Aşşşkkkkk

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
2 sene önce tanıştım herbişeyimle cennetimle yaşama sebebimle...Çok sevdim hemde çok herşeyim oldu... Çok mutluydum çok mutluyduk ama bi gölge düşecekti ya mutluluğuma düştü...1 sene sonra aileme ciddi olduğumuzu söyledim istemeye gelecekler dedim kabul etmediler...Ayrılacaksın unutacaksın dediler ama nasıl unutulur zaman geçsin kabul ettiririm dedim bir umut..Umut dünyası işte...1 kaç ay sonra görücüler geldi kendi istediğimle değilde onların istediğiyle evlenecekmişim gibi bana hiç sorulmadı...Gizli bir hat almıştım yine konuşuyorduk bitanemle...Bağırdım herkese ve görücüleri geri çevirdim...Kısa bir zaman sonra babam çantamı karıştırmış ve hattımı bulmuş yani yakalanmıştım bitanemle konuştuğumu öğrenmişti... Ve o gece hatırladıkça gözlerim doluyor hattı kırdı bana yapmadıklarını bırakmadılar...Ertesi gün sınavım ama ne sınav ne okuduğumu ne yazdığımı her tarafım acıyor bütün gece yapmadıklarını bırakmadılar bana... Telefonda yok arkadaşımın telefonundan bitanemi aradım ve olanları anlattım...Sonra bitanem babamla konuşmuş ciddi olduğunu söyledi ama nafile yine aynı vermiyor...Son çare kaçmak kaldı...Ve kaçtım...Çünkü ölürümde başka biriyle helede sevmediğim biriyle evlenmezdim...Şimdi çok mutluyum hemde çok..Annemi çok özlesemde babama olan kızgınlığı bana yaşattıklarını silemiyorum beynimden...Şimdi babam kendisi arayıp özür diliyor....Keşke bunlar yaşanmazsaydı ama yaşandı....

ŞİMDİ HİÇ OLMADIĞIM KADAR MUTLUYUM HEMDE ÇOK GÖZLERİM HEP GÜLÜYOR...ALLAHIM MUTLULUĞUMA GÖLGE DÜŞÜRMESİN... :asigim:

Son düzenleme:
ya ben çok duygusalım galiba ya da çok aşık olduğum için çok etkileniyorum böyle şeylerden, gözlerim doluyor ağlıyorum hemen burdaki hikayeleri okuyunca :)

başta olanlar için çok üzüldüm ama şimdi birlikteymişsiniz umarım bir ömür sürer :)

canım doğru olanı yapmışsın..sonçta bi ömür pylaşacaksn sen eşinle..bir ömr mutlulklar tatlm..aşkınızı kem gözlerden korusn rabbim

Canım allah mutluluğunu daim etsin hep sewdiğinle sewdiklerinle beraber huzurlu mutlu sağlıklı günler geçirmen dileğiyle canım allaha emanet ol aşkla kalllla.s.

ya ben çok duygusalım galiba ya da çok aşık olduğum için çok etkileniyorum böyle şeylerden, gözlerim doluyor ağlıyorum hemen burdaki hikayeleri okuyunca :)

başta olanlar için çok üzüldüm ama şimdi birlikteymişsiniz umarım bir ömür sürer :)

canım doğru olanı yapmışsın..sonçta bi ömür pylaşacaksn sen eşinle..bir ömr mutlulklar tatlm..aşkınızı kem gözlerden korusn rabbim

Çok teşekkür ederim hepinize dualarınız dilekleriniz için... 5 ay sonra annemi ilk defa gördüm annemi

Son düzenleme:
Back
X