• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aştım kendımı

Arkadaşlar,
Konu sahibinin bu kadar üzerine gitmeyin.
Anne çalışan kadın olsa bile ailesi yanında/arkasında değilse yaşam zor.

Bakın bugün Ankara'da okullar tatil edildi ve benim çok önemli bir toplantım vardı. 2 kızım anneanne ile kaldılar.
Annem benim boşanmama karşı olsa idi ben ne yapacaktım? Boşanırken bana mı sordun, al bak çocukalrına dese ne yapacağım? Çocuklar ortada perişan olmayacaklar mı?

Bu sadece bugünkü örnek.

Boşanmış kadın olmanın çok zorluğu var ama destek (maddi/manevi) olmadan boşanmış olmak ekstra zor.

şimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
Böyle bir şey mi olur Allah aşkına siz resmen istemediğiniz bir ilişkiyi sürdürüyorsunuz bakın yaşamadım belki bilinmez yaşanmadan ama çevremde yaşayan var ve sırf aileniz için böyle bir ağır yükü üstlenmeyin olan size olur..öyle bir erkek de çocuklarınıza baba olamaz aile denen bir şeyde göremiyorum yani toplumdaki bu algıya da kızıyorum ikinci evlilik ayrılamazsın yok alttan al nolursa olsun ayrılma vs Allahın yazdığı bir kader var millet ne derse desin kimse keyfinden ayrılmıyo,evlenmiyo

Eee bari adam eve de getirsin dışarıda Otel falan ugrasmasinlar hem çocuğunuz için vereceği para da otele gitmemiş olur sizin mantiginizla
Dusebileceginiz en alt seviye budur herhalde
Her şeye rağmen boşanan kadın sizden daha yücedir benim gözümde

Bence bu konu sahibinin " rahatligindan dolayi" felan degil.
Hangi kadin ister " kocam bana dokundugu gibi baska kadinlarada dokunsun, bana baktigi gibi baska kadinlarada baksin" diye.
Bu ne kadar aci biseydir bi kadin icin.
Kadinlar bu hayallerle evlenmez tabikide.

Ben konu sahibinin cok ama cok caresiz oldgu icin boyle dedigini dusunuyorum.
Baska care, baska cozum yok.
Ne diyim insallah yinede bi nebze olsa evde huzur olur o yavrucak icin.

Ne yazık toplum baskısının sonucu çaresiz kalmış bir kadın daha. Sizi bu kadar çaresiz bırakanların vicdanları rahat mı acaba? Siz kenara para koymaya bakın o insan müsveddesine güven olmaz. İnşallah eşiniz olucak kozalaktan koca size ve çocuğunuza hastalık taşımaz tek istediğinizi dinlerde. Anneannem der ki eşşek dağda geberir zararı eve gelir.

şimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
:KK57:fake konu olmasını diliyorum:KK12:

korun hastalık bulaştırma derken:KK57::KK57:

hala bu adamla karı koca hayatı da mı yaşayacaksın yani:KK57:

cidden aşmışsın kendini, hatta tüm kadınları:KK14:

Bende katılıyorum zaten bişi bir evlilik. Karı Koca hayatı yaşama. Ama bu şekilde sen devam edersen, yarın bir gün sen de dışarda aramaya başlarsin. Bu sefer Haklıyken haksız olursun canım. O sebeple belliki sen bu adama bişey hissetmiyorsun artık. Yavaş yavaş boşanmaya bak. Aldatan seni madem ama sen de kanıt topla, sonra mahkemeye ver çat diye boşa. Ailene haber bile verme boşver. Ne cekecrksin milletle düşüp kalkan herifin derdini.

kızlar saka gıbı gelıyor ama cıdden soyledım hıcbısey demedı artık yapmıyorum oyle seyler dedı ama kackez soz verıp yemın edıp yakalayınca artık ınanamıyorum bnde de bıseyler koptu ama sadece evladım ıcın aılemıcın çok uzuluyorum aılem kardesın var yarın bıgunevlencek ozaman elaleme nederız cok yıprandılar zehırdde olsa yutcan dıyolar bosanmak ıstedım ozman evlatlıktan red ederız vs... psıkolojı falan kalmadı bende de yıne de bısekılde ayaktayım çalışıyorum paramı kazanıyorum evladım ıcın bırıkım yapmaya calışıyom yanı soyle bı durumda var bı nevı ev arkadası gıbı olcaz maddı acıdan herseyı denedım alttan aldım konusmaya calıştım sert yaptım hersey hersey denedım ama bu adam vazgecmıyor onunda benımde ıkıncı evlılık oldugu ıcın onun ustunde bı rahatlık var razı gelemk durumunda dıye çok dırendım ama olmadı olmadı bı de ben bakımlı guzel bı bayanım benı aldattıgı kadınları görsenız iğrenç

Bu senin bir de ikinci kocan mı? Çocuk bundan mi ilk kocandan mı? İlk evliliğin niye bitti?

ya tamam sen demesende aldatacakhepsini anlıyorum kimse böyle bi durum içinde olmak istemezdi tekrar birlikte olmayı falan düşünmüyosun dimi nasıl hazmedeceksin:KK57:

Bana tamamen çaresizlikten ağzı alınmış laflar geldi taaki hastalık bulaştırma lafını okuyana kadar demekki karı koca hayatı devam edecek diyecek birsey bulamadım hakkınızda hayırlısı olsun

mesajlarınızı okyorum hanımlar bosan demıssınız aılem ıcın bunu yapamam eger bızı ezıp gecersen red ederız dıyolar ya herseyı denedım sustum konustum bagırdım doktum kırdım ayrı kaldık ama aılelerı araya soktu yapmıyacm etmıyecem demeler ama bı hafta ongun ıı sonra yıne aynı hıssedıyosun artık aklıma bısey gelmedı bunu demekten baska oğlumun gelecegı ıcın ne yapsam maddı acıdan kardır o mantıktayım

mesajlarınızı okyorum hanımlar bosan demıssınız aılem ıcın bunu yapamam eger bızı ezıp gecersen red ederız dıyolar ya herseyı denedım sustum konustum bagırdım doktum kırdım ayrı kaldık ama aılelerı araya soktu yapmıyacm etmıyecem demeler ama bı hafta ongun ıı sonra yıne aynı hıssedıyosun artık aklıma bısey gelmedı bunu demekten baska oğlumun gelecegı ıcın ne yapsam maddı acıdan kardır o mantıktayım

canım sen bu adamla tamam ev arkadaşı ol boşanma madem bir yandan para biriktir kimseye minnetin olmasın..
ama KOYNUNA GİRMEE.. KENDİNE BU SAYGISIZLIĞI YAPMA LÜTFEN ..GENÇLİĞİNE YAZIK..SENİNDE ONURUN GURURUN VAR.

AİLEN 2. EVLİLİĞİNDEN DE BOŞANDI LAF SÖZ OLUR DİYE BOŞANMA DİYORDUR KESİN... YAVRUM SEN HİÇ ARAŞTIRMADINMI BU ADAM 1. DEN NEDEN BOŞANDI DİYE..

ÇALIŞAN BİR KADININ AİLESİ İSTEDİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE İSTEMEDİĞİ BİR ADAMIN KOYNUNA GİRMESİNE ANLAM VEREMİYORUM.. SEN BU ADAMI SEVİYORSUN GALİBA

sevıyodum ama çok yıprandım ıçımde keske kalmasın dıye her yolu denedım aılemde kseınlıkle bosanmanı ıstemıyoruz dıyolar elalem ne der baskısı TURKIYE sonucta yakınlasma mevzusunda ıse yıne sorun olcak artık bısekılde evladım ıcın yapcam

Back
X