Astral Seyahat

bana birkere bu yaz olmuştu uyuyordum birden ruhum bedenimden aniden fırladı kenidimi uyurken gördüm havadan kendime bakıyordum o sırada dün gece telefonumun alarmını kurmuştum o çaldı biraz aşşağı inip telofonu elime aldım ve bedenimin yanına oturup telefonu kapatmaya çalıştım ama kapanmadı o sırada birden bedenime döndüm ve yataktan sıçradım astral seyehatta kapatamadığım telefonum çalıyordu ve saatler aynıydı astral seyehate çıkıp dolandığımda saat 06:00 yataktan sıçradığımda saat 06:10 geçiyodu

ben oldum olası nedense bedenimle ruhumun tam bütünleşemediğini aslında bir bütün değil iki farklı şey olduğunu hissederdim.yani anlatırken yemin edicek kadar bunu hissederdim.ve aslında çok huzurlu değilimdir bu yüzden.yaşadığım negatif şeylerde tabi etkilerdi beni.böyle bi yolculuk hakkında bilgiyi ilk defa bugün öğrendim.ama hep olan duygularımla daha önce erkek arkadaşımın yanına gidebileceğimi düşünmüştüm.o zamanlar uzaktaydım özlediğim için yanına gitme denemelri yapardım.bazen sanki hissederdim ama tabi teknik bilmediğimden tam olmuyodu.bugün öğrenince mutlu oldum çünkü bunu ben biliyodum zaten.bu gece ilk defa uygulamaya çalışıcam.çok istiyorum gerçekleştirmeyi.huzur bulucağımı düşünüyorum.hemen vazgeçmiycem kesinlikle.mutlaka deneyimlerimi anlatıcam burada

Back
X