂
Ha konu sahibinin yerinde ben olsam once o kocami bi goz takibine alirdim. Benim kocam 4 gunluk calisaniyla senli benli konusacak kadar samimiyete nasil gelmis once onu sorgulardim. O kiz ne curetle oyle bir mesaj atabilmis mesela? Yani ben boyle birsey yasasam hop noluyo diye once kocamin basinin etini yerim. Kiza mesaj atmak en son yapacagim sey bile olmaz.

Kız 1 günde 8 yaş çöktü desene. Bugün 33 yaşında

hadi onu ilk gördüğünde tahminle yazdı..
ama işe konu sahibesinin onayı ile alınan elemanları olan işyerinde hem işçi hem hasta hem öğrenci var.
sahur vakti evli adama mesaj atacak kadının da akli melekeleri yerinde değildir.
siz beni kötü bellediniz ama bakın konusu olmuş resmen.

Siz eşinize yine de pek güvenmeyin bence.size haber vermeden aldığı bir personel siz gidip görmeseniz söylemeyecek bile.hem gece gece nasıl bir cesaretle mesaj atabiliyor? Esin yazıyor diyerek normalde aralarındaki muhabbet hakkında ipucu bile olabilir.bir araya gelmiyorlar diyorsunuz da geçen siz iş yerine gittiğimiz de bir aradaydılar değil mi? Hem ne malum eşiniz siz yanında mesajları okuyorsunuz diye kızı terslemedigini. Yapilacak şey çok net yarın derhal işten kovmalı eşiniz ve siz de bir müddet eşinizi takip etmelisiniz.esinize tepki vermiyorsunuz ama Allah korusun aynı durumu yaşasam ortalığı birbirine katarım galiba.
Geçen gün öyle yaptım olan bana oldu evden çıkmıyordu fakat yüzüme bakmıyordu yemek yeniyordu çay içmiyordu çok kızmıştı bana. Benim artık bi karım ve çocuğum var ona göre hareket ettiğimi biliyorsun sizi kendimden çok sevdiğimi biliyorsun demişti. Bende bu sefer hiç bisey demedim. Kendisi uyumadan önce yarın iş yerine gelmemi istedi

Back
X