Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Önceki konunuzu bilmiyorum ya da çok eski bir konuysa hatırlamıyorum.

Ya eşiniz sizin yanınızda olduğu için böyle cevap vermiyordur umarım. Aralarında normalde nasıl bir muhabbet var bilmek lazım. Yani kız neden cesaret alıp, bu kadar hadsizleşebiliyor, şaşılacak iş. Ama sinir bozucu bir durum, haklısınız tabi. O saatte ne alaka mesajlaşmak filan... Ayrıca ailesine huzursuzluk sokan insanın ailesinin durumunu düşünmek eşinize düşmemeli. Eşiniz önceliklerini bir gözden geçirmeye başlamalı bence.

"bence bunları karın yaziyo" filan demiş ya yanlış anlamayın ama eşiniz siz yanınızdasiniz diye bu kadar terslemis herhalde .Normalde daha samimi olabilir ki gece gece mesaj atıp bide cevaplara inanmıyor .İşten çıkarmıyor filan .Bende esimde karşı cinse öcü gibi bakmiyoruz ama gece gece bu tip bir mesaj gelse ve sürekli böyle bir civiklik olsa ,eşim de bende ağzının payını verir istende cikarirdik ...
Dikkatli olun hatta silinen mesajları filan görebilseniz keşke

Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var 🙄😑
Normalde baya samimiler demek ki ;
kız bu sen değilsin diyebilmiş.
Bence eşiniz saat 1.40'ta msj yazacak cesareti vermiş...

Bir aradayken nasıl konuşuyorlarsa artık , bu sen değilsin demek istiyor sanki , bilemedim yani .
Bir araya gelme imkanları sıfır çok aşırı yoğun çalışıyorlar ve kız sürekli serviste hasta topluyor konuşmayı bırakın birbirlerini bile göremiyorlar. Bunu biliyorum çünkü haftada 3 4 kez bende eşimin iş yerine gidiyorum

Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var 🙄😑
Hadsiz kadın.Terbıyesız.Git agzının payını ver.Hatta ara kızı.

Bir araya gelme imkanları sıfır çok aşırı yoğun çalışıyorlar ve kız sürekli serviste hasta topluyor konuşmayı bırakın birbirlerini bile göremiyorlar. Bunu biliyorum çünkü haftada 3 4 kez bende eşimin iş yerine gidiyorum
Bugün seni göremedim demiş ama .

Kızı referansla başka bir işe yönlendirme şansınız var mı hem ekmeğinden olmaz hem de kocanizdan uzak olur

Analiz.

1 - hiç bir insan evladı yüz bulmadığı sürece bu kadar laubali bir mesaj atmaz.
2 - kız zaten evli biri olduğunu biliyor - eşiniz tekrar '' evli '' olduğunu vurgulayarak sizi manipüle etmeye çalışmış..
3 - Sizden bahsetmiş olmalı ki kıza. Mesajda sizi de vurgulamış bayan
4- Maddi durumdan dolayı işten çıkarmaması blöf
5 - bunlar tamamen benim kanaatim. Siz daha iyi bilirsiniz.

Back
X