- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
cnm benim beraber atlatacağız bu günleri sonra da zıbınlarının renk ve modellerini birbirimize yazacağız inanıyorumçok değişik nasıl bu kadar oynar ki anlayamıyorum inşaAllah bu ay neticelerimiz çok güzel olur bizde kür bittikten sonra test vereceğiz bakalım
Beni sorma benim eşim azospermiydi tedaviyle biraz çıkmaya başladı onlarda da bu anomaliler varmış.ayy inşAallah canım sizide bu sorunu yaşadınızmı?
cnm benim beraber atlatacağız bu günleri sonra da zıbınlarının renk ve modellerini birbirimize yazacağız inanıyorum
Beni sorma benim eşim azospermiydi tedaviyle biraz çıkmaya başladı onlarda da bu anomaliler varmış.
yok ümidimiz var her zaman ama zor işte tüp bebek deneyip duruyoruz.canım ümidini yitirme ümit varsa her şey olur duacı olalım birbirimize her şey yoluna girecek inşaAllah
ne zamandır istiyorsun canım kaçıncı tüp denemenizyok ümidimiz var her zaman ama zor işte tüp bebek deneyip duruyoruz.
2,5-3 yildir tüp bebek yapiyoruz 4defa denedik ama bide bunun öncesinde eşimin 3yil tedavisi vardi.5yıldır uğraşıyoruz aslında.Sen ne kadardır istiyorsun?ne zamandır istiyorsun canım kaçıncı tüp denemeniz
3 yıl bitti dörde girdik canım daha aşılama veya tüp denemedik2,5-3 yildir tüp bebek yapiyoruz 4defa denedik ama bide bunun öncesinde eşimin 3yil tedavisi vardi.5yıldır uğraşıyoruz aslında.Sen ne kadardır istiyorsun?
Neden denemedin şimdiye kadar ikiz üçüz bişeyler olurdu kesin.3 yıl bitti dörde girdik canım daha aşılama veya tüp denemedik
Neden denemedin şimdiye kadar ikiz üçüz bişeyler olurdu kesin.
keşke şimdiye kadar ikna etseydin.doktorlar 1yıldır hala olmuyorsa tedavi olunmalı diyor.İnşallah hayırlısıyla ikizleriniz olur,İnsan böyle olunca iyiki tüp bebek yapmışım der herhalde.eşim istemiyor canım elbette bende doğal yoldan olsun istiyorum ama henüz vakti gelmedi demekki ama bir kaç ay daha bekleyip olmazsa artık beni kesin diinleyecek inşaAllah
Aleykumselam arkadaşım.. Değerlerimiz benzer biz micro denedik microda ımsı yöntemiyle iyi sperm bulabiliyorlar ama size tavsiyem iyi bir ürolağa gidin. Doktorlar vitamin ve proxseed plus diye suya katılan bir ilaç verdiler bize ama şimdi daha kapsamlı testler istediler dna hasar testi ve y kromozom testi gibi...bence vakit kaybetmeyin çünkü bizim ilk testlerimiz daha iyiydi ama giderek düşen bir seyir izlediSelamun aleykum
Bende de aynı sorun var sanırım!??????
Sperm 13 M
A ileri 5 M
Morf 0
Baş anomali %16
Orta kısım %13
Kuyruk %3
7 yıllık evliym, hiç gebelik olmadı, bir negatif tüp bebek dememem var.
Önereceğiniz bir şeyler var mı?
Doğru düzgün daha hiçbir şey yapmadık :-(
Bizde de bu sorun var canım bir tüp bebek kimyasal oldu bizde 2 sene olacak deniyoruz puan macun kullanıyor eşim olmazsa artık 2. Tüp benek şubat mart gibieşinde bu sorun olup doğal yollardan hamile kalabilen var mı? benim eşime de bu teşhis kondu. toplam motilite %33, morfoloji %2, gebeliğe engel değil ama ihtimali düşük dedi doktor
Sizin eşinizin değerleri nasıldı?Bizde de bu sorun var canım bir tüp bebek kimyasal oldu bizde 2 sene olacak deniyoruz puan macun kullanıyor eşim olmazsa artık 2. Tüp benek şubat mart gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?