• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aştım kendımı

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
şimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam

Gerçek misin? Asla affetmem ben olsam..ailene de aşkolsun yani nasıl böyle bir girdaba geri yollarlar seni? asla ve kati senin kurduğun cümleyi doğru bulmuyorum..ne demek haftada bir serbesttin sonra gel bana yine ama korun..bu nasıl genişlik sendeki..aklım almadı doğrusu..konu neresinden tutsam YANLIŞ..

şimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
Ailen sana ihanet eden adamdan ayrılıyorsun diye niye üzülüyor ki?
Az oldu biraz daha fazla mı ihanet istiyorlar?

Ben de yerinizde olsam aynısını yapardım.

İşim ve mesleğim yoksa, ailem de bana zehir olsa yutacaksın dese, geçinecek gücüm yoksa çocuklarımı riske atmak yerine dediğiniz gibi bir anlaşma yapardım.

Evde yatılı hizmetçi gibi düşünürdüm kendimi.
O bana yemek yaptığım, temizlik yaptığım için para veriyor. Aynı parayı kira ve faturalar karşılığı ona geri veriyorum.

Bence adil bir anlaşma.

Bu arada çocuklarımın başında bir erkek olurdu. Ben de dışarıdan bakınca kolayca yatağa atılabilecek (ülkemiz gerçeği, normal değil aslında) "dul" kadın statüsüne girmekten korunmuş olurdum.

Ama ben onunla bir daha sevişmezdim herhalde.

Allah askina siz izin verince is guzelmi oldu yani rezillik....adam zaten.rezilin teki uzuntuden nerelere getirmissiniz durumu aileniz ne bicim aile sizi ne hale sokmus kendinizi toparlayin artik konusuyormusunuz ailebizlemi konusturuyorsunuz bilemiyorum ama kendinizi to par la yin biliyorsunuz sizde saglikli sozler degil.bunlar

gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye
Harbiden aşmışsın..:KK34:
Yahu neden nasıl düzeltebiliriz? Ne istiyorsun diye sormadın? Boşanalım madem, çocuğun nafakasını ver işe gireyim, bir çözüm bulalım desen, asıl o zaman sen onu aşmazmıydın.. ? Yapmayın, kadınlık onurunuzu bu kadar ayak altında ezdirmeyin.. Emin ol yine sen pişman olacaksın..

Korunmasa ne olacak yani. Siz bu adamla hala herşeyi bile bile cinsel birliktelik kurabilecekseçinşz yani:KK57: şakamısın nesin yaa. İnanmıyorum senin gerçekliğini bildiğin fakesin. Kadınlık gururu diye bişey var o senin yanından bile geçmemiş çok belli ( erkek olduğun için )

eşin olacak adam ne dedi buna karşı?
Bu kadar mı çaresizsin gerçekten?

kızlar saka gıbı gelıyor ama cıdden soyledım hıcbısey demedı artık yapmıyorum oyle seyler dedı ama kackez soz verıp yemın edıp yakalayınca artık ınanamıyorum bnde de bıseyler koptu ama sadece evladım ıcın aılemıcın çok uzuluyorum aılem kardesın var yarın bıgunevlencek ozaman elaleme nederız cok yıprandılar zehırdde olsa yutcan dıyolar bosanmak ıstedım ozman evlatlıktan red ederız vs... psıkolojı falan kalmadı bende de yıne de bısekılde ayaktayım çalışıyorum paramı kazanıyorum evladım ıcın bırıkım yapmaya calışıyom yanı soyle bı durumda var bı nevı ev arkadası gıbı olcaz maddı acıdan herseyı denedım alttan aldım konusmaya calıştım sert yaptım hersey hersey denedım ama bu adam vazgecmıyor onunda benımde ıkıncı evlılık oldugu ıcın onun ustunde bı rahatlık var razı gelemk durumunda dıye çok dırendım ama olmadı olmadı bı de ben bakımlı guzel bı bayanım benı aldattıgı kadınları görsenız iğrenç

Back
X