Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var 🙄😑
Bu nee yaa ailesinin durumu kötü olan insan böyle fingirder mi arkadaş! Geçenki konunuzu bilmiyorum ama bu konuda kesinlikle sinirlenmekte haklısınız. Bu devirde merhametli olmayacaksın işte. Hele ki eşime asılıyorsa biri. Valla ne yapar eder attırırım o pisliği!

Sakın karar vermekte geç kalmayın bir an evvel uzaklaştırın bu pisliği çevrenizden

Kocanız suçlu. Hem kıza yüz vermiş hem de siz ona nefes aldırmayınca yan çizmiş. Burda bu kadar kadınız hiçbirimiz bi yüz bulmasak bi adama öyle msj atamayız. Bi de patronumuza hele hiç. Kıza yazık oldu. Sizi kınıyorum ve eşinizi.

Bildiğin fingirdiyor değil mi. Geçen sefer eşimle tartistigim için bu sefer hiç yorum yapmadım bu konu hakkında. Milletin kızı için eşimle aramı açmak istemedim
Şu son cümleye anlam veremedim ortada olan durumu farkediyorsunuz ama eşe toz konmuyor
Normalde nasıl konusuluyorsa artık senle yazistigini sanmış
Bırakın ne rizki böylesi birini durdurmazdım eğer patron eşinizse işini doğru dürüst yapacak onlarca ihtiyacı olan işsiz var
Lütfen gözünüzü acın aynı şekilde size davranışa eşiniz susacakmi

Kocanız suçlu. Hem kıza yüz vermiş hem de siz ona nefes aldırmayınca yan çizmiş. Burda bu kadar kadınız hiçbirimiz bi yüz bulmasak bi adama öyle msj atamayız. Bi de patronumuza hele hiç. Kıza yazık oldu. Sizi kınıyorum ve eşinizi.
Son durum: Kızı işten kovdular. Koca oldu sütten çıkmış ak kaşık..

Back
X